Felaket üstüne felaket yaşıyorum yolda giderken aslında iyi gibi oldum ama o kadar geldik diye de ses çıkarmadım yıllar sonra en güzelinden bir serum foto👏🏻👏🏻👏🏻

Felaket üstüne felaket yaşıyorum yolda giderken aslında iyi gibi oldum ama o kadar geldik diye de ses çıkarmadım yıllar sonra en güzelinden bir serum foto👏🏻👏🏻👏🏻

sabriiimo yine bir bombik patlattin beybi geçmişler olsun 😘 hazır damar yolu açıkken birde sarı serum taktir sana birbirlerini hatırlatır hem shshsh
Sarı seliiiiim diye bağırdım sarı serumu alırken öyle aşkımı haykırdım sjxnsjxjj şakirim valla haftalardır feleğim şaştı şimdi de uyandım uyuyamıyorum… mahvoldum
sarı serum güzel uyuturdu oysa sarı selimmler uyutmasın da sorun yok 😅 gelmiş geçmiş olsun şimdi nasıl oldun sabriiimo
İyiyim hamd olsun öğlen yine bayılıyordum ama iğne de vermişti doktor o diriltti beni sjxndjd
benim kadar çok bayılmışsindir bak nihalle yarışır benim bayılmalarim sjsjsj
Ee herhalde şakirim ayılıp bayılıp herkesi peşime taktım nihal gibi sjxjs nihal behlül diye zırlardı ben sarı selim diye djxjjddj bu konuda da birbirimize benziyoruz yani😘
hahaha yok ben kimseyi peşime takmıyorum genelde tek başıma kan vermeye gidip bayılıp hemşireleri koşturuyorum etrafımda sjsjs
Üzüldüm kız kan mı tutuyor ben olacağdım işte yanında 🥹
kan değil damar ve enjektör yan yana gelince bana da gelenler geliyor sjsjs
Ama ne yapmayı unutmuyoruz fotoğraf çekinmeyi skxjdk
hiç sevmem sjsj
O rezlliği de tek başıma üatleniyorum demek kdjxjd
ahshhs estağfurullah kız 😅sarı selim bulursam sari serumlu kol bende atarım sjsjsj
Sen sarı selimden daha iyisini bul inşallah şakirim🥰😘
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun sende bir ugursuzluk nazar bendede nazar demekki Ankara geneli efsunlu 😑
Nedir bu çektiğimiz cidden
Cidden napcaz nazardan
Sabriye Hanım geçmiş olsun efenim bugün ben de yorgunluktan bu fotonun benzerini yaşayabilirdim ama yaşamadım efenimmm
Çok geçmiş olsun sabo. Fena değil bazen ekşi bir TT veriyor hayat.
Teşekkür ederim psigareş. 🥲🥹
Geçmiş olsunnn 🌸
Geçmiş olsunnn🌸
Bir de bayıl istersen feriha
Sus kız
Şükür diyoruz
Geçmiş olsun
Hamd olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?