Anoreksiya başlangıçı?

Merhablar ben 157-160 boyları arasindayim ve kilom 38 sporda yapiyorum haftanin 5 6 gunu. Ama brnde bir sorun var kendi bedenimi hic bir sekilde begenimiyorum ve zayifladikca iyice zayif olmak istiyorum spora ilk basladimda boyle bir takintim yoktu ama kilo vermeye ve iltifat gelmeye baslayinca surekli zayif olmak istedim ve hergun kalinca kafamda tek dert kilo sorunu oluyordu. Eskiden 36 37 kiloya kadar gordum ve sabah kahvaltı yapip aksamda yemek yiyordum ama hala kendime kilolu diyordum. Yaz bitti ve okula baslainca 40 kilo falandım ve asiri bunalima girdim ama boyum uzadi 41 kilo falan oldum ve iyice cildirdim diyet yapamiyordum okul ve antrenmanlar oldugundan fazlasiyla cokecektim. okul bitince sadece antrenamnlar oldugu icin sabah yiyip aksam hic birsey yememeye basladim ve Şu an 38 39 kilo arasinda gidiyorum ailem bu durumu fark etti ve evde surekli bir kargasa oluyor. Kilo almaktan cok korkuyorum ve tartiya cikip surekli bakiyorum 1 gram alsam bile beni asiri etkiliyor ne yapacagim hakkinda bir fikrim yok ama ben yemrk yemek istemiyorum yani yrmekten korkuyorum ve kiyafetlerin bana eger kilo alirsam hic yakismayacigi dusunuyorum cok garip bir durumun icindeyim ne yapsam bilemiyorum buraya yazmak istedim paylaşacak kimsem yok..

Anoreksiya başlangıçı?