Ablam çöp evde yaşıyor ve çöpleri karıştırıyor tedavisi mümkün mü?

Ablam öğretmen ve başka şehirde tek başına yaşıyordu. Maddi bir sıkıntısı yok ama çocukluğundan beri cimriydi. Onu ziyaret ettiğimde çöp evde yaşadığını gördüm. Evini çöp eve çevirmişti nerdeyse hiç bişeyi atmıyordu. Çok kötü giyiniyordu ve pislik içindeydi. Ona yardım etmek için evi temizleyip boşalttım çok kavga etti. ben gidince tekrar eski haline geri dönmüştü. Sonra tayin isteyip yanına taşındım evi temizledim ama evi tekrar çöp eve dönüştürüyor. Ben çok kızdığım halde devamlı gizli gizli çöpleri karıştırıp eve bişeyler getiriyor. Mesela bir kazak bir çocuk pantalonu gibi hiç işine yaramayacak şeyler. Veya manavların çöpünü karıştırıp bişeyler getiriyor. Halbuki ben evin bütün giderlerini karşılıyorum ve evde herşey var her türlü meyve sebze evde hiçbisey eksik değil. Kahvaltı da bile bal kaymak pastırma 3 çeşit peyniri bile eksik etmiyorum. Devamlı tatlı pasta falan alıyorum eve tropik meyveler bile alıyorum evde herşey var ama ablam yine çöpten bişeyler getiriyor. Daha geçen hafta 600 liralık kıyafet aldım ona devamlı da alıyorum çünkü çok kötü giyiniyor öğrencileri onu hor görüyormuş. Ama ablam düzelmiyor. Delireceğim. elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum. Yine çöp topluyor. Doktora gidiyor ama ilaçlarını kullanmıyor uyku yapıyor sersemletiyor diyor. düzelmiyor. Devamlı kavga ediyoruz. Evden hiçbisey atmıyor attırmıyor söz veriyor ihtiyacı olanlara götüreceğim diyor ama götürmüyor. Ne yapmalıyım?
Ablam çöp evde yaşıyor ve çöpleri karıştırıyor tedavisi mümkün mü?