İz kalmasını engellemek için orjinal kantaron yağı bulmanız gerekiyor. Benim size söylemiş olduğum kremlerin birisi ağrı kesici birisi ise yanık kremi.
Deriniz gerginleşip gevşeyecek iz içinde kantorunu mutlaka bulup uygulayın. 5 yaşında kuzenimin çocuğunun yüzünde resho yandı kantaron yağı ile kurtardık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
geçmiş olsun bence krem alın
Çok geçmiş olsun sadece elin yandiysa buna da şükür ucuz atlatmisin pili neden isitiyodun
Teşekkür ederim pişi olacaktı klavye çevirmiş kusura bakma
Önemli degil pişi yaparken ilk defa elini yakan duydum kaza işte oluyor Allah beterinden saklasin
Abim şans yok ki
Aynen yapacak bişey yok kremi düzenli kullan çabuk iyileşir bu arada pijaman çok tatlı 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Çok geçmiş olsun, sylverdin ve anestolü birbirine karıştırın ve yanmkş yere mutlaka sürün.
İz kalmasını engeller mi
İz kalmasını engellemek için orjinal kantaron yağı bulmanız gerekiyor. Benim size söylemiş olduğum kremlerin birisi ağrı kesici birisi ise yanık kremi.
Yanıkta canınız çok yanar eczaneler açıkken mutlaka anestol ve sylverdini alın yoksa gece uyutmaz.
Teşekkür ederim şuanlık acısı fazla yok acilde bi krem sürdüler acısını aldı ama şu toplayan yer kasılıyor o sıkıntı
Deriniz gerginleşip gevşeyecek iz içinde kantorunu mutlaka bulup uygulayın. 5 yaşında kuzenimin çocuğunun yüzünde resho yandı kantaron yağı ile kurtardık.
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim, geçmiş olsun sağlıcakla esen kalın.
Aloe Vera kullan varsa yoksa silverdin olur geçmiş olsun
Kötü yanmış ama yine de buna dua et yüzüne vs sicramamis
Evet ya bunada şükür diyelim
Pijama guselmis ama 😉
Tabiiii 😄
Cidden güzelmiş twitty favorim ama dikkat et etrafta kedi olmasın😀
Yok yok kediyi yok ettim ben 😂
Ahaha kediler yok olmaz isim değiştirir bugün silvister yarın Tom haftaya Garfield olur 😀
Diyosunnn 😅
Senin twetty şimdiye kadar bi kediye mama olmadıysa sizin kediler de iş yok bizim burdakiler çok fena 🙃
Bizim buradaki kediler 3-5 günlük takılmalık gözle bakıyorlar onada hiç gerek yok birde altlarında düzgün araba varsa abooo egolarından geçilmiyor
Ahahaha bir laf vardi kizlsr küçükken bebek erkekler araba sever büyüyünce işler tersine döner diye 🙃
Bu arada gerçekten kötü yakmissin krem vs aldın dimi depanten de iyi gelir
Krem aldım ama su toplayan yer elimi açıp kapadıkça kasılıyor ve acıyor onun için doktora gitmeme gerek var mı ki
Gitmedin mi doktora sana ne diim sağlık ocağı da olur yanık ktemi versin
Hafta sonu sağlık ocağı açık değil ki
Ya bak yaktığım gün doktora gittim ama bu kadar su toplamamıştı şimdi daha kötü oldu 😢
İyileşme evresindesin su toplamış dua et daha çabuk iyilesir arabası olan kedilere şole doktora götürür seni 😀🙃
😂😂😂 yok be kendi demezse ben neden tenezzül edeyim ki
Ahaha bence sen dese de tenezzül etme sonra araba da Tweety i yemeden indirmezler onlar 🙃
O kadarına popoları yemez ama neyse uyarın için teşekkürler 🙂
Ahaahaha heralde yemez ama yine de denerler ona da gerek yok 🙃
Doğru 🤓
Pili neden kızarttın. 👀
Can sıkıntısından kızarttım knk
Duracell marka piller iyi kızarıyor mu?
Ben canımın derdindeyim gir başkasıyla dşşk geç
Bu kafayla canının derdine çok düşersin. Geçmiş olsun.
Doğum lekesi mi
Yandı diyorum ya
Teramisin.
Cok gecmis olsun. Umarim iz kalmaz. Kiyamam
Geçmiş olsun argan yağı kullanın.
Geçmiş olsun pili kızartmak nedir
Pişi olacaktı
Bende pil kızarmak ne işe yarıyor diye düşünüyorum 😊
Ay pil kızartmasımı olur 😂
Olmaz diye düşünüyordum yanılmadım 😊
bir insan pili neden kızartırki yazık
Sence pil kızarır mı pişi olacaktı
pişi mişi olmaz pil patlar ne pişisi iyimisin olan sana olmuş
Hamur kızartması varya ismi pişi olarak geçiyor yağın içinde patladı ve olan bana oldu maalesef
Ay geçmiş olsun bebeğim
Geçmiş olsum
Teşekkür ederim
Kötü olmuş
Evet 🥺😭
Yanıyomu
Yanması geçti su toplayan yer kasılıyor niye bilmiyorum
Doktora gittinmi
Doktora gittim mübarek doktor biri diyor fito krem kullan biri diyor kullanma hiçbir şey bildikleri yok
Su toplaması için sonradan gitmedim gitmem gerekiyor mu
Geçmiş olsun
kantoran yağı sür
Geçmiş olsun
Acil doktor
Öpim geçsin?😋
Aman aman hiç gerek yok
iz kalır bu ya
Doktor kalmaz dedi ama bilmiyorum 😢🥺
İnşallah
Ay çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim