Karnımın sol altında ve solunda bıçak saplanmasi gibi ağrı var.6 sinda endoskopi ve kolonoskobi var. Gectigimiz günlerde bir kanamam olmuştu gaitada. Tomografide böyle bir şey gördüm. Sorun nedir , yorumlayacak birisi var mı
Düşünmek istemiyorum ama geçmeyen ağrım var. Rüyalara falan çok inanmam ama ne zaman başıma kötü bir şey gelse öncesinde hep uyarıcı rüyalar görürdüm. Bu ağrılar, sızılar başlamadan önce de enterasan rüyalar görüyorum ve doktorlar hep ailende kanser var mı diye sorunca ben de şüpheleniyorum.
Geçmiş olsun kötü düşünmeyin dışkıda kan tespit edilince Google’a bile yazsan kanser çıkıyor ama öyle olsa çok insan kanser olurdu. doktorlar her ihtimali değerlendirdikleri için istemişlerdir
Mesela benim çevremde bağırsak kanseri olup bağırsağı alınan ama şu an sağlıklı yaşayan tanıdıklarım var artık tıp çok gelişti kanser bile olsa mutlaka var çaresi ki sizin yaşınız genç inşallah atlatırsınız
Anladım, Tekrardan bir diğer doktorlarla görüşün, eğer hemoroidse, basur tedavisi uygulanması gerekiyor… Ki bence sizin rahatsızlığınız hemoroidten kaynaklanıyor bence… Büyük ihtimalle doktor ilk önce Krem veya İlaç yazar, ardından etki göstermezse ameliyata kadar gider… Ancak ilaç ve kremler hastaların yüzde 90’ında olumlu etki vermektedir, yanii büyük ihtimalle ilaç veya kremlerle çözülür rahatsızlığınız. Geçmiş olsun İyi akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun böyle bir sorun bir arkadaşımda vardı kanser sandılar ama bir şey çıkmadı inşallah çıkmaz sizin de
İnşallah, ani kilo kaybı vs de var. Yuksek tansiyon çıktı 1 ay önce ayrıca
Geçirgen bağırsak sendromu da olabilir hemen kötü düşünme
Düşünmek istemiyorum ama geçmeyen ağrım var. Rüyalara falan çok inanmam ama ne zaman başıma kötü bir şey gelse öncesinde hep uyarıcı rüyalar görürdüm. Bu ağrılar, sızılar başlamadan önce de enterasan rüyalar görüyorum ve doktorlar hep ailende kanser var mı diye sorunca ben de şüpheleniyorum.
Geçmiş olsun kötü düşünmeyin dışkıda kan tespit edilince Google’a bile yazsan kanser çıkıyor ama öyle olsa çok insan kanser olurdu. doktorlar her ihtimali değerlendirdikleri için istemişlerdir
Mesela benim çevremde bağırsak kanseri olup bağırsağı alınan ama şu an sağlıklı yaşayan tanıdıklarım var artık tıp çok gelişti kanser bile olsa mutlaka var çaresi ki sizin yaşınız genç inşallah atlatırsınız
Bunu uzmanına sorarsanız daha kesin bir cevap alabilirsiniz.
Sordum sıkıntı yok böbreklerde dendi ama bağırsaklarda olabilir dendi. Hastaneye gitmekten gına geldi artık
Polip var galiba kolonoskopi isticekler onla alacaklar sanırım
Bu polip görüntüsü mü hocam. Kanser vs diye korkuyorum.
Kanser olma olasılığı düşük genç yaşlarda kanser olma olasılığı da düşük ailede bağırsak kanseri olan var mı
Hiç yok hocam. Bobrek ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum. Bazen olmuyor bazen gidiyor. Yatinca o ağrıdan eser yok
Bazen belime de vurduğu oluyor ağrının. Bu tomografi görüntüsünde problem var mı peki
Sıkıntı olmaz korkma hemoroid de olabilir iç hemoroid kanama yapar dışkıdaki kan taze canlımı yoksa siyah renktemi
Taze canlı gibiydi hocam baya fazlaydı
Hemoroid olma olasılığında yüksek
Hemoroid büyük ihtimalle, emin değilim, yeni mezun doktorum ama büyük ihtimalle hemoroid, dışkında kan var mı?
Bir kere oldu yoğun şekilde hocam daha sonrasında şahit olmadım.
Anladım, Tekrardan bir diğer doktorlarla görüşün, eğer hemoroidse, basur tedavisi uygulanması gerekiyor…
Ki bence sizin rahatsızlığınız hemoroidten kaynaklanıyor bence…
Büyük ihtimalle doktor ilk önce Krem veya İlaç yazar, ardından etki göstermezse ameliyata kadar gider…
Ancak ilaç ve kremler hastaların yüzde 90’ında olumlu etki vermektedir, yanii büyük ihtimalle ilaç veya kremlerle çözülür rahatsızlığınız.
Geçmiş olsun
İyi akşamlar
Geçmiş olsun da doktor yorum yapmadı mı?
Hocam böbreklerde sıkıntı yok dedi doktor , dahiliyeye sıra alsan daha iyi olur detaylı bakarlar dendi. Biraz kekeledi bi de doktor içime kurt düşürdü
Evet doğru söylemiş aslında dahiliyeden randevu alıp kan vermeniz gerekiyor zaten gün içerisinde kan sonuçlarınız çıkıyor aç karnına gitmeyi unutmayın
popo koklayan bir adam görüyorum.
Safra polibi
Tomografiyi mı yorumladiniz hocam