Öncelikle merhaba bu metni ağlayarak yazıyorum bundan 6 ay önce baş dönmesi denge kaybı şikayetimle dahiliyeye gittim 36 kilo olduğumdan dolayı başımın döndüğünüzde düşündüm fakat kan tahlillerim o kadar da kötü değildi daha sonrasında cesaretimi toplayıp nörolojiye gittim bana mr çekildi ilaçlı mr ilaçlı mrden sonra mide duvarım incelmiş ve gastrit hastası oldum aşırı kasılmalar yaşıyorum her neyse daha sonrasında sonuçlar için gittiğimde doktor bana dedi ki az vaktim var sende ms şüphesi var araştırma hastanesine git belinden sıvı alsınlar zaten çok kıpırdamışsın hiçbir şey belli değil dedi ben şoka uğradım çünkü ms çok ağır bi hastalık herneyse sonrasında ben kararımı verip gideceğim dedim tam o sırada talihsiz bir olay yaşadım trafik kazası geçirdim.. beynim ve kafatasım hasar almadı fakat 15 cm 50 dikişlik bir yarık oluştu… neyse dedim baş dönmelerim normal herhalde sonuçta kaza geçirdim fakat sol kulak kristalim kaymış ama çok az meyse onu da geçtim ben bir aydır günde dört tane kas gevşetici içiyorum ve yan etkiyi onlar mı yapıyor yoksa msyim de atağım mı tuttu bilmiyorum…asla dengede duramıyorum yürüyemiyorum, çok çabuk yoruluyorum 38 kiloyum ve aşırı başım dönüyor…tamam mr girerim tekrar derim midem de sorun var ilaçsız çekin ama belden sıvı baş ağrısı yapıyormuş zaten kafamda yaralar iyileşme aşamasında çok korkuyorum panikatak tedavisi görüyorum zaten ama ya ms isem ve ilerlerse ne yapacağım yardımcı olur musunuz? Çok yoruldum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Msnin sadece baş dönmesi belirtisi mi varmış sanki bir sürü belirtisi var ve sadece beslenmeyle bile düzene sokabilirsin kötü düşünme banada dediler şu hastalık olabilir vs diye ama hiç de dedikleri gibi çıkmadı her şeyi Rabbim bilir üzülme
Çok teşekkür ederim ama uyuşmalarım ağrılarım denge kaybım idrar kaçırma sorunum falan da var umarım hepsi psikolojiktir kazadan sonra artması bana da saçma geldi 🥺
Psikolojik tabiki çünkü beynine aşılanmış bu olabilir diye sende araştırdıkça MS semptomları göstermeye başlamışsın İzzet güllü videolarını izlemeni öneririm
Ayy herkes çok önerdi ama hangi videousundan başlayacağımı bilmiyorum panikatak hastasıyım
Telkin videolarını izle, panik atak ve takıntı videolarını izle
Çoook teşekkür ederimm
Rica ederim şifa olur inşallah
İnşallah 🙏🏻
🤍🤍
Geçmiş olsun erkeklerde daha kötü kadınlarda MS daha iyimis
Teşekkür ederim eğer ms hastasıysam cidden iyice kafayı yerim sanırım ama aşıları varmış semptromlaro ortadan kaldırıyormuş
Erkekler daha kötü etkileniyor diye biliyorum
Evet kızlar daha şanslıymış iyileşme de olabiliyormuş
Allah dermansız dert vermesin
Aminn doğru dediniz
Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten üst üste pek çok talihsiz olay yaşamışsın umarım bir an önce sağlığına kavuşursun
Çok sağolun umarım fakat belimden sıvı aldırsam mı Bilmiyorum☹️
Bilmediğim bir şey hakkında yorum yapmak istemem şahsen ama siz başka doktorlara da görünün fikir alın
Çok teşekkürler
Kıymetli Dost ; Yüce ALLAH Yar Ve Yardımcın Olsun. İyiye Yor İyi Olsun. Hemen Kötü Düşünme.
Çok teşekkür ederim fakat belimden sıvı alınıp ms hastası olmadığım çıkarsa acı çektiğimle kalacağım
Ankilozan Spondilit Ve Skolyozum Var. Sonuca Ulaşmak İçin Bazen Acı Çekmek Gerekiyor.
Aaa çok acıyor mu peki beldrn sıvı aldırmak doğru bir şey mi
Bahsettiğin Tüm İşlemleri Gördüm. Acı Biraz Bünyeye Bağlı.
38 kiloyum ben…
Kilo İle Alakası Yok Bazen Bir İğne Bile Kapı Gibi Adamı Devirebilir. Dişçiye Gitmek Gibi Düşün Ve Panik Yapma. Yoksa Sonuca Ulaşmak Zorlaşır.
Çok teşekkür ederim ms isem bile allah kolaylığını verir ilaçları varmış
Elbette. Mesela Bende AS Var. Tedavisi Yok. Karaciğerlere Kadar Vurdu. Kabullenip Arkadaş Olacaksın Hastalık İle. Her Zaman Olumlu Pozitif Olmaya Çalış. Zor Olsada Önce Doktorun Sensin.
Çok sağolun :(
Çok geçmiş olun :(
☹️
Senden Daha Kötü Durumda Olan İnsanları Düşün. Ve Sonuca Kadar Bekle. Belkide Değilsindir.
Sağol.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Çok üzüldüm ablacım
Doktor ne diyor tedavi ne kadar sürece
Kkkk
Daha doktora gidemedim belden sıvı aldırmaktan korkuyorum
Korkma aldir
Sağlığın için
Baş ağrısı çok yapıyormuş
Ve kafam hala sızlıyor daha dört ay oldu nasıl katlanıcam bilmem
Ama aldırman gerekiyor
Sağlığın için dayanmalısın
Haklısınız teşekkür ederim
Gercekten üzüldüm
Ailen ne diyor bu duruma
Bende bisey sorabilirmiyim
Evet
Abla 10 tane kadın bi erkeğe zorla ilaç içirebilirmi veya iğne yapabilirmi?
Kanunen bu gaspa girer yani yapamaz ama eğer kimse yoksa yapar caniler neden
Yani güçleri yetermi kadınların
ya da en az kac tane kadın yapabilir 25 30 yaşlarında
Yeter tabiki 5 tane bile yeter
Nasıl. bu kadar eminsin. abla?
Nasıl bi teknik uygularlar sence?
Bağlarlar elini kolunu tutar üstüne çullanırlar
Yani kaç kişı bağlar ben ayaktayken nasıl yere yıkacaklar?
Yaş önemlimi
E vururlar kafana birşeyle
Öyle. yapmazlar. ki
Çullanmak ne demek
Oturursa
Yorulurmuyum peki
Yani o iğneyi kesin vururlarmı
Geçmiş olsun