Psikolojik yürüme bozukluğu diye bir şey var mı?

Merhabalar her kese. Benim yaklaşık 2 senedir yürüme bozukluğum var. sanki sol tarafa yürüyor gibiyim. Bir kaç arkadaşım da farketti. 2 yıl önce MR çektirdim ve çok şükür temiz çıktı, doktorlar sorun yok dedi. 2 sene önce aynı zamanda aşırı ve çok ciddi stresden dolayı başladı bu ve dengesizlik, tüm vücudumun titremesi ve aniden gelişen bulanık görme sorunu. Bulanık görme sorunu 2 aya kalmadan geçti. Titremenin geçmesi bir az daha zaman sürdü ama geçti. Şimdi geriye sadece heyecanlıyken ortaya çıkan genellikle el titremesi ve yürümü bozukluğu, ara sıra kendini hatırlatan dengesizlik kaldı. Bir sürü nöroloji doktoruna, psikiatriste ve psikoloğa danışdım ama hepsi aynı şeyi *psikolojik, korkacak bir şey yok, kafana takmamaya çalış, düzeleceksin* söylüyor. OKB sorunum ve anksiyete bozukluğu, D vitamini eksikliği (çok az bir eksiklik vardı ve o da bu sene oldu) sorunum da vardı daha önceden. Söylediklerim gerçekten psikolojik rahatsızlık mı ya da böyle psikolojik rahatsızlık olur mu? Başka bir hastalık olabilir mi diye çok korkuyorum ve endişeliyim, bu yüzden lütfen sadece bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayanlar yazsın. Şimdiden teşekkkürler.

Böyle bir şey yaşadm ben de korkma
Bence sen bir beyin MRı daha çektir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Soruma güncelleme:
1 ay önce yeniden beyin MR-ı çektirdim ve çok şükür tertemiz çıktı. Ama benim baş dönmelerim, dengesizliyim ve sanki sola taraf yürümek gibi şikayetlerim hep aynı. Lütfen yardımcı olun ne yapabilirim ya da hangi doktora gitmeliyim. Kulak doktoruna da göründüm ve bir sorun olmadığını belirtdi.
Psikolojik yürüme bozukluğu diye bir şey var mı?