Çok Korkuyorum 2,3 gündür dışkım ince ve çok açık kahverengi geliyor😞😞😞Bide sümüksü akıntı geliyor makat bölgemden😞😞😞An@l fissür olduğunu düşünüyorum çünkü tuvaletimi yaparken kesiliyormuş gibi bir his oluyor, Yaşım daha çok genç 18 yaşındayım... Kan falan gelmiyor, karın ağrısı falanda yok, iştahsızlık falanda yok yemek yiyorum, Ama neden böyle geliyor? Eskisi gibi değil çok fark ediyorum çok farklı dışkım geliyor, lütfen bişey söyleyin olmazsa doktora gidicem korkuyorum😞An@l il*$kiye girdiğim için kanser olabilir miyim 😞😞😞
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Girdiğin ilişkide mikrop kapmışsın endişelenmen gereken bu değil qnal yaparak sinirleri öldürdün bu daha korkutucu
Ama Prezervatif taktı 😭😭😭Bide sinirlerin öldüğünü nerden anlicam? Sinirler ölse altıma siçarim
Prezervatif %100 etkili değildir. Birazı ölmüştür zaten
Biliyorum ama tamamen ölse altıma siçarim, bidaha zaten tövbe ettim asla yapmam, Sadece dışkım ince geliyor bu sorunum var başka kanama yok, sümüksü akıntı da hemoroid ve anal fissür yüzünden geliyor diye düşünüyorum
İltihaplı atıyorsun mikrop kapmış sadece
Niye çok sarı ve kalem gibi ince geliyor ama ya😞Kanser belirtisi olmasa korkmam
İltihap o
Ya gerçektenmi ALLAH RAZI OLSUN içim rahatladı yaaa İNŞALLAH düzelir şu an salatalık falan yiyorum düzelmesi için iyi geliyormuş
Hayı hemen kansere yorumlama makatta iltihaplanma olabilir.. görünürde ya da dokununca bir şey hissediyormusun.
İçerden dışarı meme gibi bişey geliyordu😞Böyle yumuşak çok küçük meme gibi bişey, ondan dolayı oluyor olabilir mi? Ama neden dışkım çok ince ve baya açık kahverengi geliyot
meme gibi bir şey geliyorsa büyük ihtimalle hemoroid ve tedavisi var
Biliyorum hemoroid olduğunu makat çatlağı da var galiba aynadan bakınca yırtık görüyorum, sümüksü akıntı normal ama neden dışkım çok ince geliyor bunu düşünüyorum, bu arada kanser bir iki ayda oluşan bişey mi
Yırtık varsa kaşıntıya dayalı yırtılma tahriş olabilir dışkının ince gelmesi zaman zaman herkeste olur bu yediklerinle alakalı... hemoroid sonuçta kaşıntı yapar ve buda tahrişe neden olur bendede vardı ameliyatla aldırdım kurtuldum.
Sende hiç dışkı incelmesi oldu mu cnm😞Bitek bendemi var ya burada kimsede dışkı incelmesi yokmu😞Benimki hem çok ince hemde çok açık kahverengi geliyor moralim bozuldu😞Bitek bu belirtisi var zaten kan falan yok sümüksü akıntı var oda hemoroid veya makat çatlağı olduğu için geliyor diye düşünüyorum ama neden dışkım çok ince, Bİde benim makat bölgem çok inceldi, anal yaptığım için normal büyüktü yani çok genişti, ama birden incelmeye başladı aynadan bakıyorum açılmıyor bile, makat darlığı olduğu için ince geliyor olabilirmi? Bağırsaklarımda sorun olsa yerimde duramam dimi canım, Başka belirti olursa kanama falan ALLAH KORUSUN doktora giderim ama kanama olmadığı sürece gitmim dimi? Gerçekten içimi rahatlattınız ALLAH RAZI OLSUN 😞💜 İNŞALLAH eski halime dönerim eskisi gibi dışkılamak istiyorum kanser olduysam kendime asla affetmem, bir sürü anal yapan insanlar var, biz bide prezervatif ile yaptık hijyen açısından Kayganlasitirici bile sürdü Bişey yoktur dimi 3,4 gündür böyle
Anal zaten yapmayınca daralan esnek yapıda bir bölge yapmayınca daralma olur ve dışkıda daralmaya bağlı olarak ince gelmeye başlar kasların biraz esnemesinden kaynaklı çok anal yaptıysan kaslar hissizleşir geçici olarak sonra düzelir..
Be anal yapmadım ama hemoroid olduğu dönemlerde incelme olmuştu dışkıda.
Ya çok teşekkür ederim, Gerçekten içim rahatladı ALLAH SENDEN RAZI OLSUN 💜Benimki bide ayıptır söylemesi hem sarı geliyor hemde çok ince kalem gibi, buda kanser belirtisi diyor ama kanser olsam yerimde duramam dimi? Halsizlik olur iştahım kapanır heryerim ağrır, karnım falan ağrır, benim anal bölgem bide yaptıktan sonra eve geldim öyle fark ettim yani yaptiktan hemen sonra kapandı, büyük ihtimal Anal fissür yani yırtık olduğu için inceldi diye düşünüyorum, Şu an sağlıklı besleniyorum İNŞALLAH düzelir bol su içiyorum, bol bol su içtiğim için zaten anal fissürüm düzeldi, İNŞALLAH geçer ya korkudan ne yapacağımı bilemiyorum bu korku bana yeter bidaha asla yapmam ALLAH AFFETTSİN
Anal sonrası incelmesi normal eski haline dönüyor makat bölgesi yapmayınca kapanır esnektir dediğim gibi kanserle ilgisi yok.. anal yapmaman daha iyi tabi anal iyi bir şey değil hemoidde düzelir düzelmezse ameliyatla alırlar kurtulursun.
Kanseri nereden çıkardın yediklerinle alakalıdır enfeksiyon olmuştur
canım ama neden dışkım çok ince geliyor 😞Böyle kansermişim gibi ince geliyor😭😭😭Anal yapmak makat kanseri yapıyormuş bende 10 kere falan yapmisimdir en son yaptığımız zaman zaten dışkı geldi 😭Hep bulaştı heryere enfeksiyon falan mı kaptım acaba😭Korkuyorum kanser olduysam naparim
Canım 10 defa anal yapmayla makat kanseri olmazsın sadece yapptıüın kişiden enfeksiyon kaparsın oda zamanla geçer aynadan baktınmı kontrol ettinmi tam olarak yapısı nasıl
Ya bak şimdi ayıptır söylemesi normalde yaptığım için makat bölgem çok genişti benim baktığım zaman içi görünüyordu, ama şimdi aynadan açıp bakmaya çalışıyorum açılmıyor kapanmış yani , bu yüzden ince geliyor olabilirmi? Yani makat darlığından dolayı mı ince geliyor? Bağırsaklarımda sorun olsa heralde yerimde duramam dimi kan falan gelir midem bulanır yemek yiyemem halsizlik olur ama bunlar yok bende iştahım yerinde
Bağırsaklarında sorun olsa tabiki ağrı olur anal bölgesi zamanla kapanır zaten en son ne zaman anla yaptın.
1 hafta olacak ilk baslarda analda zorladığı için çok kan geldi dışkı ile birlikte ama şu an ALLAHA ŞÜKÜR gelmiyor yani kan falan yok sadece sümüksü akıntı geliyor ve dışkım çok ince geliyor eskisi gibi değil yani eskiden kalın büyük yapardım 😞Acaba enfeksiyon mu kaptım da böyle geliyor dışkım çünkü kanser olsa cidden yerimde duramam yani ağrılarım olur vücudum halsiz olur iştahım bile kapanır yani, ayrıca 1,2 ayda kanser olur mu? Bence ben enfeksiyon kaptım diye düşünüyorum, ŞÜKÜRLER OLSUNKİ kan falan gelmiyor artık başlarda geliyordu çünkü yırtık oluşmuştu bir hafta önce geliyordu yani bir iki gün geldi kesildi çünkü üstüne bile oturamadım ağrısı yüzünden, çok fazla zorladı yaparken dışkı geldi zaten bundan dolayı enfeksiyon kapmış olabilirim😞Yaptığım kişide 3 senelik sevgilim yani bakımına özen gösteren birisi benden daha bakımlı diyebilirim, dışkı zaten ona bile bulaştı yani o derece😞Çok pis biliyorum ama iki hamburger yedim hemen onun üstüne yapmak istediği için dışkı geldi daha yemek sindirilmeden yaptık, şimdi de dışkım baya inceldi kalem gibi ve çok açık sarı gibi resmen😞Niye böyle oluyor acaba😞Bence enfeksiyon kaptım dimi sarı geliyor çünkü bu yüzden inceldi heralde kan gelirse doktora gidicem
Kan gelmesi ilk yaptığında tahriş olmuştur ondan kaynaklı kanserle ilgisi yok.. anal yapmakta kansere yol açmaz sadece deliğin genişlemesini sağlar oda zamanla kapanıyor yapmadıkça zaten.. yırtık oluşunca kan gelmesi çok normal.. yaparken zorladıysa ve dışkı geldiyse enfeksiyon kapmıştır.. temizliğine dikat et enfeksiyon için gerekirse iyileşmezse doktora git bir hafta daha bekle istersen geçmezse gidersin.. deliğin daralması normal daraldıkça dıişkının ince gelmeside normal yaparken kendini kasıyorsun inceliyor dışkı
Ya çok teşekkür ederim gerçekten ALLAH RAZI OLSUN içimi rahatlattınız, peki doktora gitsem böyle şikayetlerimi anlatsam napar bana? Yani anal bölgeme bakar mı? Sadece dışkıda incelme var desem ve sarı renkte geliyor desem başka şikayet yok desem ne yapar? Yani anal bölgeme bakmasını istemiyorum, anal yaptığım için enfeksiyon kaptığımı anlar mi sence?
Anal yaptığım için enfeksiyon olduğunu anlar mi ondan korkuyorum başka türlü enfeksiyon kapabilirmiyim belki anlamaz
Anal bölgene bakabilir ama sadece söylediklerine görede tedavi uygulayabilir anal bölgeye bakması daha doğru olur ona göre tedavi uygular doktordan çekiniyorsan bende bakabilirim çekinmezsen.
Belki enfeksiyon vardır bir tahlil yaptir o yaştada asla kötü şey çikmaz
Kanser falan yok ne alaka o bölgede yırtılma olduğu için ağrın var ama birdaha yapma sakın o bölgeyi görmem mümkün mü
Hayır ağrıyı geçtim dışkım çok ince geliyor 😞Ve çok açık kahverengi 😞 Sümüksü akıntı da geliyor korkuyorum kanser mi oldum anal yaptığım için ağlamak istiyorum bidaha asla yapmicam
Mikrop kapmıştır bağırsakların ishal gibi düşün bence öyledir mesajlara bakar mısın
Oradamısınız
Dışkılama çok farklılık gösterie bazen rengi şekli sürekli değişir her durumda
Olabilir evet
Değilsin hemoroid olabilirsin ama
canım çok korkuyorum ama 😭😭😭Bidaha tövbe ettim asla yapmam, kanser 1,2 ayda oluşur mu sence? Öyle olsaydı ilk evrede fark edip herkes tedavi olmaz mıydı? Daha 18 yaşındayım anal yaptığım için kanser mi oldum yaaa ağlıyorum yemin ederim doktora gidicektim ama önce buraya sormak istedim
Bir daha anal ilişkiye girme kendine saygın olsun ilk baş
Teşekkür ederim canım bidaha asla yapmam zaten sevgilimde söylüyor yapmayalım bencede sağlıksız Bişeymiş dedi
Analdaki sinirler ölüyor çok kötü bise
Benden sana abla sırrı sevgilim deme ona sadece seni cinsellik için görüyor yakında senden ayrilir
Erkek adam sevdiğini seyinden yaparmi seninle cinsellik yaşıyor önden yapmıyor başına kalırsın diye senden ayrılınca bakire kızla evlencek
canım hayır sorun bende ben önden istemiyorum o önden yapmak istiyordu zaten ben çok takıntılı birisi olduğunm için hamile kalmaktan çok korkuyorum bu yüzden önden yapmıyorduk yani kızlığımı almak istiyor evlenicez diyor
Ben avukatim kuzum
Bakire değil diye dayak yiyen boşanan kadinlarin haddi hesabı yok ah keşke sen daha çok toysun
Benden sana tavsiye o çocuktan uzak. dur