Merhabalar,
yakınlarımdan birinin mide kanseri olduğunu öğrendik ve 3 veya 4. Evre arasında bir yerde olduğunu söylüyor. Daha doğrusu bazıları 3. Diyor bazı doktorlar 4. Diyor.
kemoterapi tedavisi görüyordu fakat kanserli hücre akciğere sıçradığından tedaviyi durdurdular. Herhangi bir ilaçlı tedavi yapmıyorlar akciğer değerlerinin yüksek olması sebebiyle. Yüksek değerler dolayısıyla bilirubin değeri de yüksek ve sarılık fazla var. Bir süre kendi kendine geçmesi için beklediler, yapılacak bir şey yokmuş. fakat bu yüzden de zaman kaybettik bence baya. Kanser hastası, özellikler de mide kanserine sahip bir hastanın bir gün bile kaybetmemesi lazım tahminimce.
çok iyi doktorlarla çalışıyorlar ama yine de bilmiyorum hiç mi yapılacak bir şey yok anlayamıyorum. Parça alındı zamanında hem Amerika ya hemde Küba ya gönderdiler. Ben çok içinde değilim olayların yani ülkelerden ne sonuçlar geldi bilmiyorum ama hiçbir şey yapılmıyor. Bana da bir şey söylemiyorlar saklıyorlar mı anlamıyorum. Ben bir doktor buldum kanser tedavisinde o da çok iyi bir doktor, yakınlarımın bulduğu ve şu anda onlarla işbirliği halinde oldukları doktorlarda çaplarında en en iyileri ama bende kendimce uğramak istedim. Bulduğum doktora tüm tahlilleri attım durumu izah ettim. Akıllı fermantasyondan bahsetti. Bununla birlikte cigerindeki değerleri indirebileceğimizi ve ardından hemen kemoterapi ye başkayabileceğimizi söyledi. Yakınlarıma durumu anlattım çokta ısrar ettim ama kabul etmediler. Biz işin ehliyle çalışıyoruz hortum indirip parça alacaklar dediler. Ama kanser bulunan bir alana, özellikle de kanserin vücuda sıçramış oldığu bir aşamada bunu yapmak nr kadar doğru. Damar yolundan da ilaç falan bir şeyler dediler anlamadım. Kanser olan yakınım geceleri ağrıdan uyuyamıyordu hala da uyuyamıyor ve bunun için yakın zamanda artık morfinle ağrılarını dindiriyorlar. iyileşir mi ümit var mıdır ya da yapılacak bir şey var mıdır bilgili insanlar varsa yardımcı olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
birsey soracagim ama oncesinde midesinde kronik gastrit gibi ya da mide rahatsizligi var miydi bende kronik gastrit var ve korkuyorum ilerlemis bende cunku gastrit gecici iken gitmedigim icjn kroniklesti insallah kansere donmez sizede cok gecmis olsun
Mide rahatsızlığı vardı evet. Zaten mide ağrısı üzerine gittik. Geceleri çok bastırıyordu bizi korkutmamak için söylememiş. Bence sizde asla ertelemeyin umarım yoktur öyle bir şey çok geçmiş olsun size de
ben ilac kullaniyorum zaten gunluk nexium ama yemek yerken agriyor yedigimden de kaynaklanabilir ama kontrole cagirdilar beni bende gitmedim diyet yapmami soyledi doktor ama yapmadigim kizar doye gidemedim sahsen
Çok yanlış yapıyorsun. Bu bir başkasına değil düpedüz kendine zarar vermek. Ayrıca hiçbir doktorun böyle bir şey için kızmaya hakkı yok. Şansen kızacağını da düşünmüyorum. Bakın, sizi tanımıyorum fakat bir abla veyahut kız kardeş gibi görüp okuyun yazdıklarımı. Vücudunun sana verdiği uyarıları hafife hiçbir zaman almamalısın. Bugün geçer, yarın geçer, önemli değil dememelisin. Sağlık öyle bir şey ki, öyle bir kaybetme noktası var ki, o noktqya geldiğinde hiçbir şekilde bir saniye bile geri alamıyorsun. Çözümü olmuyor iş işten geçmiş oluyor. En önemlisi bu hayatta sen ve senin sağlığından kıymetli hiçbir şey yok. Yani, doktor kızarmış şöyleymiş böyleymiş diye düşünüp gitmiyorsan çok büyük hata yapıyorsun. Kontrollerini hiçbir zaman aksatma
gidecegim ama ailem izin vermiyor boş ver zaten ilac kullanicaksin diyet de yapmadin ne gerek var dediler yazdiklarin icin allah razi olsun 🥰evet saglik cok onemli aslinda onemsemem lazim
Asla aileni dinleme. Gerekirse gizli bir şekilde git. Asla şakaya gelecek şeyler değil bunlar. Bizimkiside mide ağrısıyla başladı ve önemsemedi dayım. Öğrenildiğinde kanser hastwsı olduğu 4. Evre başıydı. Her şeye rağmen tüm çabalara, iyi bir psikolojik savaşa rağmen maalesef dayımı kaybettik. O yüzden nolursun erteleme hiçbir leyi
Üzücü bir durum ama maalesef ki hastanızın durumu çok ilerlemiş ve en hızlı yayılan kanser vakası olduğu söyleniyor bunun, midesini alacak ameliyat bile hızlıca yapmadılarsa mevcut durumda en iyi şartlarda yaşatma ihtimallerini uyguluyor doktorlar demektir.. başka türlü yapılacak çok şey yoktur, doktorunuz ne diyorsa ona tabi olmanız en doğrusu 👍
Anlıyorum teşekkür ederim 🙏
Yakinin neyin oluyor
Dayım