Sağlık Ekte iki gündür she is me😄😭 arkadaşlar migren botoxu yaptıran ya da bilgisi olan var mı? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Güncellemeler+1 yıl Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!Teşekkürler 😂 zor günlerimde en büyük destekçimsiniz😂😂😂😂 Ekte iki gündür she is me😄😭 arkadaşlar migren botoxu yaptıran ya da bilgisi olan var mı? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Dün kardeşimin bu ağrıları yüzünden kafa anatomisi öğrenip bu ağrıyı geçirme yöntemini bulması şoku verim mi sana? 🤣 1 7 Yorumla Rozes52 +1 yıl Sevaba girersin😄 nasıl geçirmiş Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Enseni iki elinin arasına al ve sık orayı. Masaj yapar gibi. Alnımızdaki kaslar oraya gerildiği için migren başlıyor. Orayı rahatlatman lazım. 😂 Yorumla Rozes52 +1 yıl Hafif rahatlama oluyor sadece elimi bıraktığım da yine aynı şey, buna kökten çözüm buuuul ölüyorum Meliykeeee anlıyor musun 😄😄 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl O zaman çözüm çok basit. Elini bırakma. 🤣 Kaslarını rahatlatıyorsun işte. Ha gayret geri yerine oturacaklar. Yorumla Rozes52 +1 yıl Sağol canım benim yine aydınlandırdın beni😄🌹 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Güzel kızların da migreni oluyor demek. 🤣 Yorumla Rozes52 +1 yıl Bi yerden çıkacak acısı napalım kaderimiz bu 😂😂 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 474 cevap paylaştı. Migren botoksu işe yaramaz ya :)) karanlikta ve sessizde uyuman lazim. 1 6 Yorumla Rozes52 +1 yıl Yaptırdınız mı? karanlık sessiz olayı geçti bende artık Yorumla Mr_Potter +1 yıl Migrex ilaci var onu kullanabilirsin. Ben yaptırmadım arkadaşlarım yaptirdi ama işe yaramadı Yorumla Rozes52 +1 yıl Hiç bi ilaç etki etmiyor artık boşuna içiyorum dün kaç tane aldım kim bilir, iyi de diyorlar kötü de bilemedim uzun zamandır var aklımda Yorumla Mr_Potter +1 yıl Kendine zarae verme de.. :) Yorumla Rozes52 +1 yıl Bakacam Yorumla Mr_Potter +1 yıl Bak bakalım Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bir yakınım yaptırdı. Su an gayet iyi gidiyor. Pek ağrısı sızısı kalmadı 0 4 Yorumla Rozes52 +1 yıl Bi yorumdada işe yaramaz diyorlar bilemedim ama kaç güne yaptıracam sinir dokumalarına zararı oluyor mu peki Yorumla Believer34 +1 yıl Yaptırdığın kişi önemli... Beylikdüzü'nde bilinen bir yerde yaptırdı. Yorumla Rozes52 +1 yıl İyi bi doktor buldum bakalım Yorumla Believer34 +1 yıl Sevindim 👍 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Benimde ağrısız başım 🤣 1 2 Yorumla Rozes52 +1 yıl Senin keyfin yerinde zaten yediğin önünde yemediğin arkanda Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl 🤣 Yok arkaya bişey kalmıyor hepsini yiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hacamat öneriyorum 😂 1 8 Yorumla Rozes52 +1 yıl Kan görürsem bayılırım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bir şey diyemem Yorumla Rozes52 +1 yıl Neye bişey diyemez sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kan görünce bayildigina Yorumla Rozes52 +1 yıl Anlıyorum sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Rozes52 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 1 3 Yorumla Semih6934 +1 yıl Geçmiş olsun bu arada 🙁 Yorumla Rozes52 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Semih6934 +1 yıl 🙏🏻🌸 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok kötü hissediyor olmalısın. Üzüldüm 0 11 Yorumla Rozes52 +1 yıl Evet hiç bişey yapasım yok Yorumla Eğitilme +1 yıl Çok kötü ya. Soğuk su içsem biraz da olsa kendime gelirim ben. Sen bir çare düşündün mü? Yorumla Rozes52 +1 yıl Ahahahah Allah iyiliğini versin emiii senin😂😂😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Güldüğünü hissetmek mutlu etti,😊 hiç bir şey yapasım yok demeni ben de yaşadım. Çok kötü ya. Buzdolabına kafanı soksan? 🤣 Yorumla Rozes52 +1 yıl İşe yarar mı ki😂😂😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Anlık foto atılsa süper olur. Soktum kafamı demin. Durdukça iyi geliyor. 😇 Ama çıkarınca yavaş yavaş o his gitti ya. Kıçımı vantilatöre dayadım. Oda fayda etmiyor. Buz alıp şu an göğsümde dolaştırıyorum Yorumla Rozes52 +1 yıl Deli cesareti dedikleri bu olsa gerek 😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Neden Cesaretli olduğumu söyledin? Yorumla Rozes52 +1 yıl Güzel yani anı paylaşmak, çekingen değilsin bu konuda Yorumla Eğitilme +1 yıl Yaşamışım 🤣 iyi ya da kötü. Çekinmek saçma olmaz mı? Yorumla Rozes52 +1 yıl Tabi ki de korkak ve özgüvensiz insan sevmem 😊😊😊 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Hacamat yaptırabilirsin iyi geliyor 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaptirmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dün kardeşimin bu ağrıları yüzünden kafa anatomisi öğrenip bu ağrıyı geçirme yöntemini bulması şoku verim mi sana? 🤣
Sevaba girersin😄 nasıl geçirmiş
Enseni iki elinin arasına al ve sık orayı. Masaj yapar gibi. Alnımızdaki kaslar oraya gerildiği için migren başlıyor. Orayı rahatlatman lazım. 😂
Hafif rahatlama oluyor sadece elimi bıraktığım da yine aynı şey, buna kökten çözüm buuuul ölüyorum Meliykeeee anlıyor musun 😄😄
O zaman çözüm çok basit. Elini bırakma. 🤣 Kaslarını rahatlatıyorsun işte. Ha gayret geri yerine oturacaklar.
Sağol canım benim yine aydınlandırdın beni😄🌹
Güzel kızların da migreni oluyor demek. 🤣
Bi yerden çıkacak acısı napalım kaderimiz bu 😂😂
Migren botoksu işe yaramaz ya :)) karanlikta ve sessizde uyuman lazim.
Yaptırdınız mı? karanlık sessiz olayı geçti bende artık
Migrex ilaci var onu kullanabilirsin. Ben yaptırmadım arkadaşlarım yaptirdi ama işe yaramadı
Hiç bi ilaç etki etmiyor artık boşuna içiyorum dün kaç tane aldım kim bilir, iyi de diyorlar kötü de bilemedim uzun zamandır var aklımda
Kendine zarae verme de.. :)
Bakacam
Bak bakalım
Bir yakınım yaptırdı. Su an gayet iyi gidiyor. Pek ağrısı sızısı kalmadı
Bi yorumdada işe yaramaz diyorlar bilemedim ama kaç güne yaptıracam sinir dokumalarına zararı oluyor mu peki
Yaptırdığın kişi önemli... Beylikdüzü'nde bilinen bir yerde yaptırdı.
İyi bi doktor buldum bakalım
Sevindim 👍
Benimde ağrısız başım 🤣
Senin keyfin yerinde zaten yediğin önünde yemediğin arkanda
🤣 Yok arkaya bişey kalmıyor hepsini yiyorum
Hacamat öneriyorum 😂
Kan görürsem bayılırım ben
Ona bir şey diyemem
Neye bişey diyemez sin
Kan görünce bayildigina
Anlıyorum sizi
Geçmiş olsun
Teşekkürler
👍
bende hiç bilmiyorum ki
Hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun bu arada 🙁
Teşekkür ederim
🙏🏻🌸
Çok kötü hissediyor olmalısın. Üzüldüm
Evet hiç bişey yapasım yok
Çok kötü ya. Soğuk su içsem biraz da olsa kendime gelirim ben. Sen bir çare düşündün mü?
Ahahahah Allah iyiliğini versin emiii senin😂😂😂
Güldüğünü hissetmek mutlu etti,😊 hiç bir şey yapasım yok demeni ben de yaşadım. Çok kötü ya. Buzdolabına kafanı soksan? 🤣
İşe yarar mı ki😂😂😂
Anlık foto atılsa süper olur. Soktum kafamı demin. Durdukça iyi geliyor. 😇 Ama çıkarınca yavaş yavaş o his gitti ya. Kıçımı vantilatöre dayadım. Oda fayda etmiyor. Buz alıp şu an göğsümde dolaştırıyorum
Deli cesareti dedikleri bu olsa gerek 😂
Neden Cesaretli olduğumu söyledin?
Güzel yani anı paylaşmak, çekingen değilsin bu konuda
Yaşamışım 🤣 iyi ya da kötü. Çekinmek saçma olmaz mı?
Tabi ki de korkak ve özgüvensiz insan sevmem 😊😊😊
Hacamat yaptırabilirsin iyi geliyor
yaptirmadim
Hayır, hiç düşünmedim de.