Otun bile faydası var benim hiç bir şeye yok. şişmanım sağ gözüm şaşı sol kulağım işitme engelli dişlerim çürük boyum kısa vücudum kilolar yüzünden çatlaklı sesim gelişmemiş çocuk dünyayı 1 gözle 1 kulakla görüyor duyuyorum. saçım kötü düzleşmiyor. sesim kalın değil. lise okumamışım terkim üniv gitmemişim hiç bir arkadaşım yok. dışarı 12 senedir market dışında çıkamıyorum bu hayattan hiç bir amacım hedefim yok dünyada amaçsızlığı buldum. Hayat acuna ve ünlülere güzel Bence
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen kendini ezik görmeye devam ettikçe; evt senin kadar eziği YOK! Sen kendini nasıl görürsen öyle olursun! Sen kendini ezik olarak gördüğün müddetçe beyninde, bilinçaltında hep ezik etiketi altında kalacaksın. Kendini böyle etiketlemekten vazgeç! Her insan az çok kendini böyle içinden etiketliyor (ben de) fakat sonra diyorum ki kendini böyle düşünme! Bu benim ruhsal, manevi sağlığıma zarar veriyor. Cansu düşünmemeye çalış. Kendine tam tersini hatırlar. Kendine "Evt, yapabilirsin. Çözüm üret. O kendine kurduğun cümleler sana bir fayda vermeyecek hatta sadece seni daha da depresif ve kötü bir hale sokacak Cansu" diyorum ve öyle işe yaramaz ve maneviyatımı etkileyen cümlelerden bilinçaltımı korumaya çalışıyorum. NEYE İNANIRSAN, O OLURSUN! Kendime diyorum ki "hep kötü yanlarını görme Cansu. Optimist ol, optimist bakış (olumlu kısımlara bakmak, bardağın boş tarafını değil, dolu tarafını görmek) açısıyla bak. Beynini İYİYE ODAKLA, OPTİMİST BİR HALE GETİR!
nasıl düşünsem nafile
Çalışıyor musun? Bir miktar paran varsa veya ailen sana destek olacak ise göz ve dişler halledilir. Somut şeyler halledilir. Bunlar için kendini depresif olarak depresyona sokma! Hadi bugün bir adım atalım ve eğer ailem yardımcı olacak ise direkt kendine randevu al ve artık kendine değer VER! Değer verdiğini kendine yatırım yaparak herkese göster. Herkes diyecek ki "Aaa Enes'e (isim misal) bakın nasıl değişmiş?😲 İlk defa Enesten kendine yatırım olacak, kendine yarayacak bir faaliyet vayyy😧😱" içindeki o Enes'i de şaşırt, o insanları da. İçindeki o ruh o küçük Enes de değişmek istemiyor mudur sence? Fakat bu kötü düşünceler onu kuyuyun derinliğine hapsettiği için o kuyudan çıkamıyor fakat ARTIK O ENES O KUYUDAN ÇIKACAK! Kendi değişimler yapacak! Şahinler bile modifiye oluyor, sen niye olamayacakmışsın! O yüzden lütfen ilk adımı atalım ve gözüne randevu al!
Depresyonda olduğum için çalışmıyorum.. Benim özgüvenim yok kendimi beğenmiyorum
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum işte burada. Neyse sen soruma cevap ver, Ailen sana göz için maddi yardımı hiç çekinmeden verir mi? Önce gözü hallederiz öyleyse. Sonra da diş için çözüm yolları ararız. Ve ben sana ne dedim optimist ol! Dedim yani bardağın boş tarafına, olumsuz tarafına bakma. Dolu olan tarafına bak!
Vermezler anne hariç herkesle küsüm. benim özelliğim bu herşeyi kötüye yormak
Artık kötüye yormayı bırakacak mısın? Yani artık OPTİMİST olacak mısın! Paran yoksa neyle markete çıkıyorsun, fatura falan...
Bilmiyorum sürekli ezik hissediyorum. annem veriyor markete faturada
İstanbul'da mı oturuyorsun? Diş için fikrim var
Antalya istanbulu herhalde 50 yıl göremem
burdan zor oluyor özelden yazabilirsin
Gizli üye olduğun için soramiyorum
Nasıl çıkıldığını bilmiyorum istek attım
dennis98
Yazdım özelden
İlaç kullanıyor musun
Hayır
Hiç kullandın mı
3 Gün en fazla
Ben 1 milyon ilaç da içsem 7 milyon amerikan profesörü de beni tedavi edemez sosyal yapamaz 😂