Belimi ağrıttım halen geçmedi Bel kaymasından şüpheleniyorum Bi noktada ağrı var kalçama filan vuruyor uyuşmlaar vardı geçti , korkuyorum bel kaymasımı diye?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun Baltalimanı Hastanesi'ne randevu al orada cok iyi doktorlar var hatta randevu dusuremiyorusn o derec
hala geçmedi mi belin
Yok ya garip şekilde
sen bana bir yazsana
Niye
şu durum artık ciddi gibi tavsiye için
eeee
Geçmiyor 5 aydır kıvranıyorum
Kayma değildir bence bir noktaysa fıtıktır. Çünkü ben doktora gittim bir kaç yere parmak değdirdi orası fıtık çıktı
Ya kuzum spor yaparken oldu 1 hafta olucak sinir sıkışması sandım ama ağrı olmaz sanırım sen de zorlanma filan var mı belinde otururken
Öyle oluyor benim fıtık ayak tabanında ağrı yapıyor zatne fıtık da sinir sıkışması yapabilir
Çok oturmıyırum çok uzun yürüyemiyoruz
Ohaa Evett aynen oturunca böyle kalçam yanıyor sanki bacaklarıma vuruyor kız ani ters hareket yaptım kesin kuyruk sokumun üzerindeki kemikte fıtık başlangıcı oldu
Ani hareketle olur zaten ve engelde de kuyruk dökümünün üstündeki fıtıkta plur ne yazıkki benimde öyle oldu
5 aydır kuvrnsıyorum geçmiyor fizyoterapi gideceğim artık hayattan soğudum ya çok ağrım var
Kız aynen o zaman kayma olmasın o daha kötü kuzum Demekki ters hareket oldu bilmeden kesin fıtık başlangıcı dicek gene şu an ayaklarımda uyuşma kalmadı kalça tarafı yanıyor ağrı oluyor işde o zaman bizi spor kurtarır
Benim de fıtık balangıxı ama yani çok ağrım var başlangıç falan da olsa. Bilmiyroum ama kurtulmak istiyorum gerçekten çok kötüymüş
Birde benim skolyoz var :(
Benim belimde ; düzleşme, kireçlenme, 3 fıtık, kist var 😂
Otururken yanma oluyor mu canım sol tarafı bacak uyuşmalarom geçti ama oradaki hafif ağrı geçmedi ayakta kalınca Dün biraz ayakta kaldım kalçamın olduğu yer nasıl ağrıdı sanırsın yere düştüm zjwksksk
Aboo bende de hemanjipm çıkmıştı oda iyi huylu tümörmüş sjsksksmk
Evet genelde kalçam ağrıyor zaten fıtıkta kalça ağrısı yapabilir. Hami bence bir MR çekil
Keşke olmadan dikkat etseydim nereden bilebildim ki olacağını
Benimde kötü değilmiş şans eseri MR da çıktı yoksa şükür
Aynen aynen 16 sina randevu aldım gideceğim bende bilemezdim her zaman ki yaptığım hareket ya ben bel kaymasından çok korktum varya o daha kötü bu sporla düzeliyormuş kayboluyormuşta
Hayrı düzelmiyor azalıyor fıtık hep orada. Evet bel kayması daha kötüdür ama Bilmiyroum ya ben hep oturdum hareketsizdim işe girince oldu birden fazla hareket ettim snaırım
Evet olabilir geçmiş olsun canım peki :( uzanırken ağrı oluyor mu sende sırt üstş
Evet oluyor ama en rahat cenin ve sırt üstü ediyorum
Nerdeyse 10 gün olucak sırt egzersizi yaptığım zaman da ağrı oluyor kafayı yicem demek bide bu çoktı oh mis 😂
Aynen öyle günde 3 kez egzersiz yapıyordum yine ağrıyır o yüzden saldım yapmıyorum. Krem galan verdi eskiden fayda ediyordu şimdi sürüyorum max 10 dk geöiyor sonra yine
Çok geçmiş olsun canmm sen pilatese gitmek iyi geliyormuş o bende gicem skolyozum ğçinde
Gidiyorum yazıldım biraz iyi geldi ama ertesi gün yine ağrım oluyordu
Kız ben ne buldum bu eldeki şifa var organlarımızın şifası elde de ve ayaklarda saklıyormuş bak araştır bel ağrısı çekenler diyor sağ ve sol baş parmağa daire yaparak masaj yapılsın diyor ben şok ben 1 saattir yapıyorum belim rahatladı bi dene çok bastırmadan yapcaksın
Üşendim ya
Kız şoktayım 2 dkka da belim açıldı
Şaka mı
Ya bi an geçti ciddiyim ama gene başladonyarın dr gidiyorum bakalım nedicek
Özele öi
Evet kuzum özele mecburum 16 sına ta randevu
Benim bütün bacağım çok ağrıyor bacağıma vuruyor galiba ağrı ya
Kıyamam yaa benim o geçti çok şükür ama belde var
Fizyoterapi gideceğim bende
Git vala eğer çıkarsa bende de ben de gidicem otururken var
Bana da yaz merak ediyorum ama MR hemen çekilmez galiba
Tamam canım benim ya kas spazmı ile karşılaştırılıyormuş ya
Nasıl
Canım ben gittim bugün dr oda fıtıktan şüphelendi daha sonra mr çektirdi bir şey çıkmadı Sen dedi kas spamzı olmuş dedi oda sinire baskı yapar aynı fıtık belirtileri verir dedi korkacak bi durum yok dedi
Aşko tam sen aklıma gelmiştin ne yaptı diye. Aaa iyi fıtık yok demekki sevindim ne önerdi peki
Düzleşme kireçlenme falan da yok demi bende onlar da var
Yok vala demedi öyle bir şey ay Mr a baktı işde belin gayet iyi korkulacak bi durum yok dedi Ağrıpı kesmek için ilaç bir de kas gevşetici merhem verdi harbiden belim açıldı yaa sen fizyoterapist ihmal etme
Keşke benim de öyle olsaydı 🥲
Yarın bakalım fizyoterapist bakacağım
Yaa üzülme :( cidden faydası çok oluyormuş git ihmal etme sakın
Teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun sen herhalde uzun süredir spor yapıyrosun
Bana yazar mısın Dm canım
İstek attın
M
Snein de bana istek atman herkes
Gerek
Attım ama mesaj atamadım canım sana sen atsana
Bana takip isteği atman gerek bende sana mesaj atamıyorum
Aslında gönderdim
Ağır bir şey mi kaldırdın
Fizyoterapiste göster