ŞANSSIZLIKLAR PEŞ PEŞE?

Öncelikle merhaba bu metni ağlayarak yazıyorum bundan 6 ay önce baş dönmesi denge kaybı şikayetimle dahiliyeye gittim 36 kilo olduğumdan dolayı başımın döndüğünüzde düşündüm fakat kan tahlillerim o kadar da kötü değildi daha sonrasında cesaretimi toplayıp nörolojiye gittim bana mr çekildi ilaçlı mr ilaçlı mrden sonra mide duvarım incelmiş ve gastrit hastası oldum aşırı kasılmalar yaşıyorum her neyse daha sonrasında sonuçlar için gittiğimde doktor bana dedi ki az vaktim var sende ms şüphesi var araştırma hastanesine git belinden sıvı alsınlar zaten çok kıpırdamışsın hiçbir şey belli değil dedi ben şoka uğradım çünkü ms çok ağır bi hastalık herneyse sonrasında ben kararımı verip gideceğim dedim tam o sırada talihsiz bir olay yaşadım trafik kazası geçirdim.. beynim ve kafatasım hasar almadı fakat 15 cm 50 dikişlik bir yarık oluştu… neyse dedim baş dönmelerim normal herhalde sonuçta kaza geçirdim fakat sol kulak kristalim kaymış ama çok az meyse onu da geçtim ben bir aydır günde dört tane kas gevşetici içiyorum ve yan etkiyi onlar mı yapıyor yoksa msyim de atağım mı tuttu bilmiyorum…asla dengede duramıyorum yürüyemiyorum, çok çabuk yoruluyorum 38 kiloyum ve aşırı başım dönüyor…tamam mr girerim tekrar derim midem de sorun var ilaçsız çekin ama belden sıvı baş ağrısı yapıyormuş zaten kafamda yaralar iyileşme aşamasında çok korkuyorum panikatak tedavisi görüyorum zaten ama ya ms isem ve ilerlerse ne yapacağım yardımcı olur musunuz? Çok yoruldum
ŞANSSIZLIKLAR PEŞ PEŞE?