İnsanlar hasta olduklarında sevdiklerinin yanında olmasını isterler.. Ama birinin ya da birilerinin ilgisini hissetmek hasta olan kişiye çok iyi gelir.. Sizin için var mı böyle biri..

İnsanlar hasta olduklarında sevdiklerinin yanında olmasını isterler.. Ama birinin ya da birilerinin ilgisini hissetmek hasta olan kişiye çok iyi gelir.. Sizin için var mı böyle biri..

Hasta olduğumda gerçekten ilgi yumağına dönen, nazlı bir bebek gibi oluyorum:) o an sağlığın her şeyden daha çok önemli olduğunu anlıyor ve kendime odaklanıyorum. Kimin desteğine ihtiyacım var kısmına gelecek olursam, şu an için ailem ama ileri hayatımda da eşimin desteğine, ilgisine ve sevgisine o an ihtiyacım olur.
Ben hastalığı insanın eşinin sevgisiyle ve desteğiyle çok daha kuvvetli ve hızlı iyileşip şifa bularak atlatacağına inanıyorum her zaman.. Bu anlamda da insanın her daim yanında olup ona yemek yapıp sevgisiyle ve ilgisiyle sarıp sarmalayacak bi sevdiği olmasını önemli bulurum.. Çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum..
Kesinlikle sevginin öyle bir gücü var..
❣️❣️
Cevap
15Cevap
Kimsenin çünkü kimsem yok maalesef.. kendim atlatırım
Cumhurbaşkanı arasın geçmiş olsun desin Fahrettin Koca gelsin ziyaretime, Tarkan görüntülü arasın, Pentagram sorun değil ben iyileşince onların yanına giderim zaten Cenk abiyle falan otururum
Tamam hemen randevu ayarlıyorum gelecekler.. 😅😅
😂😂 tamamdır çak bi beşlik o zaman 🫸🏻🫷🏻
Olur.. 😅🫸🫷
Hasta olmuyorum. En son 2012 yılında grip olduğum için suçlanmıştım o gün bugündür olmuyorum ki bir de ilgi beklemek falan gülerler adama.
Ay o zaman benim adım hastalık olmalıydı.. 😅😅 Sık sık bir enfeksiyona maruz kalıyorum ne yazık ki..
Hastalandığında kimin neler yaptığını görüyorsun annem başımdan ayrılmadı. Ayrıca eşim de çok yerleri aradı benim için bir şeyler yaptı.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
Amin cümlemize 😊
İnşallah..
İlgi ve alakayı hasta olmadan göremiyorsam hasta olduğumda ilgi alaka umurumda olmaz hanımefendi.
Tabiki insan en sevdiği kişinin yanında olmasını ister. Ama benim artık hastalanma lüksüm yok 😔😔🥺🥺
Yok sadece kendi ilgim 😅 kendime iyi hissediyorsan kemik iliği suyu vb ile çorba yaparım..
Sevdiğim kişilerin bu kadın oyuncu mu birine benzettim de
Benim için bir kişi olsa yeter. O da sensin ❤️
🩷🩵
annem olsa yeter bana
En sevdiklerimin
Evet , Eşim ve Annem 🙏
Seww
🤔🤔
Anladım..
Elbette var
Bence sizi seven insanlar iyileşmenizi hızlandırır
kimsenin.