Göğsümde dövme var şu şekilde karın deligimin üstüne kadar. Şuana kadar kimseyle birlikte olmadım etmedim beğendiğim için yaptırdım yaptırırken bile göğüslerimi kapatarak yaptım hırka giydim. Dışarıdan oqrus1pu algısı var ama ben öyle biri değilim sildirmek istiyorum bu yakistirmalardan dolayi
O rahatsız edici bakışların sonu gelmeyecek. Aslında bu tarz dövmeler pavyon kültüründe çok yaygın ve bölgelerine göre anlamları var falan. Neyse konuyu çok uzatmadan söylemek istiyorum bin kişiden bir kişi imali bakar onda da çok rahatsız oluyorum diyorsan sildir. Bizim ülkemiz bu tarz şeylere tam anlamıyla hazır değil.
Yani şimdi göğsüne yapıyorsun sonuçta görüpte tahrik olmayan ya da sonuçta oraya temas etmesi lazım dövmeyi nasıl yapacaksa artık ona göre ister istemez karşılıklı bir tahrik olma olur diye düşünüyorum devamı da gelir diye düşünülür ama tabi tam olarak onu nasıl yapıldığını bilmediğim için bir şey diyemem ama bilmediğim şeyi görmediğim için tam olarak yargılamam kötü ithamda bulunman ama hoş bir şey de değil yani açıkçası özel bölgelere dövme yaptırmak
Alakasız millet işini ve mesleğini yapıyor ozman doktorada gitmeyelim ameliyat olmayalım. istedigini giy istediğini yaptır milletin gerici düşüncelerini takma. dovme sevmem ama bir başkasının yaptırmasi beni ne alakadar eder ne de yaftalamak yakışır.. bu millet dövme biter başka bir açığını yakalamaya çalışır. buna alışmak gerek ya saçından vurur ya makyajından ya boyundan bitmez bu dava
ben insanın hiçbiryerinde dövmeyi sevmem yaptıranlarıda umursamam herkesin kendi hayatı kendi dusunesi ben bir yargıda bulunmam ama bizim toplumda ne yapsan bir yargıda bulunurlar dövmen olsa ayrı şey olmasa başka sey derler acık giyinsen baska çarşaf giyinsen başka sey derler ne yapsan birisi bir şey der yapmasan yine birileri bir şey der o yuzden çok takma ne yaparsan yap herkes olumlu olumsuz birsey diyecek bizim toplum böyle o yuzden ülkede senden başka insan yokmuş gibi yaşa bazı şeyleri yaparken kendinle ilgili şeylerde kendin istiyorsan yap istemiyorsan yapma
Benim köprücük kemiğimideki dövme içinde aynı benzetmeyi yapıyorlar. 😄 Gören yoksa sen bunu çıplak mı yaptırdın gibi tepkiler veriyor, omzu düşük bir tshirt giymiş olma ihtimalim akıllarına gelmiyor 😄 bir kez daha böyle bir cümle işitirsem evet çıplak yaptırdım ne oldu ki diyeceğim, gelecek tepkiyi merak ettim. 😄
Hayır, göğsünde dövme olan bir kadın ”Kötü Kadın” kategorisinde değildir. Dövme, kişisel tercihlerin bir yansımasıdır ve bir kişinin karakterini veya ahlaki değerlerini belirlemez. Herkesin farklı yaşam tarzları ve tercihleri vardır. Dövme, insanların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olabilir. Önemli olan, insanları dış görünüşleri veya dövmeleriyle değil, içsel değerleri ve davranışlarıyla değerlendirmektir.
İnsanların ne dediğini boş ver onlara göre yaşayacaksak nefes almak bile çoğu zaman suç böyle mutluysan ve seviyorsan sakın silme. Onlara inat silme kötü yaftalarda bulunan apt*al saptal insanları takma laf edenlerin çoğu inan ki ne sapkın düşüncelere sahiptir.
Ya milletin ne lafına bakıyorsun kadın olduğun sürece bu toplumda hep suçlusun zaten saçmalama cildini de sildiriyim derken zarar verme, toplumu bu kadar dikkate almayın onu diyenler o laflardan daha beter insanlar
Gôtten çıkma önyargılar yüzünden insanları yargılamasınlar. Herhangi bir bölgeye yapılan herhangi bir dövme veya işlem bir anlamı ifade etmez sadece sevdiği veya içinden geldiği için yaptırmıştır. Yargılayanları kaale almayın
vücudunda bir dünya dövmesi olan 25 yaşındaki ateist bir kızın bile hiç ilişki yaşamamış olduğunu gördüğüm için ön yargılı değilim ben ama genelde herkes ön yargılı. sana tavsiyem nasıl mutlu hissediyorsan öyle kal.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Güzel bir dövme değil zaten yapan da düzgün yapamamış ayrıca bu algıyı bildiğin halde niye dövme yaptırdın üstelik göğüslerin olduğu yere şimdi ilerde biriyle ciddi ilişki yaşasan karşindaki kişi asla inanmaz hep şüphelenir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ne alaka ben bile tesetturlu olmama ragmen göbek deligime piercing istiyorum beni de sadece kocam görüyor öncesinde de söylemiştim
kimsenin söylediklerini dinleme sildirirsen çok sıkıntı ya bence bilmiyorum hiç yapmadım hayatımda ama ben şahsen isteyerek yapmişim kimsenin lafinada sildirmezdim senin yerinde olsam
Bu sitenin tumu genelkulturden ve mizaç anlayışından bence sinava tabi. tutulmali ya da ülke bu konuda çok farklı yerlere gidiyor bizim jenerasyon kaplumbağa misali yakalayamiyor bu. durumu
Kimsenin sana böyle bir ithamda bulunmaya hakkı yok, kendilerine baksınlar. Dövme olayı her ne kadar bana da itici gelse de kimseye karışmam, herkesin kendi tercihidir.
Malasef ülkemizde ön yargılı bakılıyor haklısın ama sildirme düşünüyorsan da basit bir işlem ile sildirmek mümkün ayrıntılı konuşmak istersen de yardımcı olabilirim
Sildirsen de tamamen çıkmayacak ki kalsın derim dış görünüş geçici karakterini seven sevdin zaten seni
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ben de oyle dusunurum. Artik her yoldan gecmis yapacak hersey yapilmis en son bu yapilir genelde..
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Oqruspuluğu dövmeye göre karar veriyorsanız bende sizin zihniyetinizi sorgularım. Şahsen bi yerlerinde dövme olmayıpta tokmağın değmediği yer kalmayan insanlar var
Mesela üstü bası yirtık homeless diye tabir edilen birini yolda gordun. Onlar genelde fakir olur degil mi? Sana birisi "bu adam sence nasil biri? herkes fakir oldugunu dusunuyor" dedi. Ve sen de"evet bence de fakir görunuyor bence fakirdir" desen. Ama o homeless da kalkip senin zihniyetini bilmem napayim benim birkac tane evim luks arabam var. Ustu basi duzgun olup ta a101 e girip kasar peyniri calan insanlar var dese. Buna ne cavap verirsin? Ben de ayni durumdayim cunku.. tamam iyi hos ama bu onun fakir gorundugunu oburunun de zengin gorundugungercegini degistirmiyor. Geneli boyleyse herkes boyle dusunur..
İnsanlar herseye yorum yapmak, eleştirmek, yargilamakla mükellefler sanki hayatta, bırakın herkes istediği gibi yaşasın fakire fakir, or2ospuysa or2ospu demek zorunda değiller. Dövmeli birini tercih eder veya etmez herkesin kendi tercihi. Vurgulamak istediğim şey kadınlara her zaman bir damga vurma açık arama peşinde insanlar
Gidip tendovmelilere. srn o.. sim. demiyoruz. sen sordun oyle bir algi var diye. Ben de rvet oyle bir algi var ve nirmaldir dedim. Yani yolda girunce parmak atmiyoruz. Sadece kiz arkadas olarak tercih etmiyoruz bizde zaten. Sordugun soruya net cevap verdim cevabi begenmesen de cevabi bu hakli cikmak istiyorsan sen fovmeyle devam et ama bu boyle yapacak bisey yok. Herkesi tek tek ikna etmelisin.