Merhaba ben iki hafta önce labioplasti ameliyatı oldum. İlk üç günüm ağrılı geçti 4. günde işe döndüm ödemlerim bir 1 ile 1 buçuk hafta içerisinde yok denecek kadar azaldı
Bugün ikinci haftami tamamladım kendimi çok rahat hissediyorum herhangi bir sorun yok ama benim dört hafta sonra düğünüm var yaptıranlara şunu sormak istiyorum cinsel ilişkide herhangi bir sorun olur mu ya da sınırlama olur mu işte şunu şunu yapmayın diye. Düğüne kadar toplamda altı hafta geçmiş olacak işleme
Bugün ikinci haftami tamamladım kendimi çok rahat hissediyorum herhangi bir sorun yok ama benim dört hafta sonra düğünüm var yaptıranlara şunu sormak istiyorum cinsel ilişkide herhangi bir sorun olur mu ya da sınırlama olur mu işte şunu şunu yapmayın diye. Düğüne kadar toplamda altı hafta geçmiş olacak işleme
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasil oldu asko begendin mi guzel sonuc aldin mi bende dusunuyordum ama vazgectim gibi sonra, senin ki guzel gorunuyorsa tekrar dusunebilirim ahshs bu arada neden yapmistin
Görüntüsü rahatsız ediyordu ya beni yaptırdım çok daha güzel oldu ve kendimi çok daha özgüvenli hissediyorum. Yapan hekime bağlı bir de ya. Net görüntüyü zaten 4-6 haftada alırsın dedi benim 2. Haftam ama çok net ve ödemim yok denecek kadar az
eski kız arkadaşım olmuştu
ilişki için en az 1 ay geçmesi gerekiyor dedi doktor.
Herhangi bir sınırlama oluyor mu peki. Yani her şey yapılabilir mi
sınırlama yok ama 1 ay yapamazssınız demişti seks yaptığımızı söyleyince
evleneceğin kişi bilmiyor mu
söyleyebilirsin yani bunda kötü bir şey yok vajina dudak düzeltme için çoğu kız oluyor
Yok bilmiyor. Tabi ki bunda bişey yok da ben bilsin istemiyorum o biraz estetik düşmanı😂 tartışacağımız kesin
Anladım :) vajinanı görünce beğenir ama
Labioplasti basit olarak vajinanın büyük dudakları olarak da bilinen labia majorun (dış dudak) veya dış dudakların hemen altında yer alan ve labia minorun (iç dudak) cerrahi girişim ile tamir edilmesidir.
Merhaba,
Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı olarak yürüttüğüm tez araştırması için katılımcılar arıyorum.
Araştırmam, labioplasti yaptıran kadınların deneyimlerini ve bu sürece ilişkin düşüncelerini anlamayı amaçlamaktadır. Katılmak isterseniz veya ayrıntılı bilgi almak isterseniz bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
1 ay cinsellikten uzak durmanı söylemesi lazım zaten doktorun, eşim bu ameliyatı oldu tabi o zamanlar sevgiliydik biz
Ertelersiniz ya nolcak
bilmiyorum valla
bir şey olmaz korkma
o ne ameliyatı