9 yaşındaki erkek kardeşimin kafasında aniden egzama çıktı ve sabah karne almaya gidecek zorbalığa uğrayacak diye bu saatte bile ağlıyor kötü bir durum ve en kötüsü de egzama kremlerine alerjisi var

9 yaşındaki erkek kardeşimin kafasında aniden egzama çıktı ve sabah karne almaya gidecek zorbalığa uğrayacak diye bu saatte bile ağlıyor kötü bir durum ve en kötüsü de egzama kremlerine alerjisi var
Yapacak hiçbir şey yok bendede lisede bir başladı hala devam eder geçmiyor özel şampuan felan alman lazım o zaman geçiyormuş bu saatte alamazsin güzelce temizleme yapılabilir tek tek derisini temizle belli olmadığı taktirde sorun olmaz böyle çık belli oluyor da millet nerden bilecek onun kepek olduğunu
Bugün bakkala yolladım ne olmuş kafana diye sormuşlar
O kadar belli ise dediğim gibi adam akıllı temizle hemen geri çıkmaz zaten güzelce temizle derisini duş alsın yumuşar rahatça temizlersin benim kardeşim de de 2 yaşında iken vardı tarakla temizliyorduk sürekli
Duş aldı zaten aslında küçükken egzama çıkınca bizde kına yakarlardı olmadı kına yakarım
Daha berbat etme de gıda boyası Felan demişsin saç dipleri siyah siyah çok kötü durur
Cevap
8Cevap
Kıyamam yavrum benim ya kahroldum okurken Allah şifa versin maalesef bilmiyorum hiç ne iyi gelir
Allah razı olsun inşallah dua bile etkidir inanın ❤️
Cümlemizden inşallah 💗
doktora görünsün ama bir şey görünmüyor öyle zorbalanacağı
Çocuklar kendi aralarında kötü olabiliyorlar
Bir doktora götürmenizde yarar var eğer kremlerde alerji yapıyorsa başka bir alternatif bulunabilir
Ya yarın için hızlı çözüm istiyor acaba diyorum azıcık boyasam sonra yıkarım iki saatliğine öyle kalsa gıda boyası ile ama
Bütün kremlere mi alerjisi var? Alternatif kremler vardır belki, ya da şampuanlı olanlardan.
Yani şu an öyle vicdan azabı çekiyorum ki egzama kremleri sürdüm iki tane ilkinde kızarıklık ve kaşınma oldu ikincisinde kardeşimin ateşi çıktı duş aldirdim uyumuyor ağlıyor zır zır
Alerji ilacı yok maalesef kaşıntı ve döküntü yoktu sadece görüntü vardı şimdi sürdüğüm krem yüzünden gözleri dahi şiş
Teşekkür ederim Ablam sağlıkçı müdahale ediyor kendisi
Teşekkürler 🙏
Jojoba yağı, hindistan cevizi yağı ve argan yağı gibi yağlar, saç egzamasına iyi gelir. Yağları saç derisine masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
Sana şampuan tavsiye edeceğim ama pahalı bir şampuan onu alıp kullanınca sorun çözülecek
kremlerle geçmez o iş. vitamin takviyeleri ve beslenmeye dikkat etmesi lazım
Sebamed kepek şampuanı al kullansın o egzama görünümünü bitirir.
Direk doktora gitsin ama ilaçları pahaşıya kalabiliyor görmüştüm benim kulağımın arkasında çıkmıştı geçti zaten risk ilaçlarla
Doğru düzgün bir cildiye hekimine gitmeli
Kantaron yağı
Sür diye ağlıyor ama yarın kafası kokar diye korkuyorum şapka bulursak takarım kafasına
En kısa sürede doktora götürün. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. kardsinizi zorbaliklara karşı hazirlayin ama. Çocuklar çok acımasız olabiliyor. Destek verin ona.
Kardeşimin bacaklarında sorun var yeterince zorbalıyorlar bunu da kafaya taktı ablası gibi yalnız işte
Exzate ilaci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?