Salı günü kemoterapi tedavisine başlayacağım, gerginim. Bilirim ki herkes ayrı bir şekilde olumlu/olumsuz etkilenebilir. Ancak birinci ağızdan avantaj/dezavantaj olarak duymak istediğim şeyler var. Yardım piliissss 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Salı günü kemoterapi tedavisine başlayacağım, gerginim. Bilirim ki herkes ayrı bir şekilde olumlu/olumsuz etkilenebilir. Ancak birinci ağızdan avantaj/dezavantaj olarak duymak istediğim şeyler var. Yardım piliissss 😂

Elbette oldu benim halam kemoterapi gördü. Kemoterapi ardından mide bulantısı, kusma, halsizlik gibi durumlar görülür bunlar normaldir asla endişe etmeyin. Ayrıca benim annem tiroid kanseri hastası onda kemoterapi yok ama atom tedavisi var doktorun düzenli kontrolü dahilinde ve belirlediği sayı seans durumuna göre oda hareket ediyor. Çok çok geçmişler olsun siz tedavinizi eksiksiz şekilde görün bol bol dinlenin ve mümkün olduğunca kemoterapi sonrası su için. İçin ki, vücudunuz temizlensin. Her şey güzel olacak kendinize, hayatınıza odaklanın emin olun bu tedavi sonrası iyi olacaksınız. Halam çünkü çok şükür çok iyi 🙏
Çok ama çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Ya Şafi, diyorum🤲🏻
Çok geçmiş olsun.
Aynı anda hem erkek kardeşim hem babam farklı türlerde kanser hastalariydi.
Erkek kardeşime yaşı itibariyle kemoterapi tedavisi uygulandı.
Bir prosedur var uygulanmak zorunda olunan ilaclar. Bunlar her hasta için farklı olabiliyor. Kiminin kür sayisi daha az kiminin çok daha fazla ve ilaçları ağır olabiliyor.
Özel bir beslenme listesi verecekler kaçınmanız gereken bazı besinlerin olduğu nar vardı yanlış hatırlamıyorsam, közde pişmiş her şey yasaktı vb. Onlara uymalı, bol su içmeli ki ilacın vücuttan atımı kolay olsun ve bol yürüyüş yapmalı ödem tutmama için , temiz hava da iyi geleceği için.
Kolaylıkla gecsin şifa olsun inşallah endişeye mahal yok 🤲🏻
Çok teşekkür ederim sade.
Allah Şafi olandır. Hepimize şifa diliyorum. Dediklerini duydum evet. Allah razı olsun 🌿
Allah acil şifalar versin. Yeneceksin ve geride bırakacaksın Allahın izniyle.
Babam 4. Evre akciğer kanderiydi radyoterapi sonrası kemoterapi aldı ancak çok geçti. 1. Seans sonrası kaldıramadı. Ancak akrabamız 20 yıldır mide kanseriyle mücadele ediyor kemoterapi alıyor sadece halsizlik yapıyor.
Diğer iki tanıdığım da biri mide kanseriydi diğeri göğüs kanseri. Kemoterapi ve ameliyat sonrası sağlıklarına kavuştular. şu an yengem bağırsak için kemoterapi görüyor. Hafif kaş dökülmesi dışında yan etkisi yok onda 🙏
İyi ki varsınız kardeşim. Hastalarımıza şifa, vefat edenlere rahmet diliyorum
Geçmiş olsun öncelikle abi çok üzüldüm. İnşallah imtihansız şifa bulursun. Etrafımda kemoterapi alan oldu sanırım moral oldukça önemli bununla sınanmadığım için çekilen acıyı bilemiyorum. Allah yardımcın olsun… Yanlış analamazsan hastalığın nedir? Çok üzgünüm
Teşekkür ederim kardeşim. Bağırsak kanseri
Bir tanıdığımız da bu kanseri atlattı diye hatırlıyorum eğer Ankara’ya tolun düşerse doktorunu sorayım bir hayli memnundu kendisi. Allah’tan hastalığını tez zamanda atlatmanı temenni ediyorum🙏Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kardeşim, tüm işlemler İstanbul da tamamlandı. Burada başlıyoruz. :)
Şafii ismiyle şifa bulasın inşallah Ensar abi. Allah imtihanını kolaylaştırsın. Tekrardan geçmiş olsun.🙏
Allah tekrar tekrar razı olsun senden. Amin. Cümlemizin kardeşim 🙏
Cevap
9Cevap
Hayır olmadı hiç.. çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce 🙏
Teşekkür ederim Barış
Temizlik hijyen acısından kendini büyük korumaya alman gerekiyor tırnak makasından tuvaletine kadar her defasında hijyenik tutalısın jalabalıktan kçınmalısın cildini daha yumuşak ürünler ile yıka ve nemlendirici kullan yeni doğmuş bebek gibi bakmalsın kendine
Ve geçmş olsun umarım çabuk atlatırsın
Çok teşekkür ederim
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. Akrabalarımdan iki kişi bu tedaviyi gördü fazla yakın olmadığım için sürecin nasıl geçtiğini bilmiyorum ikiside çocuktu biri iyileşti çok şükür gayet sağlıklı. Bu tedavi sürecini ruhen ve bedenen yıpranmadan atlatmanızı diliyorum tekrardan çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim 🙏
Çok geçmiş olsun, olmaz mı! Bu doğanın katli ile başlayan oluşum , herkesi etkisi altına alıyor. Nefes alamıyoruz, sağlık problemleri ile şavaşan çok insan gördüm.
Her daim olumlu düşün, her zaman pozitif! Yanındakilerden negatif bir şey duyarsan uzaklaştır kendinden. Sabırlar diliyorum, Allah yanında ve yardımcın olsun 🙏
Allah razı olsun 🙏
🤲🤲
Öncelikle asla moralini bozma, zayıf insanların sızlanmaları, tuhaf tuhaf yüzüne bakmaları senin motivasyonunu düşürmesin. Yıllar önce bir yakınımın bembeyaz yüzüne, dökülen saçlarına bakıp surat düşürüyorlardı, şimdi kapkara kaşlarına bakıyorlar, o günleri hatırlamıyorlardır bile.
Teşekkür ederim 🙏
Öncelikle çok geçmiş olsun. 🙏 Akrabalarımda çok fazla kişi var kanser tedavisi gören. Öncelikle kendine çok iyi bakman gerekiyor, moralini yüksek tutman gerek, temizliğe ekstra önem göstermelisin. Kemoterapiden sonra vücudun yorgun düşüyor ama zaten geçici bir dönem. Maske kullanmayı unutma ve kalabalık ortamlardan uzak dur.
Çok çok teşekkür ederim ☺️
Tekrardan geçmiş olsun abi, teyzem yıllardır bu tedaviyi görüyor.
Senle ayrı konuşmuyorum dur 😂
Pardon konuşuyorum
Çok geçmiş olsun. Biraz ağrılı bir işlem olduğunu biliyorum sadece. Sabrınız bol olsun Rabbim şifa nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏
Çok geçmiş olsun iyi düşünmek gerek bu dönemde ki artık günümüzdeki çoğu şey ileri düzeyde düzeleceğini inanıyorum Allah'ın izniyle.😇
Allah razı olsun. Amenna.
Tekrardan geçmiş olsun abi. Dayım birkaç yıldır tedavi görüyor. Sadece halsiz görünüyordu, onun dışında iyi gibiydi bence.
Sağol kardeşim benim. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, direkt kötüyü yüklemek istemem ama açıkçası kemoterapinin iyi yanları olduğunu düşünmüyorum.
Çok sağol :))
Çok teşekkür ederim. Hee şeye açığım :)
acil şifalar diliyorum. kayınpederim aldı sağlığına kavuştu
Çok teşekkür ederim
Olmuştu eskiden, yani kilo aldırıyor bu dezavantajı car, ama atlatmıştı hastalığı
Geçmiş olsun abi rabbim acil şifalar versin inşallah🤲🏻
Teşekkür ederim kardeşim. Sağ olasın.
Merhaba annem almıştı meme kanseriydi atlattı şükür
Öncelikle bazılarında mide bulantısı halsizlik yapıyor. yan etki olarak sac döküyor tamamen ya da belli kısmını döküyor. Ciltte agizda yaralar çıkabiliyor. Kan değerlerini düşürdüğü için yükseltmek için iğne veriliyor biraz ağır mutlaka birinle gidin çünkü halsiz yapılıyor yan etki olarak. Sağlıklı dengeli beslenmeye özen gösterin lütfen aklıma gelenler bunlar. Eninde sonunda geçiyor. Allah şifa versin size ve bütün hastalara
Çok geçmiş olsun amcam almıştı💔
Teşekkür ederim, geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, kaçıncı evredesiniz sakıncası yoksa? Ve erken tehşis mi?
İlk evre, erken teşhis.
Oldu, geçmiş olsun..
Teşekkür ederim
Allah şifa versin inşallah. Tam olarak hastalığınız ne, sadece merak ettim.
Bağırsak kanserine yakalandım. Teşekkür ederim.
Anladım. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlığınıza kavuşursunuz.
Amin. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim
Ne zaman öğrendin?
Ne önemi var?
Merak ettim
Pazartesi.
Çok geçmiş olsun, moralini yüksek tutmanı çok takdır ettim o yüzden sormak istedim yeni mi diye. Eminim eskisi gibi çok iyi olursunn hata daha da iyi 🍀
Allah razı olsun da neden gizlisin?
Nedeni yok sadece öylesine
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ne bilmek istiyorsunuz?
Oldu
Olmadı hiç
Yok olmadı
Ninem aldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?