Oncelikle bekarim/bakireyim hamilemisin esprisi yapmayin lutfen.
Bir haftadir yedigim agzimda midem cok bulaniyor. Anlam veremiyorum.
Bir haftadir yedigim agzimda midem cok bulaniyor. Anlam veremiyorum.
öncelikle dostum beslenme durumunu bilmiyorum. ne yediğin ve midenin durumu önemli arkadaşlar gastrit demiş olabilir. fakat farklı bir problemde olabilir. bence bir an önce bir acil servise görün öncelikle daha sonra da ona göre tanı konulup ne gerekiyorsa yapılır fakat önemsiz bir şey de olabilir. sende bence böyle düşün. çünkü hastalık hastası olan insanlar çevremizde mevcut ;) geçmiş olsun.
Hastalik hastasi degilim. Tesekkurler
rica ederim ben sizi kast etmedim o şekilde her neyse yanlış anlaşılmış olabilir.
yedin yemek dokunmuş olabılır mı? küsma var mı?
hele süt ürürnleri riskli olabılır eğer bozuksa vs...
Kusma yok. Ama hani tutuyorum da oyle. Gitsem acsam agzimi kusucam
Doktora git. Kısa süreli olarak zencefil çayı içebilirsin ya da nane limon keser bulantıyı
Peki tesekkurler
Bas dönüyor mu peki canım mr a gt bir gene de tabi
Cevap
11Cevap
Metabolizmanın dengesini bozabilecek bir gıda aldıysan olabilir. Bunun dışında mide önemli bir organ daha ciddi bir sorun ortaya çıkarmaması adına bir uzmana başvurmanı öneririm.
Bağırsakların bozulmuş olabilir. Asla yağlı ve ağır yemek yeme. Sebze türü şeyler tüket bu ara. Elma iyi gelir, hafifletir bulantıyı
tamamda bunu buraya soracağına bir doktora gitsen daha sağlıklı olmazmı senin için?
Dogru ama isten vakit bulamadim ayni sorunla karsilasan varsa fikir alisverisinde bulunuyorum.
Peki tesekkurler
Bir doktora gitmen daha mantıklı bence bir sürü sebebi olabilir
gıda zehirlenmesi başkabirşey değil
Bir hafta da oldururdu beni zehirlenme olsa
ilac falan kullaniyormusun yan etkisi olabilir
Hayir kullanmiyorum
En dogrusu dr gitmek..
doktora görün bir istersen
İshal var mı?
Var evet
Sen mideni bozmuşsun anlaşılan bir dahiliye doktoruna görün.
Diyet yapiyosan ondan olabilir
merak etme hamile değilsin.
Gastrit
Sizde var mi?
Yok arkadasim da var.
gastrit olabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar