Oofff sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum duştan sonra genelde.
yine başladı en son cipro verdi doktor ama bu cipro vajinal mantar yaptı enfeksiyonu başlatıyor gibi. Çok ağrı çekiyorum idrarimi tam yapamıyorum lavaboda Çığlık atacaktım o derece
Oofff sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum duştan sonra genelde.
yine başladı en son cipro verdi doktor ama bu cipro vajinal mantar yaptı enfeksiyonu başlatıyor gibi. Çok ağrı çekiyorum idrarimi tam yapamıyorum lavaboda Çığlık atacaktım o derece
İlk olarak kullanmakta olduğunuz kimyasalları değiştirmekle başlayın. Özelliklede vajinal temizlik için irün kullanıyorsanız!
Ardından bol su tüketin. Bu kadar sık enfeksiyon sorunu yaşıyorsanız birşeyleri yanlış veya eksik yapıyorsunuz demektir. Hijyeninize önem verin. Hava alabilen pamuklu çamaşırlar tercih edin. Olabildiğince kuru tutun. Sadece cipro yetersiz gelir. Hekiminizi değiştirerek yeniden muayene olun. İlişkiniz var ise partnerinizinde aynı şekilde hijyene önem verdiğinden emin olun.
Geçmiş olsun
Cevap
5Cevap
Bol su içmelisin hatta bulabilirsen kızılcık suyu birebir.. hijyene dikkat et geçer..
Kızılcık suyu nerden bulabilirim
Öncelikle ayaklarını ne olursa olsun sıcak tutman gerek. Çırapsız gezmemen gerek. Bol su içmen lazım ki ordaki enfeksiyonu çıkarsın.. en az 2 litre.
Papatya çayı hazırlayıp soğutup o bölgeye sürebilirsin. Hem rahatlatır hemde bakterileri önlüyor.
Maydanoz suya koy kaynatın 1 hafta boyunca iç aç karnına iyi gelecektir
Duş alırken fıskiyeyi içine mi tutuyosun
Hayır duş jeli falan sürüyorum
Bak oraya su dahil hiçbir şey sürme suyu da böyle üzerinden tut sadece yani direk içine girmesin
Orada dudakların iç kısmında koruyucu bi flora var onun bozulmaması lazım
Bol bıl su tüket. İdrar rengin saydam olana dek
Korunmadan ilişki mi yaşıyorsun
Doktora git
Ya sürekli gidiyorum acile de gidiyorum ama yok ya of
Enfeksiyoj vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?