AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım bana ulaş ysrdimci olmaya çalışayım
Merhaba nerden ulaşabilirim
İsteği sen attın sanırım
Evet sana ulaşmak icin istersen burdan cevapla
Mesaj atamıyorum burdan yazsam olur mu karşılıkli takip diyor
Mesaj atmak için
Öncelikle endişelenme sık sık denk gelen bir durum koltuk altı bolgende mı oluyor genelde bu bezeler
Nerende?
İki koltuk altımda
Doktora göster en yakın zamanda
4,5 yıldır varlar kısa zamanı mı kaldı ağrısı olsa giderdim de ağrı yok diye hiç gitmedim küçük şeyler ve hareket ediyorlar dokunca içinden tutabiliyorsun
Bende de var ondan. Geçen bizim arkadaşın hanımında varmış doktor kanser mi ne demiş herhalde. Ondan dedim
Alp korkutma beni sende nasıl var küçükler mi hareket ediyor mu?
Evet hareket ediyor... Yaa o kadın da koltuk altı deyince söylemek istedim. Belki de korkulacak bir şey değildir ama bir göstermek lazım
Senin nerende var?
Karnımda kaburganın üstünde
Geçmiş olsun doktora gittin mi peki
Yarın yaz bana, sor
Yarın olmaz bugün?
Biraz yorgunum ama kısaca yazayım
Sadece muayene ile tehlikeli tehlikesiz ayırımı yüzde 100 konulmasa da muayenede bize ipucu veren belirli özellikler vardır. Bunlardan başlıcaları şunlar ;
Hareketli olması
Ağrılı olması
Isı artışı olması
Kızarıklık artışı olması
Ateşin eşlik etmesi
Sınırlarının düzenli olması
Büyüme hızının agresif olmaması
Bende hareket ediyorlar genel ağrı yok olsada tek tük sızı hemen geçiyor iki kol altımda var yaklaşık 4,5 yıldır ateşim yok? Hiç bir kızarıklik bölgede yok sadece yüzeysel deri altında ilk gün dokunca acıyor sonra acısı geçiyor?
Malign özellik yok, 4-5 yıl latent kalacak tümör lenf bezinde kalmaz
Birde bende hiç büyüme olmuyor hep aynı boyuttlar 4,5 yıldır böyle küçülme eyilimi var ama çok küçükler fındıktan bile
Bunlar bizi kötü karakterli kistten uzaklaştıran özellikler
Şimdi sence iyimdir kötümü hiç büyümüyorlar bunlar ve koltuk hariç yok kulağımin arkasında vardı doktor enfeksiyon demişti birde benim geçmişim enfeksiyon hastalıkları ile geçti kan enfeksiyonu viral enfeksiyonlar vs
İyi ve masum özellikler gösteriyorlar, özellikle küçülme eğilimi ve öykünün süresinin uzunluğu son derece içimi rahatlattı, senin de rahat olsun
Gitmiyorlar ama gitseler daha iyi olur bakalım doktora gideceğim 4,5 yıldır olan şeylerin şeyi ne cikicak ama arada tek tük çıkıyor bunlar birazda korkmuyor değilim
Birde şeyi sorucam kötü huylu tümör tek hücreli mi olur yoksa birden çok fazla hücre olup büyüme eylemi gösterir mi?
Kötü hücreli tümörlerin en baskı özelliği proliferasyon yani çoğalma katsayısıdır yani son derece agresif ve hızla çoğalırlar
Desene ortada kaldık büyüme yok ama hala çıkıyor o küçük şişlikler umarım kötü bir şey değildir iki koltuk altında göğsle ilgili olabilir mi?
Elbette olabilir, göğüslerin lenf drenajı koltuk altına olur ve ilk bulguyu koltuk altı lenf bezleri verir.
Sentinel lenf nodu biyopsisi dediğimiz bir parça alma işlemi ile lenf nodunun göğüs ile alakası incelenir
Göğüsümde ağrı morluklar hiç bir bulguda yok umarım zararsız bir şeydir
Ben masum bir şey olduğunu kuvvetle düşünüyorum, rahat ol
Biraz özele gidecek ama g*gsün büyüklüğünden dolayı çıkabilirmi koltuk altında onuda bilmiyorum çok garip bir şey bunlar 🥴
Hayır, doğrudan bağlantısı yok
Tamamdır bunu bildiğim iyi oldu bende acaba büyüklerde mi çıkıyor dedi genelde bana göğüsle ilgide olabilir diyen oldu yakın zamanda dermologa gideyim ben bunları tutabiliyorumda deri altından 😂 parmak uçlarımla sanki içine cimbiz sokup hemen çıkacak gibi
Büyüklük yahut küçüklük patolojik sonuçlar doğurmaz tek başına, rahat ol :)
Bakalım teşekürler ❤️
Ne demek, çok geçmiş olsun
Sağ ol sağlıklı günler dilerim bende bir şey sorucam branşın doktormuydu? Gitmeden aklımda kalmasın
Merhaba, evet doktorum
Gece nöbetteydim dönemedim son mesajına
Tamamdır teşekkürler 🙂
Sorun yok anlayış gösteririm asıl ben teşekkür ederim bana zaman ayırdın yorgun Ken 🙏🏻❤️
Rica ederim, lafı bile olmaz hem görevim bu :)
İçin rahat olsun, özellikler son derece olumlu.
Ek sorun olursa ulaşabilirsin bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım
Teşekkürler doktora gideceğim zaten umarım dediğin gibi kötü bir şey çıkmaz 🙏🏻