Ben tamamen gömülü yan yatmış yirmilik dişimi ameliyat ile aldırdım ama bunu keserek parça parça alması gerekmiyormuydu doktor tamamen alıp çekmiş kesmeden ve görüyorsunuz ki dış etim de disimle birlikte gelmiş orada duruyor bir kilo et canım çok acıyor ve bunun diş doktorlarına değilde cerrahlar tarafından yapılması gerektiğini duydum sizce tehlikleli mi ben ne kadar süredir doktorluk yapıyor bilmiyorum ama klinigini açtığına göre iyi bir doktordur diye tahmin ediyorum sizce bu şekilde dişimi çekti diye cenemde sorun çıkar mı ya da iyileşmesi uzun sürer mi?
Aranızda diş doktoru varsa acil soruyu cevaplasın?
Sana bişi diyem mi eğer yüz felci çene kemiği kırılması yaşamadıysan yat kalk dua et haline ben 7 yıl önce çektirdim daha yeri boş neler çektim bilemezsin Bu operasyonu yaptıysa cerrahtır normal doktor cesaret edemez bu dişi almaya
2-3 gün oldu dikişleri almadı daha salı günü yani yarın yine gel dedi bir tane daha çekmek için ama ben ağzımı dahi açamıyorum çektirmeyecegim sanırım önce bu dişimin düzelmesini bekleyeceğim
Diş hekimi asistanı olarak bir yanlışını düzelteyim, diş hekimleri doktor değildir; diş hekimidir. Doktor olsa resmi olarak dr ünvanını kullanabilirdi ancak üniversitede doktora yapmadan asla kullanamaz, doktorayı yapan herkes gibi kullanır sonrasında ama mezun olur olmaz Dr ünvanına sahip olan tek meslek grubu tıp doktorlarıdır.
Aynen canım aynen diş hekimleri de doktordur bu yazılı olsun olmasın böyledir hem burada buna mi takildin ben başka bir şey soruyorum sen başka bir şey söylüyorsun
Ben bizzat kendileri ile çalışıyorum ve bu farkı diş hekiminden öğrendim :) Dünyada diş hekiminin Dr sanıldığı tek ülke bizim zira diğer ülkelerde direkt dentist diye geçer. Her cümlemin kaynağı diş hekiminin ifadeleri, sen kabul etmesen de gerçekler bunlar
Bir kaç ay önce gömülü dişimi ameliyat ile aldırdım alt ve üst olacak şekilde dişleri tamamen eti yararak bir alet yardımı ile çekip komple aldılar yani anormal bir durum yok
Valla bende salı günü çektirdim bitane 20lik hala sızlıyor 😂 parça parça çıkardı benimkini de gelmiyordu benim diş çünkü geliyorsa tek parça çıkarması iyidir bence
Geçmiş olsun valla bende 2 günde ağrı kesicinin paketini bitirdim 😂 anca kendime gelmeye başladım. Bitanesi bendende yamuk 45 derece yan yatmış dişe doğru çıkıyor onu da çektiricem 1 2 haftaya bakalım 😂🤣
Bunu içimi rahatlatmak için söylemiyorsun dimi çünkü bunu tecrübe edinmiş ya da bir hekim fark etmez bilen birinin söylemesini o kadar çok istiyorum ki canım dehşet acıyor