Güncellemeler
1 yıl
doktora gittim biyopsi yapmaları gerektiğini egzama veya sedef olabileceğini söyledi biyopsi için tekrar doktora gideceğim
fakat herhangi bir cinsel anlamda hastalıktan bahsetmedi sonra da biri bunu aklıma soktu yok hiv kapınca vücudunda yaralar çıkar böyle vs diye çok gerildim ve şu an sorabileceğim kimse yok
fakat herhangi bir cinsel anlamda hastalıktan bahsetmedi sonra da biri bunu aklıma soktu yok hiv kapınca vücudunda yaralar çıkar böyle vs diye çok gerildim ve şu an sorabileceğim kimse yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alerji olabilir. Doktora görünmelisin
Özelden yaz ya da buradan detaylı
Arkadaşım bu konuda bilgiliyim biraz, önyargıyı bırak 😂
şöyle vücudumda döküntü tarzında bir kaç şey çıktı stresten egzama tarzı bir şeydir diye düşündüm ondan bir süre sonra da alerji gibi sivilce tarzında döküntüler çıktı alerji sandım fakat alerji değilmiş ve onlar da başta çıkan şeye yavaş yavaş dönüyor gibi geldi bana
biri de bana hiv kaptıysan böyle döküntüler olur vücudunda vs dedi korktum açıkçası
burdan söyler misin rica etsem
hesap yeni diye mesaj gönderemiyorum burdan yazabilir misin
Önemli bir şey diyecektim ama buradan diyemem. Cinsel hastalık olduğunu düşünüyor musun. Yakın zamanda seks yaptın mı bir kere
aslında böyle bir şey düşünmüyordum biri aklıma soktu fakat yakın zamanda bu şekilde şüphe duyacağım biriyle birlikte olmadım fakat bazı farklı şeyler yaşandı öpme gibi bu şekilde geçmex diye biliyorum ama ya geçtiyse
Oral yolla geçer
öyle bir şey de olmadı sadece öpüşme vs
Öpüşmeden de geçer aferin. Nerelerde mevcut
vücut genelinde
Hemen hemen her yerinde var yani, benim vaka bu. Kaşıntı nasıl
kaşıntı yok
ara sıra kaşınıyor sadece
Bundan önce grip gibi semptomlar gösterdin mi
hayır
Döküntüleri görmem lazımdı. Cinsel hastalık olmayabilir ama kesinlikle emin olman için deri veya kan testi yaptırman lazım. Ben de bundan bir süredir muzdaribim 🤷
egzama tarzında ilk çıkan
diğerleri dr alerjide olduğu gibi sivilce gibi ama uçları iltihaplı gibi durmuyor kuru
önceden kedi izi vardı kolumda mesela o izin etrafı da kapardı üstü beyaz beyaz kabuk gibi oldu
Yüksek ihtimal egzama, alerjik egzama çıkacaksın gibi ama test yaptır ( ben yaptıramıyorum). Bu arada vajinada kaşıntı, akıntı veya kanama olmuyorsa yüksek ihtimal cinsel hastalık değildir diye düşünüyorum ben 🙋
senin yaraların nasıldı vücudunda çıkan
Benimki uzun hikaye buradan anlatamam ama cinsel hastalık falan değil
tamam sağ ol
:))
Muayne olman. laizm
Hivle alakası yok bu anlattiklarinin
biri bana hiv de de vücudunda döküntü tarzı yaralar çıkar dedi o yüzden korkuyorum
Dedim ya cikmaz diye
ama internette de döküntü olur vücutta diyor
Internettle olsa bu iş doktora gerek kalmazdı dimi
yani vücutta yara gibi şeyler çıkması bunun göstergelerinden değil içim rahat olsun değil mi o zaman
Degil ama tahlil yaptirman kesin sonuc
yaptıracağım sadece pazartesiyi beklemem gerek ve stres olup gerildim
öyle bir durum olsa belirtileri kaç günde ortalaya çıkar peki
yani biraz uzun süre sonra belirtileri ortaya çıkar dediler bir ay gibi kısa sürede çıkar mı sizce
10 yıl sonra bile belirti vermeye başlayan bilir belki hiç belirti olmaz genelde girip oldum sanarsın ama hiç belirti de vermeye bilir
Supeli ilişkin nemzan oldu
aslında şüpheli bir ilişkim olmadı sadece öpüşme vs oldu bazıları geçer bazıları geçmez diyor bir ay olmamıştır daha olalı
Öpüşme ile gecmez
dokunma vs ile?
Hayir
Kan yolu ile bulasir
Cinsel iliskiyle
tamam sağ ol
doktora gittin mi?
Doktora görün
Doktora görünsene