Arkadaşlar şimdi şurara eski halimi ve şimdiki halimi koyuyorum, 40 kilo verdim tabiki fark var ama etrafimdakiler hala kilo ver diyor; ben artik kilo vermekden biktim, sizce iyimi böyle? Lütfen dürüst olun, boyum 1.65 yaş 23
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar şimdi şurara eski halimi ve şimdiki halimi koyuyorum, 40 kilo verdim tabiki fark var ama etrafimdakiler hala kilo ver diyor; ben artik kilo vermekden biktim, sizce iyimi böyle? Lütfen dürüst olun, boyum 1.65 yaş 23
Öncelikle seni tebrik ederim..
Erken ve genç yaşta böyle bir karar alıp uygulayan pek az insan var hayatımızda.
Başta sağlık olmak üzere, çıktığın bu yolda boyuna göre 65 kilo aralıklarında olmanı ve sıkı bir vücut için spor ile beraber ilerlemeni tavsiye ederim.
Sevgiler
65 olmayi bende isterdim ama malasef vucut sarkmaya başladı daha fazla kilo vermekden korkuyorum spor bile kurtarmaz beni , şu an 75 kiloyum 3 kilo falan verip kilomu koruycam
Tamam , tavsiyen için sağol:) teşekkürler
seni gerçekten çok tebrik ediyorum çok zor bir şeyi başarmıssın ben bile şu an 5 10 kilo vermek istiyorum ama veremıyorum şu an gayet güzel fiziğin etrafı çok dinleme kimse kendisi yapmadığı için konuşur durur sen şu an mutluysan diğerlerini takma şu an kilon gayet güzel fiziğin çok iyi emin olabilirsin
40 kilo vermişsin, ve halen, versem mi diyorsun, kilolu muyum diye soruyorsun. Ozaman senin 40 kilo vermeden önce, kaç kiloda olduğunu merak ettim şimdi 😅
115 falandim
Çüş. 😄 nasıl verdin okadar kilo, mide ameliyatı falan mı oldun
Hayir kendim az yiyeeek zayifladim
Kilom, yemekden değil, hormonlarından diyenlere, kanıt olsun bu 😊
Hormondan olanlarda var ama tabiki kendi kafasina göre belirleyemezler bunu
Yaw. Yiyorlar, yiyorlar şişiyorlar, sonrads yok hormonlarım, yok başka bi yalan uyduruyorlar. Spor ve diyet olsa kim obez kalır. Ağır yaşamlar dizisini de mi izlemedin. Hobidi gırtlaklar 😅
Son halin gayet iyi, bravo. 40 kg az değil, aferin. Bence daha vermesen de olur, ama sen istiyorsan bi 5 kg daha gidebilir. Şimdiki fiziğin güzel.
Cevap
67Cevap
40 kilo vermişsin bu gerçekten büyük bir başarı seni tebrik ederim❤️ sağlıklı bir kiloda olduğunu düşünüyorsan ve kendini bu şekilde seviyorsan insanların ne dediğini umursama. Herkes her şeyi söyler durur. Ki bence kilolu değilsin gayet normalsin şu an.
Kiloluyken de güzelmişsin, kilo da yakışıyor sana, tabii ki sağlığın için ideal kilon da kal, maşallah bıcır bıcır ve güzelsin 🌸
Dm gelme sansın var mıdır soru sorcam ben yazamadım sana
Bende sana yazamadim
Benim dm açık ama
yazabilmen lazım
Xper 3+ seviyesinde olmam lazimmiş mesaj yazmam için , sen istersen instagramdan yaz bana @r. hsnova_
Sen ayarlardan mesaj bölümünü açsana mesaj bölümün kapalı ondan yazamıyorum sana
Açtim
aşkımmm harika gözüküyorsun bence böyle kalmalısın 😍😍😍
Çok hoş gözüküyorsunuz bence artık kilonuzu korumaya dikkat etmelisiniz ha illa kilo ver diyip duruyorlarsa tavrınızı net ortaya koyun bir de alt karın için ne yaptınız
Alt karin için karin germe yaptirdim çünki başka türlü gitmedi
Teşekkür ederim😇
Şu an bence kilonu korumaya bak, zayiflama isini durturttur. Gayat saglikli ve fit görünüyorsun. Boyun da kisa degil.
şu an ki halin çok güzel
Onlari söyleyenler çok mu iyiler.
Daha fazla verme ideal halin bu.
Çok güzelsin boş ver.
Böyle gayet güzelsin. Spor yaparak ve kendini tekrar salmadan hayatına devam edersen mükemmel olur.
Hayır keenks
Gayet iyi. Ha dersen bir tık daha zarif olmak istiyorum diye falann, 3-5 kg arası verirsen belden de giderse, tamamdır keenks
Ayrıca 40 kg öyle boru bir kilo değil harbi tebrik ederim walla nasıl verdin awq Zksjsjssjsjsbs
İki foto arasında çok fark var gibi o nasıl oluyor 😅
Nasil bi fark?
Zayıflamış tabi fark olacak 😅😅😅
Iyiyi saglilik sin sadece vücut sıklaştırma yap biraz
Onlar boş yapamasınlar bence seni tebrik ederim 40 kg nedemek ya çok büyük bir azim hırs
Hazır kilolardan kurtulmuşsun çevrenden de mi kurtulsan?
Gayet güzel kilo vermişsin, daha nereye vereceksin, sadece kemik olarak mı kalacaksın 😊😊
Bence gayet iyisin bende bu kilolarda olmak isterdim cok zayıfım maalesef
Gayet iyi görünüyorsun memnunsan böylede kalabilirsin. Nasıl verdin ne yaptın?
şu an ki halin müq 😍🧿 kilonu korumaya devam et çiçeğim
Oha millet kafayı yemiş deli misin çok iiy olmuşsun helal olsun
Kesinlikle iyisi. Kimseye aldırış etme sen memnun ol yeter.
Bence çok iyi çok tatlı olmuşsun yeterli ama dengede ol tabi
Bence gayet idealsin. Biraz balık etli olmak, ele avuca sığmak iyidir. Bir erkek açısından tabi
Hayır, azmin için tebrikler, baya bambaşka biri olmuşsun
Bence gayet iyisin 🧿 çok zayıf olmakta iyi değil derler kilonu koruyarak devam etmelisin
Eski halinle tam kurbanlık tosunmuşsun maşallah
Gayet iyi durumdasın. Bunu korumaya çalış. İleride istesen biraz daha zayıflarsın.
İyi bi değişim olmuş ama gercekten bi 5 10 kilo versen tam oturur
böyle iyi kanka. Artık spor ve sıkılaşma zamanı
Aşkım fıstık gibi olmuşsun bu çevrenin istekleri bitmez bebek gibisin s. Et milleti
Böyle daha iyi eski haline göre. Nefesin değişmiştir zihnin açılmıştır iyi olmuş
Aferin sana helal olsun bu şekil devam et saçınıda sarı yap
Sarı niye
Sana yakışır daha çok degıstıgını anlarsın
Şu anki halinle bile iyisin. Kendimi iyi hissetmek istiyorum dersen 5 kilo daha ver. Sonrasını düşünme bile
Eski kilon kaçtı? Şimdiki kilon kaç?
Kilolu değilsin idealsin çok iyisin şu an
şu an kilolu olmadığını sen de biliyorsun ve şu an ilgi çekmeye çalışıyorsun kimse sana bir şey demiyodur bence
İstersen sana bi beslenme ve egzersiz programı veririm tam ücretsiz. Hem bioloji bitirdim hemde fitness hocalığı yapıyorum. İstersen DM den ulaşırsın
tebrik ederim iyi kilo vermişin sendeki o pes etmeme huyu olsa varya ne yapardım ben
60 kilo senin idealin bence
tipin kötü değil
40 kilo vermişsin zaten azmini tebrik ederim. Onun haricinde kilon normal gözüküyor.
son halin cok iyi etrafindakilere onem verme kimseyi de dinleme
şu an kilon kaç
75
Değilsin ama hafif balık etlisin o da normal
Zayif daha güzel değilmi? Balik etli mi daha iyi?
Evet öyle ama sevgilim zayiflamami istemedi ama acaba beni kirmamak için mi öyle diyor 🤨 balik etli seviom diyor
Teşekkür ederim
Buarada ben insanları kandirmayayim, ben bbl ve yağ aldirma falan yaptirdim yani ondan önce daha kötüydü
İyisin tabi spor yaptınmı hiç
Cardio yaptim ve ağirlik antermanı yapiyordum ama biraktim yine başlicam
Sabhları yaparsan gün boyu enerjik oluyorsun biliyon dimi
1 kilo daha verirsen manken gibi olursun
1 Kilo pek fark etmez bence:) ama yinede saol
Nasıl verdin ve kaç ayda merak ettim cidden?
1 yıl 3 ay , az yemek
Spor olarak sadece cardio yaptum , günlük olarak sabah yumurta , ara öğün yoğurt veya meyve akşamda etli sebzeli yemekler
Sabah 2-3 tane haşlanmiş yumurta ( zeytin yağindada kizartilip yenile bilir ) yanina tam buğday ekmeği birazda lor peyniri salatalik ve domates isteğe bağli, 30-60 dakika hafif tempolu yürüyüş , koşu bandı varsa daha iyi olur 5kmh-6khm sürat , 2 dakika 3-4 kmh sonra 2 dk 5-6-7 kmh isteğe göre böyle artirila bilir,+ 10bin adim her gün dişarda çok iyi olur
Bağirsaklarinsa bir sorun ola bilir veya aldığı herhangi bi ilaç yan etki yapiyor yani bunun çok sebebi var
Nasıl kilo Verdin anlat bakalım
Normalda yediğimdan daha az yedim, daha çok sebze ve et ağirlikli, ama canim tatli istedğinde yiyordum ama porsiyon çok önemli ve biraz daha spor öyle yaparak 1 senede zor verdim 40 kiloyu
Tebrik ederim çok güzel olmuşsun çok güzel bir değişim yaşamışsın ben senin gibi başaramıyorum 5 kg veriyorum sonra 10 kg geri alıyorum
Öncelikle teşekkür ederim:) çok düşük kalorilerle besleniyorsan sonradan o kilolari geri alirsin, boyuna ve yaşina göre kendine uygun kalori miktarini hesaplayip yeterli beslenmeni tavsiye ederim:) aldiğin protein , yağ ve karb bunlarin hepsini ihtoyacin olan şekilde alirsan kilo almazsin bence ama ona rağmen bile geri aliyorsan o zaman başka sorun var
Evet çok düşük miktarda yiyerek kilo veriyorum bir öğün yemek yiyorum diğer öğünlerde sadece yoğurt veya içecek tüketiyorum ayran veya maden suyu bu şekilde de kilo verebiliyorum ama sonrasında geri alıyorum veya belirli bir günden sonra bir gün bozuyorum ondan sonra tekrar baslayamiyorum
Günde bir kere yemek çok az malasef, bu şekilde kilo vermeye bende çalişdim ama hep geri aldim o yüzden ihtiyacin olan kadarini ye bence , aralıklı oruç yapa bilirsin mesela, saat öğlen 12 de ilk öğünü ama dediğim gibi sağlikli ve proteinli sonrada 15:00 ara öğün yap badem veya kuru yemiş veya meyve ola bilir , akşamda saat 19:00 da bol proteinli akşam yemeği ye ve birde sabah 12 ye kadar bir şey yeme , bol sy içmeye dikkat et , eğer ihtiyacin olan kalori 2000 falansa daha altinda beslenme bence
Teşekkür ederim DESTEĞİN için soyledigini yapmaya çalışacağım 🤗 sendeki değişimi çok beğendim çok güzel olmuşsun ben de böyle kilo verebilirim umarım
Boy ve kilon kaç?
Boy 170 kilo 120 + 😢
Bence başarırsın☺️bende 120 kiloydum , ama başaricaksin merak etme:) yazio diye bir uygulama var ordan kalori hesabi yapa bilirsin, her gün yediklerini oraya yazarak gün içinde ne kadar yediğini hesaplarsan ve her gün en az 1-2 saat yürüyüş yaparsan 1 ayda en az 5 kilo gider dene ve gör
Teşekkür ederim daha önce de denedim ama muvaffak olamadım şimdi seni görünce birazcık içimde umut belirdi teşekkür ederim uygulama için de kesinlikle bakacağım teşekkür ederim bana umut verdığin için 😇
Rica ederim :)
Mahsuru yoksa senle konuşmak isterim ben yazmaya çalıştım ama yazamadım yanlış anlama özel konularda değil sadece bu konuda ☺️
Çok iyi olmuşsun yeterli bence. Göğüslerin kaçtan kaça küçülmüş ya 🙄
F100 veya E100 falan şu an B80 ama küçültme ve dikleşdirme yaptirdim çünki normalda bu kadar küçülmesi imkansiz
Haaa büyük müydü normalde kilo verdiğin halde
Evet ve sarkiyordu tabikide
Genetikte de hep böyle büyük müydü sana özel miydi kocamanmış çünkü
Genetik olarak büyükdü evet ve çok rahatsiz edici
Var mı ailede başka senin gibi küçülten
Yok herkes korkuyor amelyatdan
Ben mi yıktım ilk diyorsun 😂 peki diğerleri de kilolu diye mi büyük 🤔
Hayir genetik bir şey yani zayif olsalar bile büyük , ben eskiden 57 kiloyken bile büyüklerdi yani
En büyük kaç beden peki seninki miydi
Cevap versene ya 🙄
Evet en büyük ben
Helal sana iyi kilo vermişsin ve cesaret etmişsin
Sağdaki son halinse gayet iyisin
Kilo verme daha. Çok ciddiyim.
Sağdaki gibi olursun umarım. Evet kilo var.
Hayir değilsin gayet ideal
Nasıl kilo verdiniz bizede yardımcı olun
Önceden kac kiloydun simdi kacsin?
Helal olsun başarılı ve gayet iyi şu an
Hayır Şu an gayey iyisin masallah sana
e yani gayet iyisin şu an
Şimdiki halin gayet iyi
Güzel bu halini beğendim
Evet bi 10 15 kilo daha ver
baya olmuşsun artık ilişkilere atılabilirsin
Orta görünüyorsun almadığın sürece iyi
Hayır be iyisin