He sen aklına su içmek bile gelmeyen 😂😂🤣 Su bedendeki mikropları öldürür Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar Cildinizi korur Tuvalete düzenli çıkmanı sağlar Tok tutar Dinç tutar Baş ağrısına baş dönmesine iyi gelir
Arkadaşlar ablalar abiler bol bol su için yaz mevsiminde sıcaklık başa vurur dönme yapar dikkat edin diyorem iyi günler 😂🤪🤪🤪🤪 Köşede kıyıda bayılıp kalmadan bunu biraz dikkate alın 🤪🤪
Dikkat etmeye çalışırım. Fakat bazen aksattığım dönemler oluyor yalan yok bazen de hiç içmediğim zaman oluyor. Suyu ama içmeye özen gösteriyorum. En azından içmediğimi anladığım an bir bardak olsun içmeyi tercih ediyorum o an. Ama elbette düzenli bir şekilde su tüketimini sağlamak gerekiyor vücut için inanılmaz derecede yararlı.
Vücut ne zaman isterse ozaman su içilir. Açlık hissi gibi düşün. Kimin ne kadar su içeceğini ise kişinin şartları belirler. Vücutta ona göre su içme isteği oluşur ve oluştuğunda kişi suyunu içer. Çok çalışıyorsa sıcakta veya yoğun bir antrenman yapıyorsa çok su içme isteği oluşur. Gün boyu evde yatıp sıvı kaybına uğramıyorsa daha az su içme isteği oluşur. Vücut ne kadar içileceğini kendisi belirler. Bunun bir sabitesi bir alt limiti yoktur. Verilen alt limitler ortalama bir insanın gün içinde ki ortalama hareketlerini göz önünde bulundurarak verilir. Aşırı su tüketimi böbrekleri olumsuz etkiler ve vücutta ki mineral dengesini bozar.
Açıkçası çok su içmezdim ama hava o kadar sıcak ve o kadar terliyor ki insan kaybettiği suyu telafi etmesi gerekiyor aksi takdirde halsizlik oluyor yorgunluk oluyor su içimine çok dikkat ediyorum