üstündeki kıyafet bile engel olamıyor o pike onlar için hiçbir şey bi yerden delik açık bulup girecekler her şekilde kaderini kabullen ısırılacaksın... bi de kan emdikten sonra sıcıyorlarmış ilk defa duydum şunlar kadar boş beleş yaşayan varlık var mıdır yoktur ya
Yanlış bilgi vermeyeyim yine de emin değilim yazıp yazmamak arasında da kaldım çünkü çok önceden duymuştum bunu yani en azından yanlış bilmiyorsam ısırdıklarından sonraki kaşıntının sebebi bu
hmm aslında ben de o kaşıntının sebebini farklı biliyordum. Isırmadan önce uyuşturmak amacıyla tükürük mü salgı mı ne bırakıyorlar hatta kanın pıhtılaşmasını önlemek için de salgı salgılıyorlar
yahu adamlar sırf sen fark edip öldürme diye uyuşturuyorlar fmödndödn ama bi yandan da aslında hepsi dişi sivrisinek yavrularını beslemek için kan emiyor😔 adamlar dememeliydim hanfendiler desem daha iyi olurdu sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşlerini yapıyorlar ama bazıları görev aşkıyla yanıp tutuşuyor
Bdsjsjjdsjsjjs
Oc değil de aç diyelim sjdfjs biraz fazla açlar 🧛♀️
Gelip rica etseler ben doyururum bir şeyle de işte..
şu ana kadar hiç bana uğramadılar umarım uzun bir süre daha münasebetimiz olmaz kendileri ile
Şortla yatıyorum bu yaz sıcağında pike örtmek zorunda kalıyorum bunlar yüzünden
üstündeki kıyafet bile engel olamıyor o pike onlar için hiçbir şey bi yerden delik açık bulup girecekler her şekilde kaderini kabullen ısırılacaksın... bi de kan emdikten sonra sıcıyorlarmış ilk defa duydum şunlar kadar boş beleş yaşayan varlık var mıdır yoktur ya
Yanlış bilgi vermeyeyim yine de emin değilim yazıp yazmamak arasında da kaldım çünkü çok önceden duymuştum bunu yani en azından yanlış bilmiyorsam ısırdıklarından sonraki kaşıntının sebebi bu
hmm aslında ben de o kaşıntının sebebini farklı biliyordum. Isırmadan önce uyuşturmak amacıyla tükürük mü salgı mı ne bırakıyorlar hatta kanın pıhtılaşmasını önlemek için de salgı salgılıyorlar
Bu dediğin doğru mu? Öyleyse kendimi kötü hissederim İhtiyacını alıp vücuda zarar vermemek için efor sarf ediyorlarsa saygımı bile kazanırlar
yahu adamlar sırf sen fark edip öldürme diye uyuşturuyorlar fmödndödn ama bi yandan da aslında hepsi dişi sivrisinek yavrularını beslemek için kan emiyor😔 adamlar dememeliydim hanfendiler desem daha iyi olurdu sanki
Hdjsjdkak harbiden biz naptık onlara da düşmana saldırır gibi saldırıyorlar
Aa çok ayıp ben Instagramda sinek sad edit yapıyorum ağa sineklere saygı
Aynen hangisini görsem heheh boi der gibi ellerini ovuşturuyor baya Sad
O kanatlarını kırpışları elleriyle nah çekmeleri olağanüstü bı şey
Onların da yaşama şekli.
Sokayım yaşama şekillerine
bir şey değiştirmez tür böyle en büyük küfürü etsende aynı.
Maalesef
:/
Oc tur
Yepp