Travmalar hakkında?

İyi akşamlar, biliyorum problemlerimi yazdığımda normal travmalı türk ailesi deyip geçeceksiniz ama benim gerçekten iyi hissetmem için bir şeyler duymaya ihtiyacım var. Ben 22 yaşındayım yaklaşık 5 yıl önce babamı kaybettim. Ondan beri kaybolmuş, depresif, bunalmış hissediyordum taa ki üniversiteye başlayana kadar. Bu ailevi durumlar yüzünden geç başladım zaten. Bir yıldır ailemden uzakta yurtta kalıyorum o kadar mutluydum ki. bir birey olduğumu fark etmiştim, özgüvenim yerine geldi, oda arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyoruz zaten. Eve geldiğimden beri kardeşlerim (iki ergenlikte erkek) ve annem arasındaki tartışma bitmiyor. Ben her iki tarafa da hak veriyorum ama onlar birbirlerini anlamadığı için sorun anlarında araya kaynayan ben oluyorum. Zaten kykda 6 kişi olduğumuz için pek bir özel alanım yok, benim odamı kardeşim için yaptıklarından beri ben salonda yatıyorum yine özel alanım yok. Annem bir birey olduğumu kabullenemiyor, arkadaşlarımla kendi şehrimde olmak istediğimi söylememe rağmen tatil adı altında teyzesinin yazlığına geldik. Tatilden çok ev işi yapmayla geçiyor zaman. Söylenince de sizi getirdik söyleniyorsunuz oluyor. Ben gerçekten bunalıyorum ve eski mutsuz kendimin geri geldiğini hissediyorum ailemin yanında. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum asla

Travmalar hakkında?