Sol kulağım çınlamaya agrımaya başladı 1-2 gün sonra başıp baya döndü tansiyonum düştü midem çok bulandı kustum falan. suanda da karnım çok ağrıyor. acile gittim ama gebelik şüphesi var mı falan diye sordu iyice işkillendim hamilelik belirtileri midir bunlar
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doktora git bence
her şey olabilir ama en mantıksız şey burdan bu konuda mantıklı bir yorum beklemek.
Gitcem zaten ilaç eczane belki biri anlar diye sordum herkes cahil mi sizin gibi bilmiyorsan yorum atma mk
Cehalet + zeka geriliği. İlacı yok.
doktora gitmeyip buradan yardım mı bekliyorsun buradakilerden ne çıkar
Randevu almak gerekiyor ya hemen gidemiyosun
benim acil bir durumum olduğun da direk doktorun kapısına gidiyorum durumu anlatıyorum bakmaya mecbur kalıyor sende öyle yap
Şüpheli ilişkin var mı?
Evet
Olabilir o zaman
Ve halada doktora gitmedim mi. Çokta umrumda
Görmüyon mu acile gittim yeni yazmışım tam malsın
Asıl sen malsin niye esas dintora girmedin
Vertigo gibi duruyor
Emin misiniz sol kulağım çınlıyor ağrıyor ama sağ değil doktor ölctü tansiyonum 14-4 çıktı
Söylediğin belirtiler vertigoyla uyumlu. Bulantı kusma baş dönmesi kulak çınlaması. Bunlar var. KBB den randevu alıp baktırman gerekiyor emin olmak için. Büyük tansiyonun 14 sınırda kabul edebiliriz ama küçüğü baya düşük çıkmış 4 düşük kabul ediliyor.
Kulak kristallerinde oynama olunca bu belirtiler ortaya çıkıyor
Hamilelik falan şüphesi var mı deyince cok korktum alakası var mıdır öyle bişey olsa bile ilişkinin falan üstünden 1 ay geçmedi 1 ayda bunlar olmazdı herhalde biliyor musunuz sol kulağım hala çınlıyor acildeki de serum taktı antibiyotik kulak damlası falan yazmış sadece
Adet günlerini takip et gecikme falan olursa test yaptırırsın olmazsan eğer. Hamilelik şüphesini sormak zorunda ona göre tedavi uygulaması gerekiyor. Atıyorum hamilelik şüphem var desen tomografi çekmeyelim o zaman diyecek radyasyon almaman için.
Ama bu belirtiler hamilelikte olmaz değil mi ben sacmalıyorm
Bulantı kusma olabiliyor tabiki. Ama gebelik testi zor bir şey değil yaptır kafan rahat olsun en azından:)
İdrar testi yapmıştım kendim bir hafta sonra falan ama kan testi hastanede kayıtlarda gözükür diye gitmedim
Özellerde gizli kayıt ile yapılıyor diye biliyorum ama onlardan da biraz fazla ücret alıyorlar
Peki Vertigo korkulacak bir hastalık mı
Öldürmez seni ama arada atağı tutunca böyle belirtiler ortaya çıkar aşırı baş dönmen olur bulantı kusma başlar
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Ne demek rica ederim. Mesleki deformasyon gibi oldu artık hastalara yüzbin kere anlatınca kaptırdım kendimi 😅
Ya ben hamilelikten korkuyorm Vertigo olursam umrumda değil suanda alt karnım şiş kısma falan bas ağrısı halsizlik vs insanı korkutuyo kulağım çınlasın da hamile olmayım
Belirtiler benzer olduğu için test şart adet olmazsan