Abi devleti de özeli de aynı. Dişlerimde bir tane çürük yok karı diyor ki hepsi çekilecek, implant yapılacak. Beni koparmaya çalışıyor sjsdk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoktor-patient ilişkisi her zaman güvene dayalıdır ve doktorun önerilerine güvenmek önemlidir. Ancak, bazen farklı doktorlar farklı teşhisler koyabilir veya tedavi planları önerebilir.
Eğer dişlerinizde sadece bir çürük varsa ve dişlerinizin çekilmesi ve implant yapılması öneriliyorsa, bu oldukça radikal bir çözüm olabilir. Bu durumda, farklı bir diş hekiminden ikinci bir görüş almak ve alternatif tedavi seçeneklerini değerlendirmek faydalı olabilir.
Bir doktorun önerdiği tedaviye güvenmek önemli olsa da, hasta olarak kendi sağlığınızın savunucusu olmak da önemlidir. Bu nedenle, doktorunuzun önerilerini anlamak ve gerekirse ikinci bir görüş almak önemlidir. Ayrıca, özellikle de diş hekimi gibi uzmanlık gerektiren alanlarda, deneyimli ve güvenilir bir hekim seçimi de önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılDevlet hastanesindeki doktorlardan kötü olana denk gelmedim, diş için devlete gidilmez ama özele gitmek gerek, özellikle iyi bir dişçi bulmak lazım
00 Yorumla
Doğru düzgün doktor mu kaldı ülkede? Hangi hastaneye gitsen doktorların çoğu daha yeni mezun, işleri asistanlara yaptırıyorlar, büyük bir kısmı da yabancı zaten. Bir hastaneye gidip doktorların isim listesine bakılsa kimbilir kaç tane Türkçe olmayan isim göreceğiz.
00 Yorumla
Şehirden şehire farklılık gosteriyordur tabi ama ben bulunduğum yerdekinden memnunum insanından memnun değilim sadece hem randevusuz gelip hem de milletin sırasında içeri dalarlarsa bu doktorun suçu olmaz bunun dışında ozelden de devletten de memnunum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
56Cevap
- Sağlık konusunda 40,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen memnun değilim hiç bir şekilde.. çünkü gerçekten işi doğru düzügn yapan çok az kişi var.. devlete gidiyorsun ilgilenmiyorlar.. sadece ilaç yazıp gönderiyorlar.. ne bir tedavi ne bir ameliyat.. yıllardır aynı sağlık sorunuyla uğraşan kişiler var. ve daha tedavi etmeyi başaramamış doktorlar bile var.
20 Yorumla
+1 yılKarsilastiğim cogundan mennun kalmadim. Hepsini anliyorum. Her cesit insanla karsilasiyor sabahtan aksama kadar ancak bir doktorun tahlil sonucları kapsamli analiz edememesinin, sırasi gelmis hasta yerine araya giren kisinin sorularının yanıtlamasının, bulunduğu konumu hipokrat, is ahlaki gibi degerler yerine yerine kendi ruh haline ya da karsidakinin tavrina göre kullanıp keyifi degerlendirmelerde bulunmasının hicbir mazareti olamaz. Bu kisilerle munakasaya girmeyin hic. Dava ediniz. Celp gelince savunmasını orada da aynı keyfiyetlikle yapabiliyormuymus görmüş olur…
10 Yorumla- Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılO insandan insana değişir ayrı konu. Ama sağlık eğitimi dersen hiçbir Avrupa ülkesi Türkiye kadar iyi değil. Sağlık sistemi de öyle. Mesela git Almanyaya orada kayıt sistemi bile daha yok. Burada ilacı, taniyı her türlü bilgiyi raporu, tahlil sonucuna kadar sisteme işliyorsun. Dr. kullandigin ilaçlara kadar görüp ona göre doğru tedavi uygulayabiliyor. Almanya'da bırak sistem kullanmayı hastaya kullandığı ilacı sözlü olarak sorup ona göre arkadaki ecza dolabından ilaç veriyor. Kayıt bile tutmuyorlar. Ayrıca bir de orada sağlık sistemine para ödüyorsun. Türkiyede ise sağlık devlet hastanesine gidersen ilacına kadar ücretsiz. Hem de tedavi kayıt altına alındığı için güvenli. Sadece Almanya değil. Diğer ülkelerin sağlık konusunda eksiği var fazlasi yok buradan. Halinize şükredin yani o yüzden.
10 Yorumla Türkiye'de doktor mu var? Devlettekiler çok acil birsey olmazsa tahlil vs istemiyor istese bile yalan yanlış bakıyor iki ilaç yazıp gönderiyor. Dusunce yapılar devlete sırtımı dayadım nasıl olsa maaşım geliyor. Hastada gelmiş bir an önce göndereyim. İyi gelirse ne ala yok gelmezse bir daha gelsin başka işimi var düşüncesine sahipler. Ozeldekilerde daha çok nasıl yolarım derdinde. Tabi işini düzgün yapanlar var ama onlarda yüz kişide 5 kişi filan inada denk gelirsek ne ala
20 Yorumla
+1 yılDr kalmadi ki koca hastanede 1 2 dr var gerisi ya asistan ya da suriyeli hemsire sahte belge ile dr lar. yerinden kalkip muayene dahi etmeden ilaç yazıyorlar . özel sağlık sigortasi yaptirdim. istediğim dk muayene olabiliyorum. düşünsene hastasin randevu alman lazim en az 1 kac ay oda sistemi düşürüp alabilirsen. saglik bitti dr lar gitti. en iyisi sağlık sigortasi. ssk da dr yok
10 YorumlaSağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Doktor tamamen şans işi, birkaç doktor var severek randevu aldığım onun dışında gerçekten sabır zorlayan doktor ve diğerleri diyeyim sağlık çalışanları var. Babasının hayrına veya kara kaşına kara gözüne oturmuyor orada seve seve ilgilenmek, muhatap olmak zorunda. Özellikle yaşlılara çok çirkin davranan azarlayan aşağılayan doktorlar var Allah belalarını versin.
20 YorumlaDoktor var doktor var devlet özel farketmiyor benim mesleğim bu diyor ben doktorum insanlara sifa dağıtmak için varım diyor bir şey olsun gittiğinde farkediyorsun zaten elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor para için bu mesleği yapanlar devltte de olsun özelde de olsun farketmiyor anlıyorsun kontrol ediyor sekretere şunu şunu yaz hastayı gönder ne güzel dünya
10 YorumlaDiş konusunda ben çok memnundum. Öbür türlü gittiğim neredeyse her yerde baştan savmaya çalıştılar üstü kapalı. Ezdirmedim, sorun çıkardım dava ederim vs. diyerek (ki uzasaydı ederdim parası umurumda değil) anca öyle insan oldular.
13 Yorumla
+1 yılO hastaneden derhal çık. O doktoru da usule aykırı iş yaparak haksız kazanç sağlamaya çalışmaktan Sağlık Bakanlığı ya da İl/İlçe Sağlık Müdürlüğüne şikayet et.
17 Yorumla- +1 yıl
Fiko sorma ya, ağlayacaktım. Hepsi çürümüş dedi. Benim yaşım kaç daha. Utanmadan bir de protez olmaz diyor.
- +1 yıl
@alfia Başka bir hastaneye git. Aynı şeyi söylemezlerse o söz konusu doktorun ismini soyismini biliyorsundur. İl Sağlık Müdürlüğüne şikayet et. Yanlış teşhis koyuyor. Usulü aykırı işten hakkında idari işlem başlatılsın.
- +1 yıl
Öyle ypacağım ama aynı şeyleri duyacağı sanmıyorum. Bir yıl öncesinde başka doktora gitmiştim. Dişlerimin durumunun iyi olduğu söylenilmişti. Bir yılda hepsi mi çürüdü jshs
- +1 yıl
@alfia Üzülmeeee... Senin dişlerin de inci gibi, yüzün de ışıl ışıl maşallah.😉
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😌
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
- +1 yıl
@alfia İnstada neden engel yediğimi anlamakta zorlanıyorum. Kabahat unsuru bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Eğitici farkındalık uyandırıcı reelsleri Instagramda takip ettiğim herkese atıyorum genelde.
Bu tepkine anlam veremedim.
+1 yılSağlık okuyan ve aynı zamanda hastaneden yararlanan bir vatandaş olarak hayır o mesai nöbetler anlıyorum çok uzun anlıyorum çok boş yapan insanlar var anlıyorum sağlıkçılarin işi de zor amaaa işlerini iyi yapmayanları görüyorum ve bunu gozlemlediğinjzde sağlık personelini kibarca uyarmalısınız
00 YorumlaHer meslekte olduğu gibi süperi de var rezili de var. Kalitesiz bir hayatı çok pahalıya yaşıyoruz maalesef. Kalitesizliği de mesleklere bağlamamalı yetiştirilme biçimi insanların kalitesini belirliyor.
10 Yorumla
+1 yılHiç birine güvenmiyorum. Hiç birinden memnun değilim. Başka 🦷 dişçiye git. Ona baktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doktordan dr ‘a gezmek araştırmak lazım.
- Sağlık konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor güzelse memnunum değilse memnun değilim Ayşegül Hanım
12 Yorumla- +1 yıl
Doktor güzelse şikayet etmeyiniz Ayşegül hanım
+1 yılYemin ederim gercekten böyleler gecen gitmistim dişçiye dediki komple tel takılması lazım (40 bin falan) sonra bide tanıdık doktora gittik dedi ki cok guzel nizamı dislerin var bu doktorlar serefsiz
10 Yorumla
+1 yılYok memnun değilim sağlam olan doktorların hepsi yurt dışına gitti ve bizim yıllardır gittiğimiz aile hekimi bile yurt dışına geçti. Oradan buradan kalan kötü doktorlarla idare etmeye çalışıyoruz
10 Yorumla
+1 yılSırf hepsi için para başka bir dertleri yok, vallahi ben sana şunu söyleyeyim benim annem 35 senelik hemşire sağlık çalışanı emekli, içlerinde işine hakkı ile yapan kadar çürük olanları da çok fazla
10 Yorumla
+1 yılTürkiye’de maalesef camiilerde üniversitelerde hastanelerde ticarethane oldu. Her gelene müşteri gözüyle bakıyolar mülteciler bile bizden daha değerli oldu
10 Yorumla
+1 yılDiğer ülkelerle karşılaştırıldığında bu konuda iyiyiz aslında ama kimse memnun değil gördüğüm kadarıyla. Doktorlar da hastalarından ve hasta yakınlarından hiç memnun değil.
10 YorumlaAklıma direkt şu video geldi 😄
https://youtu.be/TLGrrztZpfM?si=R7JrkXtdIyC4veks10 Yorumla
+1 yılDeğilim. Çok nadir var aralarında iyi olan. Birkaç sağlık sorunum var hâlâ çözebilmiş değilim. Son evreye gelince söyleyecekler galiba.
20 Yorumla
+1 yılcanım türkiyeyi gectim burdaki doktorlardan bile memnun degilim tabiki tanidik arkadaslarimdan haric
10 Yorumla
+1 yılBen memnunum. Simdiye kadar sorun yasamadim. Doktorlardan güler yüz de beklemiyorum artık özel bile olsa. Artık cok daha riskli ve zor bir meslek
10 Yorumla
+1 yılbenim cocuk dis doktoru vardi adam agzimi aciyim diye yarım saat oturup sohbet etmisti benle aklima geldi dis diyince.
10 Yorumla
+1 yılKolay doktor değiştirmem o yüzden evet memnunum
20 YorumlaSağlık konusunda 376 cevap paylaştı. Sadece özele gittiğim için memnunum.
14 Yorumla- +1 yıl
Özelde gördüm muameleyi. Şansıma öff 🥺
- +1 yıl
Geçmiş olsun. :)
- +1 yıl
Geçirenler sağ olsun sjjsj
- +1 yıl
Zaaa xdd
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldevlete hiç gitmedim
özelde arkadaşlarım var, doğal olarak memnunum10 Yorumla - Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah düşürmesin ama yokluklarını da göstermesin hesabı bir ilişkimiz var
10 Yorumla
+1 yılİlaç satmak için kullanılan bir nevi köleler sadəcə və bu çok üzücü bir durum. 🥴
20 Yorumla
+1 yılMemnunum ben, evhamlı insanlar yüzünden neler çekiyorlar. Bugün bir kez daha anladım..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sadece bu yüzden Türkiye’yi ziyaret edeceğim ndjdjd
10 Yorumla - Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır hastaneye gitmiyorum korkumdan o yüzden ne desem yalan olur
10 Yorumla
+1 yılAllah'a kimseyi Türkiye'de hastaneye düşürmesin diyeceğim tek şey bu.
20 YorumlaSağlık konusunda 503 cevap paylaştı. Bazı doktorlarımdan çok memnunum nadir bulunuyorlar
10 Yorumla
+1 yılSağlam adamı bile dörde böler sonra para karşılığında toplarlar bunlar
20 Yorumla
+1 yılTürkiye diş hekimliğinde feci geride
Bir çok hastalık tedavisi için de zenginler amerikaya gidiyor çünkü bizde teşhis bile yok bazı hastalıklarda.00 YorumlaAna başlığa itafen Saygı çerçevesinde hepsi başımızın tacı, tabiki her meslekte olduğu gibi işini iyi yapan yapmayan tecrübeli tecrübesiz ayrımı var onu bulmakta size kalmış artık.
10 YorumlaÖzele gidiyorum memnunum devlete gitme şansım olmadı
11 Yorumla
+1 yıl2 aydır dizlerimdeki ağrıyı hiçbir doktor bulamadı hiç memnun değilim. Zaten devlet hastanesinde mr çektir sen öldükten sonra anca çıkar sonuçları
00 Yorumla- Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarından evet çok memnun kaldığım oluyor ama bazıları da maalesef ki doktor oldum havası ile hareket etmeleri üzüyor
00 Yorumla
+1 yılHer mesleği hakkıyla yapanına denk gel. Al sana dua ettim 😂 Bugün bi tamirciye de gitsen oda motor İncek diyor hemen
00 YorumlaSistem kötü!
İyi doktoru kendi cabanla bulmak zorundasın oda para vede zaman.
Tüm özelleri Şehir hastanesi yapsınlar00 Yorumla
+1 yılHayır biraz kalitesiz buluyorum artan nufusun etkisiyle onlarda bunaldı anlıyorum her hastaya yetemiyorlar ama çoğu cidden işini iyi yapmıyor yazık.
00 YorumlaEvet iyiler gerçekten ama bazılarının ego problemi var
00 Yorumla
+1 yılBanada öyle dedi tanıdık dişçiye gittim bir sorun yok dedi
00 Yorumla
+1 yılHayır ama bazıları cidden çok iyi haklarını yemiyelim 🙂
00 YorumlaO nasıl bir teşhis öyle amaç işkence galiba. sjsj
12 Yorumla
+1 yıl104 yaşına iyi gelmişsin bu dişlerle
11 Yorumla
+1 yılHe ya bunların derdi ne
12 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık güvenilir biri yoksa kesip biçerler valla para için
+1 yılSuri olablaran memsum değilim yurtdışına giderlerden memnumdum
10 YorumlaDişim kırıldı bugün 😩
24 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılReis kovdu zaten giden gitsin dedi sonra ne kadar Arap bilmem ne varsa doldu
00 Yorumla bir doktor olarak şunu söyleyebilirim ki doktor kalitemiz cidden iyi. sağlık sistemimiz boktan
00 Yorumla
+1 yılBana iyileri denk geldi hep😁
10 YorumlaÇok ilgisizler o yüzden değilim
20 Yorumla- Sağlık konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBegenene kadar asla islem yaptirtmadim
10 Yorumla İyi olan doktorlar var
10 YorumlaSağlık konusunda 965 cevap paylaştı. Değiliz adamlar boşuna doktor dövmüyor varya
21 Yorumla
+1 yılDeğilim de yapacak bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılDoktor değil çoğunda Baytar havası var
20 Yorumla
+1 yılBulsak memmun olcam da
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi