gastrit bir çok nedenden meydana gelen bır hastalık aslında baska bır hastalıgın sonucu genelde o yüzden iyi araştırılmalı uzman bir doktora gıtmen gerek
Bakteriyel ise evet antibiyotik ile tedavi olur ama testlerde bakteri bulunması gerek antibiyotige dayanıklıdır biraz o yüzden kesın doktor ne istiyorsa yap ılacları da zamanında kullan
Bir kaç testi var onun bildigim kadarı ile sana bakteriyel teşhisi kondu mu Helikobakter Pilori diye bir bakteri olmadı bir doktora daha git böyle böyle ben gittim 2 aydır bunlar sonucları diye bir doktora daha danış
Gastrit ve diğer mide problemlerinin genel olarak sebebi Helicobacter pylori denilen ve mide asitinde yaşayabilen tek miktoptur. Bunu mideden atmadan maalesef mide hastalıkları iyileşmez. Ve modern tıp bu mikrobu mideden atamıyor.
Zaten ne yersem çok dokunuyor asitli bir şey ictigimde veya kahve gibi kafeinli bir şey içinde hemen mideme ağrı giriyor yaklaşık 1 aydır böyle yiyecek ve içeceklerden uzak duruyorum ama gecicek gibi değil azalma da yok gibi doktora da gidiyorum bir etkisi olmadı
Bende 1 aydır asitli yağlı kahve gibi ürünlerden uzak duruyorum ama azalma yok hatta tam tersi çoğaldı şu an uzman doktora görünüyorum sadece mide koruyucu ve şurup yazıyor başka bir şey yok. sizin ne kadar süre de geçti acaba?
Evet bende onlardan içiyorum. içmeye başladıktan sonra ağrılarınız azalmaya mi başladı yoksa 3. aydan itibaren mi azaldı. Benim 2. ayim ağrılarım arttı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gastrit bir çok nedenden meydana gelen bır hastalık aslında baska bır hastalıgın sonucu genelde o yüzden iyi araştırılmalı uzman bir doktora gıtmen gerek
şu an zaten uzman bir doktora gidiyorum ama antibiyotik falan yazmıyor tedavi için illa ki endoskopi olmam gerek?
Bakteriyel ise evet antibiyotik ile tedavi olur ama testlerde bakteri bulunması gerek antibiyotige dayanıklıdır biraz o yüzden kesın doktor ne istiyorsa yap ılacları da zamanında kullan
Test dediğiniz nasıl bir test acaba açıklar mısınız
2 aydır gidiyorum daha hala ağrılarım aynı hatta daha da arttı bende şaşırdım artık napacağımı bilmiyorum
Bir kaç testi var onun bildigim kadarı ile sana bakteriyel teşhisi kondu mu Helikobakter Pilori diye bir bakteri olmadı bir doktora daha git böyle böyle ben gittim 2 aydır bunlar sonucları diye bir doktora daha danış
2 ayda sonuclanmalı cunku uzmanı degılim bende ama
Yok bakteriyel olup olmadığına bile bakmadı 2 aydır mide koruyucu ve şurup yazıyor.
Doğru diyorsunuz en azından ağrıların azalması lazımdı ben başka bir doktora daha görüneyim
boş ver et o doktoru o zaman
Tamamdır çok teşekkürler.
Gastrit ve diğer mide problemlerinin genel olarak sebebi Helicobacter pylori denilen ve mide asitinde yaşayabilen tek miktoptur. Bunu mideden atmadan maalesef mide hastalıkları iyileşmez. Ve modern tıp bu mikrobu mideden atamıyor.
Mideden atmak derken antibiyotikten mi bahsediyorsunuz yoksa farklı bir yöntem mi?
Midemde bakteri mi var onu da bilmiyorum doktor herhangi bir test yaptırtmadı. Gastroenterolojiye de yönlendirmiyor kendisi bakıyor.
Antibiyotik de kâr etmez. sürekli tekrarlanan bir durum gastrit. Hangi doktora gidersen git sonuç değişmez
Sizin dediğiniz kronik gastrit benim bu yıl çıktı arka arkaya tekrar ederse kronik olur benim ilk kez oldu daha
Gastrit başladıysa iyileşmez kronik olur zaten
Yiyeceklerden uzak duruyorsun yağlı yiyeceklerden özellikle kızartmalardan baharatlardan uzak dur
Zaten ne yersem çok dokunuyor asitli bir şey ictigimde veya kahve gibi kafeinli bir şey içinde hemen mideme ağrı giriyor yaklaşık 1 aydır böyle yiyecek ve içeceklerden uzak duruyorum ama gecicek gibi değil azalma da yok gibi doktora da gidiyorum bir etkisi olmadı
Benimki beslenme düzenen binince geçmişti. Sen yinede bir doktora git
Bende 1 aydır asitli yağlı kahve gibi ürünlerden uzak duruyorum ama azalma yok hatta tam tersi çoğaldı şu an uzman doktora görünüyorum sadece mide koruyucu ve şurup yazıyor başka bir şey yok. sizin ne kadar süre de geçti acaba?
3 ayda düzeldi sanırsam 3 aydan sonra hiç ilaç kullanmadım
3 ay ne ilacı kullanmistiniz acaba
Koruyucu şuruptu adını tam hatırlayamadım
Evet bende onlardan içiyorum. içmeye başladıktan sonra ağrılarınız azalmaya mi başladı yoksa 3. aydan itibaren mi azaldı. Benim 2. ayim ağrılarım arttı
Yavaş yavaş azaldı
İlk kullanımdan itibaren hafiften rahatlama başlamıştı
g o. Kudretnarı yağı ile.
Yarayı kapatıyormus diye duydum baya işe yarıyormuş. Teşekkürler
r e
Doktora git normaldir
2 aydır uzman doktora gidiyorum zaten ağrılarımda azalma yok hatta aksine artış var.
Doktora giderek tedavi olunur :)
Doktora git geçmiş olsun
doktora gitmelisin
Zaten gittim 2 aydan beri sadece şurup bide mide koruyucu yazıyor. Başka bir şey yazmıyor yani bunlarda tedavi edici etkisi yok
başka bir doktora git
Normalde endoskopi olmadan antibiyotik yazan doktor var mı? Gittiğim doktor uzman doktor ve alanında uzman bir doktor