Neden sürekli birileri ölüyor neden herşey çürüyor
mantıklı cevaplar istiyorum arap kitaplarından cevaplarla gelmeyin lütfen
mantıklı cevaplar istiyorum arap kitaplarından cevaplarla gelmeyin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çürüme: dediğin olay içerden ve dışardan gerçekleşir. İnsan hayattayken midesinin içindeki zar 1.5-2 günde bir komple yenilenir. Biyolojik olarak insan öldüğünde enerji biteceği için aktivite sonlanış zar yenilenmesi bitmiş olur. Midenin asidi çok güçlü bir asittir. Kısa bir süre içinde mide delinir ve o asit bütün vücudu sindirmeye başlar. İkinci etken dış faktörler. su bildiğin üzere bir çözücüdür. Doğadaki ayrıştırıcılarda eklendiği zaman beden tamamen organik bir besin haline geliyor. Ki olması gereken budur. yoksa dünya ceset çöplüğüne dönerdi.
Ölüm: vücut beyin enerji santrali gibi, elektrik sistemi vardır. tek bir kısa devre yapması bile ölümdür. sonradan hücreleri bir şekilde çalıştırsan bile elektrik sistemi bittiği için hayat ünitesinden ayrıldığı zaman faaliyet biter. beyin ölümü denen olay. ayrıca ölüm kalbin durması değil beynin ölmesidir. 60-70 sene sürekli hiç durmadan çalışan mekanizma elbette yıpranacak.
aradığım cevap buydu teşekkürler :)
ben olsam neden öldüğümüzü değil neden yaşadığımızı düşünürdm ama fizik tezi yazıcakmışsn sanırm ; yaşam geri dönüşümdür. Tüm organizmalar çürümeye mahkumdur çünkü soluduğumuz hava bile yıpratıcıdır. Bazıları ölüp toprağı beslerken, yeni organizmalar dünyaya gelir ve dünyada her zaman belli miktarda insan kalır. Daha fazlası dünyayı yok edebileck kadr tehdit edicidir. Şu anda da dünyada gördüğümüz nüfus artışı ve dünyanın eskiyen doğası bunun kanıtıdır... falan filan
teşekkürler :) yardımcı olduğun için
Bahsettiğin kitap arap kitabı değil Allah'ın kitabıdır, sen islam'a inanmıyorsun ve muhtemelen ateistsin ki o zaman inandığın her ne ise cevabını ondan al !!
İnandığın şey nedir? bigbang mı? git bir yer de küçük çaplı bir patlama yap o sana cevabı versin
Sen ney'e istersen ona inanabilirsin fakat gördüğün gibi Allah'ın dediği oluyor, ölüyorsun ve toprak oluyorsun, dönüş ancak o'nadır. sen böyle boş işler ile uğraşacağına iman et ve imansız gitmemeye bak. Allah sana hidayet verir umarım.
Cunku bedenini zaman yipratiyo bir sure sonra vucudunun direnci dusuyo hastaliklara acik olunca bünye dayanmiyo hic birseyin baki olmadgi gibi bedenimzde eskiyo ve oluyo
Cevap
9Cevap
çünkü diğer insanlar tarafından yıpratılıyoruz çürüyoruz ve daha önemlisi birilerinin gelmesi için birilerinin gitmesi lazım
cnkü allahtan geldik ona gdecez kullak görevimizi yapıpta yapmayanlarda var tabi orası ayrı
soruyu tekrar oku ve uza
böl dedigine göre allahsızsın :) işim olmaz zaten panpaaaaaaaaaa
dinsizlikle alakası yok sorduğum soruya mantıklı bir cevap arıyorum
mantıklı bir cevap arıyorum diyorsun da sorun mantıklı değil.
bir nevi geri dönüşüm :) topraktan geldik topraga gidiyoruz :D
süpersin :D fakat toprağıda geç
merhaba eğer bu konularda konuşmak istersen bana mesaj at istediğin kadar konuşalım
asıl soru neden yaşıyoruz olmalı insanoğlu neden dünyada olmalı?
Senin gibi gerzekler hala ölünce çürüyeceğini sanıyor ama ölünce ateşten kaçış yok...
ne kadar cahilsin
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Penguenler neden yalnız
Bunu sorma amacın dinle ilgili mi?
hayır fizik ile ilgili bir tez yazmam lazım
ya kardeşim cevabı söyledik istenilen ödev bu ne bekliyorsun teze arapça sözlermi yazayım kalayımmı asıl siz benim sabrımı taşırıyorsunuz
pekiii, Zeki Müren de bizi görecek mi? :D :D
Karbonfiber miyiz hepimiz olucez.
öleceğimizi biliyorum ablacım :) :D sadece tez için biraz bilgisi olan kişilerden cevap almak için sordum soruyu
çünkü eşşeğin zikinden dolayı
Kıt kaynak:dünya
he * dünya sonunda açtırdınız ağzımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar