Sağlık & Diyet 3 ay El ve ayak küçüklüğü neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kardeşimin eli ayağı birde şeyi çok küçük ne yapmalıyız El ve ayak küçüklüğü neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Genetik birsey benimde kucuk ellerim 0 0 Yorumla
DRMarıa Takip Et Xper 7 Yaş: 52 , eic 100% 3 ay Doğal bu nesi var 1 2 Yorumla Soran 3 ay Normal değil işte Yorumla DRMarıa 3 ay Normal olmayan ne Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 3 ay Hiç bir şey sana ne hem 0 7 Yorumla Soran 3 ay Kardeşimin sağlığı söz konusu Yorumla Soran 3 ay Üzülmesini istemiyorum Yorumla Mir217272 3 ay Küçük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez Yorumla Soran 3 ay Ama gelişim bozukluğu bu durum Yorumla Mir217272 3 ay Ne kadar kücük mesala Yorumla Soran 3 ay Elleri ayakları ve şeyi 13 yaşındaki çocuk kadar Yorumla Mir217272 3 ay Sağlıkcıyım sana nasıl tavsiye vercem şaşırdım Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Terbiyesiz 0 2 Yorumla Sedefffe 3 ay Kardesinin seyi sorgulamak sana mi düştü Yorumla Soran 3 ay Kardeşimin sağlığı söz konusu olduğu için istediğimi sorarım sanane Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Şeyini nasıl gördün? 0 2 Yorumla Soran 3 ay Annem söyledi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Onun görmesi de garip bir durum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 3 ay Kaç yaşında? 0 2 Yorumla Soran 3 ay 19 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oturmuş artık fiziki yapısı, bir şey yapamazsınız. Yorumla
yalcıncpuu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 3 ay Kaç yaşında 0 2 Yorumla Soran 3 ay 19 Yorumla yalcıncpuu 3 ay Anne babadandır genden Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 3 ay Yaş kaç 0 4 Yorumla Soran 3 ay 19 Yorumla akillandimuslandim 3 ay 19 yaşındaki erkek kardeşinin şeyini nasıl gördün Yorumla Soran 3 ay Ben görmedim annem dedi Yorumla akillandimuslandim 3 ay Annen şeyine mi bakıyor Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 3 ay Yaşı kaç 0 10 Yorumla Soran 3 ay 19 Yorumla Gevezebirisi 3 ay Özel bi rahatsızlığı vardır benim gibi bedeni gelişmiyordur bende 25 yaşındayım gelişmiyor aynısı bende de var yani Yorumla Gevezebirisi 3 ay Annen mi banyo yaptırıyor Yorumla Soran 3 ay Hayır kendi banyo yapıyor peki Ne yapmamız lazım Yorumla Gevezebirisi 3 ay Doktora uzmana götürün başka yolu yok ama bu yaştan sonra gelişimde bi ıkı tık sıkıntı olabilir Yorumla Gevezebirisi 3 ay Yani çözüm olmayabilir de yinede deneyin gecikmişsiniz biraz Yorumla Soran 3 ay Siz boyunuz kaç Yorumla Soran 3 ay Kardeşimin boyu 1.71 Yorumla Gevezebirisi 3 ay 1.40 boyum kardeşinin kaç Yorumla Gevezebirisi 3 ay Hm boy uzun belki de boya gidiyor yedikleri genetik olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
$ik için ameliyat el için bilek şınavı, ayağa yapacak bir şey yok
Genetik birsey benimde kucuk ellerim
Doğal bu nesi var
Normal değil işte
Normal olmayan ne
Hiç bir şey sana ne hem
Kardeşimin sağlığı söz konusu
Üzülmesini istemiyorum
Küçük olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez
Ama gelişim bozukluğu bu durum
Ne kadar kücük mesala
Elleri ayakları ve şeyi 13 yaşındaki çocuk kadar
Sağlıkcıyım sana nasıl tavsiye vercem şaşırdım
Terbiyesiz
Kardesinin seyi sorgulamak sana mi düştü
Kardeşimin sağlığı söz konusu olduğu için istediğimi sorarım sanane
Şeyini nasıl gördün?
Annem söyledi
Onun görmesi de garip bir durum
Kaç yaşında?
19
Oturmuş artık fiziki yapısı, bir şey yapamazsınız.
Kaç yaşında
19
Anne babadandır genden
Yaş kaç
19
19 yaşındaki erkek kardeşinin şeyini nasıl gördün
Ben görmedim annem dedi
Annen şeyine mi bakıyor
Yaşı kaç
19
Özel bi rahatsızlığı vardır benim gibi bedeni gelişmiyordur bende 25 yaşındayım gelişmiyor aynısı bende de var yani
Annen mi banyo yaptırıyor
Hayır kendi banyo yapıyor peki Ne yapmamız lazım
Doktora uzmana götürün başka yolu yok ama bu yaştan sonra gelişimde bi ıkı tık sıkıntı olabilir
Yani çözüm olmayabilir de yinede deneyin gecikmişsiniz biraz
Siz boyunuz kaç
Kardeşimin boyu 1.71
1.40 boyum kardeşinin kaç
Hm boy uzun belki de boya gidiyor yedikleri genetik olabilir
Şeyi ne
Gerdirin
Annen ne dedi kanki