8, 9 aydır kullanıyorum ama nefes alamıyorum lastiklerden dolayı burnumdan zaten nefes alamıyorum.
Anlayacağınız boğuluyorum bunlarla.
Bırakmayı düşünüyorum ama ne olur sonum
8, 9 aydır kullanıyorum ama nefes alamıyorum lastiklerden dolayı burnumdan zaten nefes alamıyorum.
Anlayacağınız boğuluyorum bunlarla.
Bırakmayı düşünüyorum ama ne olur sonum
Büyük ihtimalle geri dönebilir ama diş doktorun ile konuşursan belki plak tedavisine geçebilirsiniz ya da dış telini dişinin arka yüzeyine yapistırabilir ya da lastikleri daha sonra takmaya başlarsın.
Ama az kalmış şurada 4 ay daha sık dişini dişlerinin ne kadar yamuk olduğu ve çene yapında önemli geri dönüp dönmemesi etkilemesi açısından.
:(((((( hekiminle mutlaka görüş. tedavini yarım bıraktığın için dişler büyük ihtimal istenilen konuma gelememiştir ama şeffaf plak şansın var. şöyle bir şey buldum bak istersen. aşağıdaki linkte sondan bir önceki soruda senin aradığın cevap olabilir.
Diş telleri ile ortodontik tedavi sürecindeyim. Şeffaf plaklar ile devam edebilir miyim? - https://www.seffafplakdunyasi.com/sikca-sorulan-sorular/
Cevap
2Cevap
Bence kötü olur doktora sor
şeffaf plak tedavisine geçersen daha konforlu bir süreç geçirirsin
ben de yarım bırakacak gibi olmuştum yılmıştım çünkü telden ama sonra şeffaf plak ile devam edeceğimi öğrendiğimde havalara uçtum. clearcorrect plaklarını kullandım
yarım bırakma şeffaf plak ile devam et
Düş kırıklığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?