AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet zordur ama bilgim yok
anlatıyorum bak ben şu an 28 yaşındayım ben şu an düşünüyorum kafamda düşünüyorum kuruntu yaşıyorum olabilir de diyorum ki ben geçmişte 15 yaşındayken bana birisi bir şey mi yaptı eğer bana birisi bir şey yaptıysa illaki şu an bilir miydim buna takılıyorum mesela bana birisi elledi mi birisi bana dokundu mu onun gibi şeyler taciz mi etti onun gibi şeyler acaba olsaydı bilir miydim yani böyle şeyler bilinir mi 15 yaşında ben 15 yaşındaydım o zaman
Allah kimsenin basina vermesin ne demek ya :D haha.. neyse.
Evet zor bir hastalik. İlac ve psikoterapi ile kontrol altına alınabiliyor.
Duygusal sebebi ise cocuklukta ya da ergenlikte yaşanan cinsel utanmadir. Taciz istismar... durumlarda buna sebep olabilir.
anlatıyorum bak ben şu an 28 yaşındayım ben şu an düşünüyorum kafamda düşünüyorum kuruntu yaşıyorum olabilir de diyorum ki ben geçmişte 15 yaşındayken bana birisi bir şey mi yaptı eğer bana birisi bir şey yaptıysa illaki şu an bilir miydim buna takılıyorum mesela bana birisi elledi mi birisi bana dokundu mu onun gibi şeyler taciz mi etti onun gibi şeyler acaba olsaydı bilir miydim yani böyle şeyler bilinir mi 15 yaşında ben 15 yaşındaydım o zaman
Aşko belki böyle konuları çok hastasız ondan da böyle akla gelebilir yani böyle saat takıntı gelebilir bana
Amin evet öyle tabi.
Sen bangi konuda takıntı yapıyorsun mesela?
Hangi*
anlatıyorum bak ben şu an 28 yaşındayım ben şu an düşünüyorum kafamda düşünüyorum kurutça yaşıyorum olabilir de diyorum ki ben geçmişte 15 yaşındayken bana birisi bir şey mi yaptı eğer bana birisi bir şey yaptıysa illaki şu an bilir miydim buna takılıyorum mesela bana birisi elledi mi birisi bana dokundu mu onun gibi şeyler taciz mi etti onun gibi şeyler acaba olsaydı bilir miydim yani böyle şeyler bilinir mi 15 yaşında ben 15 yaşındaydım o zaman
Hmm sen öyle bir şey yaşamadığın hâlde 15 yaşındayken birisinin seni cinsel taciz ettiğini düşünüyorsun. Öyle bir şey olsa tabi hatırlardın herhalde çünkü 15 yaş hiç küçük bir yaş değil. Ama takıntılı olduğun için bu cevap seni tatmin etmeyecek muhtemelen ve üstüne başka sorular soracaksın.
https://youtu.be/aScYGTr9WJA?feature=shared
Bu videoya ve yine mesela bu youtuber'ın okb ile ilgili diğer videolarına da bakabilirsin. Youtube üzerinden güvenilir psikologların videolarını izleyebilirsin. Eğer durumun ciddi ise bir psikologtan randevu alabilirsin.
Son 2 sondan 2 yazdığın şey çok doğru bir laf yani yaşamadığım halde bunları düşünüyorsam Okb m var demektir
Bence saçmalık öyle bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum
Biz napalım 10 senedir var
İşte 10 senedir varsa böyle bir rahatsızlık yok demektir onu demek istiyorum bende
Napmalıyım çok kaygı oluyor acaba 15 yasında bana birisi bişey yapmışmıdır yapsaydı bilirmiydim
En ıyosı sen bana tavsiye ver
İşte bak ben bu tip hastalıkları araştırdım mesela bunlar cikmadan once doktorlar işin icinden çıkamadığı zaman stresten derlerdi insanlar artık bunu yemeyince kaygi bozukluğu anksiyete okb gibi değişik isimler buldular ve insanlara sende bu var deyip baslarindan attılar insanlar şu an herşeyin kolayına kacmaya çalışıyor yani mesela 15 yasinda bişe oldumu olmadimi zarar gördüm mu gormedimmi bunu oturup gün gün geriye gitmek yerine yillarca o güne odaklanip kendilerine dert ediniyorlar ve heo o geçmişte kaldıkları için de geleceklerini kaybediyorlar
Çok zor bende de var ama kendimi güvende hissediyorum ve doktora da gidemiyorum annem laf ediyor
Sizin neyiniz var bende ise gecmiş 15 yasta acaba bana birisi bişey yapmışmıdır acaba yapsaydı bilirmiydim gibi şeyler
Bende sürekli sayıyorum bir şeyi yaparken, bazende kötü bir sey olacağını düşünüp anneme falan olmaz dedirttiriyorum mesela kapıyı kilitlerken önce açıp bakıyorum sonra kilitliyorum öyle şeyler
Kapı kontrol bende de var
Kafamızı mesgul edemiyoruzz
Takıntı haline geldi işin kötüsü giderek ilerliyor bi hastaneye gitsene ilaç veriyorlar
Sense git bence
Bende var hayatım mahvoldu benim
aşırı takıntı yapma mıydı bu hastalık
Efendim
Aşırı artık usandım
okb denen hastalık psikolojik olarak her şeyi çok kafaya takma veya evham yapma gibi bir hastalık mıydı diye sordum
hmm ne zamandır var
Evet
10 ..
bende ise gecmiş 15 yasta acaba bana birisi bişey yapmışmıdır acaba yapsaydı bilirmiydim gibi şeyler
Beni rahtlatınbana tavsiye verin
kaç yaşındasın
28 buyrun tavsiye verin
ne tavsiye veririm bilmiyorum ki hangi konuları takıyosun
Mesela öyle bişey olsaydı bilirmiydim
nasıl bir şey kim hakkında çok kısa yazıyosun biraz detay versene
Takınyımdan kaynaklı olabilir mii
senin zaten aşırı takıntı var belli. herhangi bir şey olsa emin ol haberin olur hissedersin
mesela bana 15 yasında birisi bişey yapsa ufak bişey yapsa bile illaki bilirdim degıl mi
sana yapsa tabi bilirsin. bence aşırı yersiz bir takıntı. ne yapmış olabilir ki? tecavüz gibi bir şey mi
Herhangi bir şey yapsaydı bilirdim demi
e yani sonuçta sana yapıyo bilmemen mümkün değil
15 yas küçük bir yas degıl demi
hayır ergensin o yaşta
Olsaydı bilirdim yani
evet bilirdin
Aşko anlatıyorum bak ben şu an 28 yaşındayım ben şu an düşünüyorum kafamda düşünüyorum kurutça yaşıyorum olabilir de diyorum ki ben geçmişte 15 yaşındayken bana birisi bir şey mi yaptı eğer bana birisi bir şey yaptıysa illaki şu an bilir miydim buna takılıyorum mesela bana birisi elledi mi birisi bana dokundu mu onun gibi şeyler taciz mi etti onun gibi şeyler acaba olsaydı bilir miydim yani böyle şeyler bilinir mi 15 yaşında ben 15 yaşındaydım o zaman
O ne demek aşko?💕
Asko sana bişey sorcam mesela ben 15 yasındayım bana birisi 15 yaşımda bişey yapsaydı illaki bilirmiydim
Nasıl bişey yani bedensel birşeyse tabii ki bilirsin aşko yanlış anlamazsan n'oldu sorabilir miyim belki yardımcı olurum💓
Asko 15 yaşımda bana bir şey olsaydı bilirdim demi 28 yasındayım Şu an
Bilirdin tabii ki aşko yıllar geçmiş aradan elbet bir patlak verirdi bir şey olsaydı💓 takma kafana sakin ol💞
15 yaş küçük bir yaş degıl bence?
18 yaş altı küçük aşko maalesef ne olursa olsun küçücük oluyor umarım ne yaşadıysan pişman değilsindir üzülmenizi asla istemem💓
Ne diyon sen ya ben yaptım demiyorum ki sadece acaba oldumu diyr takılıyom
Aşko ne olduğunu bilmiyorum ki sadece ucundan bir soru soruyorsun kusura bakma lütfen💓
Aşko anlatıyorum bak ben şu an 28 yaşındayım ben şu an düşünüyorum kafamda düşünüyorum kurutça yaşıyorum olabilir de diyorum ki ben geçmişte 15 yaşındayken bana birisi bir şey mi yaptı eğer bana birisi bir şey yaptıysa illaki şu an bilir miydim buna takılıyorum mesela bana birisi elledi mi birisi bana dokundu mu onun gibi şeyler taciz mi etti onun gibi şeyler acaba olsaydı bilir miydim yani böyle şeyler bilinir mi 15 yaşında ben 15 yaşındaydım o zaman
Elleseydi bilmezdin aşko ama mesela daha ileri gitseydi bilirdin kesinlikle
Değil mi yani o zaman ben niye takılıyorum ki
Takılma aşko sen kendin takıntı yapmışsın önemli bir şey değil unutmaya çalış lütfen💓
Kimse bişey yapmamıştır demi aşko
Yapmamıştır aşkommm💓💞