Bende yaptırmayı düşünüyorum. Emin ol operasyon sırasında bişey hissetmezsin. Normal dolgu veya dış çekimine göre daha ağır dozda anestezi kullanılır. Ama operasyon sonrası bir süre rahat yiyip içemezsin ki zaten ağrı kesici de verecekler.
26 Yorumla- +1 yıl
Okadar aşırı bir ağrı olacağını sanmıyorum zaten gerekli ağır dozda ağrı kesici kullanacaksın. Ama ameliyatta emin ol çeneni kesseler hissetmezsin. Benim iki diş kırıldı yan yana mecbur kökten damağı kesip aldılar kökü. Ben hiçbişey hissetmedim hatta ikisini aldığına şaşırdım Bile. Bence korkma tip çok ilerledi.
En İyi Cevaplar
Korkma ya benim peder yaptırdı hiç sıkıntı çekmedi ayrıca kullanışlı canı isteyince çıkartıyor canı isteyince takıyo 😁
14 Yorumla
+1 yılcanım ne kadara yaptıracaksın implantı? tanesini bin tl diye duydum babam da yaptıracak ama malesef çok pahalı oluyo köprü oluyor mu onda yani 2 çiviyle 4 diş takılabiliyor mu?
18 Yorumla- +1 yıl
yuhh bu daha pahalı :D bak kaplama yaptırma bence çivili zordur mordur ama kalıcı yaaa çok iyi , önemli olan iyi olması değil mi zaten? neden korkuyorsun korkma , dişlerim sağlam benim çok şükür eğer olmasa ben de implant yaptırırdım tabii ilk para bulmam lazım :D ama yaa 3 bin çok fazla :( kaç diş yaptıracaksın sen?
- +1 yıl
şu an izledim evet pek iç açıcı değil ama uyuşturacaklardır muhakkak videoları izleyip korkutma kendini ona bakarsan kanal tedavisi bile zor :D bak bundan 4-5 yıl önce annem de babam da diş yaptırdı ama böyle kaplama mı diyorlar yoksa başka bişey mi bilmiyorum yapıştırmalı diş , neyse işte adam içindeki kanalı da iyi yapmamış aradan 5 yıl geçti o kaplamaların içinde babamın tüm dişleri çürümüş hem o yapılan dişleri çekmek zorunda kaldı hem de kendi öz dişi çürüdü onları ve tüm dişlerini yaptırmak zorunda implant istyordu ama çok pahalı 28 diş yapmak için :( :D senin 2 dişmiş , korkma yaa sık dişini ömürlük olsun dişin , bunlar daha kalıcı diğerleri böyle değil.
- +1 yıl
hem kaplama yukarda dediğim gibi törpülüyorlar kaplama dişler yapılana kadar öyle gezmen gerek dışarda :( ayy çok çirkin inan :D sapsarı ve minnacık oluyorlar :/ implant iyidir bak hem parasından belli değil mi iyi olduğu :D şimdiden geçmiş olsun canım , inşaAllah çok güzel olur dişlerin :)
- +1 yıl
rica ederim canım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İmplant ağır bir ameliyat. Bana da seçenek olarak sunmuştu doktor o videoları izleyince kaplama yaptırmayı seçtim. Ve mutluyum... Kusura bakma teselli edemeyeceğim :)
148 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=0ra_vw3ssPM
Şunu bir izle sonra bir daha düşün :) - +1 yıl
evet annem de babam da ondan yaptırdı ama implant ömürlük nerdeyse, kaplama onun kadar iyi değil... hem o dişleri törpüleyecekler minicik kalacak dişler yapılana kadar o minik dişlerle gezecek kaç gün boyunca kız.. törpülenince o dişler otomatik olarak sapsarı ve minnacık oluyo çok çirkin görüntü nasıl gezecek o kız öyle :/ hem de kalıcı değil yaaa ilerde bir daha mı değiştirmek zorunda kalsın al işte annemin de babamın da 5 yıl önc kaplama yaptılar noldu tekrar yaptırmaları gerek.. implant kalıcı...
- +1 yıl
Kizin halinde bir kiz anladi iste allah razi olsun :)) Bu pis cocuk beni fena korkuttu ya :(( @üzgünkız215
- +1 yıl
yaa kızı neden korkutuyorsun o videoyu gönderiyorsun :/ ona bakarsan senin dediğin kaplama da zor bişey. zır zır koca dişi törpülüyorlar sonuçta :/
hem uyuşturuyorlar bişey hissetmeyecek hiç.. - +1 yıl
yaa korkma canım yaaa , bir diş çektirme işlemi bile ona bakarsan zor geçiyo ama bişeey hissediliyor mu hayır , hem bu bir kere yapılacak ve rahat edeceksin , öyle videolara bakıp yüreğe korku salmanın alemi yok sadece diş bu , o zaman kalp ameliyatı beyin ameliyatı yaptıranlar videoları izleyip yok ameliyat olmayacam ölmek istiyorum çok zormuş desinler , olur mu öyle şey :D hem kız burada teselli istiyor arkadaş korkutuyor video ile filan , olmaz öyle :/ @soran
- +1 yıl
Korkutmuyorum neden korkutayım isteyen kafatasına matkabı yesin bana ne :) Törbülemesi minicik bir makinayla duyduğun sadece "vızz" sesi o da en fazla 6 dk falan . Yine de sen bilirsin. Git matkapla delsinler damağını. 3 gün dişin küçük gezeceğine 2 hafta yüzün gözün mor gez. :)
- +1 yıl
amacın ne anlamadım neden ille de kaplama :D? ilerde tekrar senin düşeceğin duruma düşsün diye mi :D tekrar baştan hoppa uğraşsın kaplamayla yok onunla bununla... yok kaplamanın şekli çirkin olsun baştan yapılsın bekle yine öyle çirkin dişlerle vs. ayrıca kızın dişi de yokmuş kız gidecek yandaki dişlerini sırf senin dediklerin için feda edecek öyle mi :D yapma Allah aşkına annem de babam da kaplama yaptırdı var yaa olanlara şahit olmasam beni bile kandıracaksın güzel olduğuna kaplamaların :D bak hem kızın üstüne korku salıp baskı kurma... kızın soru sorma amacı teselli verindi sen amacından saptırıyorsun bravo :D !
- +1 yıl
evet matkap olayı biraz zor ama yaptıranların canı yok mu hangisin kafa tası deşilmiş :D? o çiviyi matkap olmadan nasıl monte edecek adı üstünde çivili diş implant... yok çiviyi 404 le yapıştırsaydı keşke dişe :p neyse uzatmanın ve korkutmanın anlamı yok arkadaş iyi bir düşünsün içinden ne geçiyorsa onu yapsın :) Allah kolaylık versin ne diyeyim :)
- +1 yıl
bir dk okumamışım :D yüzü gözü mü morarıyor insanın? bunu sen mi uydurdun yoksa ciiddi misin? o sadece damağı deliyor neden morarsın ki :/ sanki yanağına oyuk açacaklar haaa... yangına körükle gitme deyimi işte bu arkadaş şahit olduk ! :D
- +1 yıl
Sen @üzgünkız215 i dinleme @simiska. Düşünsene erkek arkadaşınla beraberken avm de, hava alanında sağda solda geçtiğin her X-RAY cihazında "Benim kafamda vida var!" açıklamasını yapmak zorunda kalacaksın :)))
- +1 yıl
hahahah :D ne alaka be :D bir kere o vida diye küçümsediğin ameliyatı herkes yaptıramıyo çok pahalı neden pahalı çünkü senin anlattığın o kıytırık kaplama gibi değil :D eğer öyle olsaydı babam şu an implant yaptırmak istediği halde yaptıramayıp dişsin dolaşmazdı !!!
- +1 yıl
Damağı matkapla delmek sana mantıklı geliyor mu? Damağı neşterle kesiyor kafatasına açıyor o oyuğu @üzgünkız215 . Yüzün tabi ki morarıyor.
- +1 yıl
@üzgünkız215 implanttan prim mi alıyorsun amacın ne senin? Senin yüzünden delik deşik edecekler kızı :))) Kafası vidalı bir kız olarak yaşayacak geri kalan hayatını :))
- +1 yıl
yaa bir dk o imzayı sana imzalatmalarındaki neden sana anestezi uygulatacaklardı bu yüzden :D :D annemde başka bir operasyon geçirmişti kesmeli fillan degil ama sadece bayıltacakları için öyle imza alıyorlar çünkü bazı vücutlar kaldıramayabilir onu. tamam dişte bayıltma yok ama yüksek dozda anestezi verirler ki acıyı hissetmesin diye.. ayrıca yüzün moraracağını sanmam... tamam bir süre sızlar ama her şeyin bir zorluğu vardır :/
- +1 yıl
hee implanttan prim yapıyorum :D Yarabbim yaa , ben sadece ilerde tekrar diş sorunu çıkmasın diye arkadaşa tavsiye vermeye çalışıyordum baktım ki korku filmi gibi sen kıza bişeyler anlatıyorsun :D olayı öyle farklı yorumluyor ve aktarıyorsun ki karşı tarafa :D vidalı gezmek sözünü de saçma buldum siz de yapışmalı kalıplarla dolaşıyorsunuz sonuçta... ikisi de yapay , her neyse yaa arkadaş kendi ne yapacağını daha iyi bilir ama yaptırmadan önce bize de haber versin merak ederim :D o kadar tartıştık :) :D
- +1 yıl
Sağ olsun @üzgünkız215 in gelmesi ve zıt görüşü savunması patlattı olayı. :)
- +1 yıl
iki farklı görüş olunca olay uzadı tabii :D hangisi hayırlıysa o olsun , böyle düşünmek daha mantıklı geldi şimdi :))
+1 yılniye korkuyorsun ki? sonuçta anestezi diye bir şey var.
110 Yorumla- +1 yıl
bence rahatlamalısın anesteziyle uyuşturuyorlar öyle yapıyorlar ve emin ol hissetmezsin. sen güçlüsün rahat ol.
- +1 yıl
öylesin tabi. rahat ol anestezi insanlar tedavileri daha rahat yapılabilsin diye var. hala için rahat değil çevrende implant yapanlar varsa onlara sorabilirsin.
- +1 yıl
isterlerse kör testere kullansınlar. anestezinin ne olduğunu biliyorsan rahat olursun zaten. anestezi uyuşturmak demek yani ağrı acı hissetmeni engellemek demek. rahat ol.
- +1 yıl
tamam o zaman korkmak yok ;)
- +1 yıl
cümlemizden kardeş :)
+1 yılHissetmeyeceğin için korkmana gerek yok.. anestezi ile bulutlarda uçacaksın :)
09 Yorumla- +1 yıl
yok korkma bir şey olmayacak simiska
- +1 yıl
senin deneyeceğin bir şey yok doktor dener denenmesi gerekeni korkma iyi geceler hayırsız..
- +1 yıl
insan abisine arada hal hatır sorar.. sordun mu hiç tabi gençsiniz ya kanınız kaynıyor..
- +1 yıl
tamam neyse sorun yok iyi geceler:)
+1 yılölüm yok ucunda artı okadar abartılacak acısıda yok biraz acısı olur fakat yinede acısına dayanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHiç korkma inan yaptığını anlamıyorsun bile.
214 Yorumla- +1 yıl
Yok yakın arkadaşım yaptırdı yanındaydım anlamadı bile:-)
- +1 yıl
Tamamen olmaz ağzın kapanacak levyeyle açmak zorunda kalacaklar:-D
- +1 yıl
Ne bileyim kapıların kilidini kırmak için demir parçası:-D
- +1 yıl
Arabanın kilidini kırmak içindir:-D
- +1 yıl
O ayrı bir konu çok işlevli zaten. Bizim insanımız bulduğu her şeyi kafaya geçirir.
- +1 yıl
Hah bak güzel örnek:-D
- +1 yıl
;-)
+1 yılkorkma. yanındayız ks halkı olarak.
12 Yorumla- +1 yıl
cümlemizden.
Korkma yanindayim:)
12 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım