Sağlık Yemek yiyesim hiç yok? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 gün önce kustum ve ondan sonra yemek yeme isteğim tamamen gitti ve 2 gündür hiç yemek yemedim. Yokluğunu da fark etmiyorum yardımcı olabilecek var mı? Güncellemeler+1 yıl Yemek önerisi verir misiniz ayrica Yemek yiyesim hiç yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öncelik olarak sıvı gıdalar sulu yemeklerden başla derim bide hafif acı kat yemeğine acı yemek yedirir 0 0 Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl en kisa surede doktora giylt gidemiyorsan aile hekimligine git 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gitmiştim b12 ile ilgili bir şeyler dedi ilaç alıyordum ama kullanmayida unuttum 2 gündür Yorumla NorthOffHeLL +1 yıl ilaci kullanmayi ihmal etme Yorumla Soran +1 yıl Tamam öyle yaparim Yorumla NorthOffHeLL +1 yıl gecmiş olsun. İyi günler dilerim. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler sizefe Yorumla NorthOffHeLL +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tamda pizza siparişi vermiştim 0 4 Yorumla zibidibubidi +1 yıl oy gider hee. Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsunn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @zibidibubidi Hehe gel beraber olsun knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim gelin beraber olsun inşallah Yorumla
insomi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Aynısı bende var iki gün önce abur cubur yedim midem kitlendi kustum yemek kelimesinibduyunca midem kalkiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelik olarak sıvı gıdalar sulu yemeklerden başla derim bide hafif acı kat yemeğine acı yemek yedirir
en kisa surede doktora giylt gidemiyorsan aile hekimligine git
Gitmiştim b12 ile ilgili bir şeyler dedi ilaç alıyordum ama kullanmayida unuttum 2 gündür
ilaci kullanmayi ihmal etme
Tamam öyle yaparim
gecmiş olsun. İyi günler dilerim.
Teşekkürler sizefe
Rica ederim.
Tamda pizza siparişi vermiştim
oy gider hee.
Afiyet olsunn
@zibidibubidi Hehe gel beraber olsun knk
Teşekkür ederim gelin beraber olsun inşallah
Aynısı bende var iki gün önce abur cubur yedim midem kitlendi kustum yemek kelimesinibduyunca midem kalkiyor
Salata yoğurt