Güncellemeler
+1 yıl
çıkarmadan önce demek istedim
Güncellemeler
+1 yıl
bir sadece ben mi böyleymişim be arkadaş
Ben gerçekten çıkarmadan önce tartıyorum hele çok ağır yemişsem biliyorum ki salsam o odadaki herkes çıkar gider ki o kadar ağır kokuyor. Diğer türlü de aşırı ağır ama yine öldürmüyor denebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Napıyon dayı ufak ufak salıp kokluyon mu
E onu zaten herkes yapar da. Ben genel olarak tepkiler için dedim ya
Üşütürsen zaten kendini gaz kokar
Yokkk benimki tam ondan alakalı değil sanki
Neyle alakalı
hem yeme ile hem de ne bileyim benimki de böyle ağır aşırı be
Hmm çokmu oluyor gaz
yaa ovvv hemde nasıl. Bir de nasıl diyeyim alışkanlık oldu gelince direkt salmak istiyorum işte tutmak hoş gelmiyor
Zaten tutma zararlı
Haaa heh bende öyle düşünüyorum ama işte salsak insanların hepsi aynı tepkiyi vermiyor. Yoksa bence de gaz salınmalı miss gibi ohh
Evlimi bekarmı
Anlamadım
Yani evliysen eşin kızıyormu diye dedim
Haa yok evli falan değilim ki kızsa da napalım evli olunca salınmalı bana göre de zaten arkadaş
Ama herkes öyle düşünmuyor eşler arasında olmamalı diyor ayıp iğrenç diyor
Mesela sence doğrusu nedir bir kadın olarak görüşün yani? Bence de salınmalı yani eşin sonuçta iğrenmezsin be işte
Yalana gerek yok evliyim ben eşimde salar bende salarım doğal bir durum yani
Hmmm e ne güzel işte zaten. İğrenme falan oluyor mu işte veya ayy ne yedin yine bu nasıl koktu gibi. ya da mesela her yerde mi salarsınız? Yorgan altı falan bile oluyorsa zaten helal
Heryerde salarım sorun yok iğrenmede yok
Eşimde öyle rahat
Hmm e ne güzel işte en iyisi belki de dediğim gibi ikinizin de gaz kokusu ağır değildir işte. Bende aynı tepki olmayabilir
Evette insansın sonuçta ama eşininki koksa ne olur
Gül kokar beee amann ondan elbette bir şey olmaz
Yaşa ya sen
Sen rahatmısın peki kim olursa olsun salarmısın
Çok teşekkürler. Salarım aslında çok rahatım hatta şey ben ağır koktuğunu biliyorum ama saçma bir şekilde kendi kokumdan asla iğrenmem hatta hoş bile gelir o yüzden hiç umurumda olmaz. Öyle bazı genç kızlar gibi falan ayy mayy gaz mı one demem işte
Yani mesela atıyorum yanındayım geldi mecbur salmam lazım napim
En güzeli karnınmı ağrısın senin sal gitsin rahatla
Kesinlikle heh bende öyle düşünüyorum gerçekten. Bencil olmak gerekiyor hakketen salacağım olan ne olursa olsun olan bana oluyor. Yani gerçekten herkes aynısını yapmalı napalım
Neyse uzattım galiba dahada rahatsızlık vermeyim size
Yok aslında sorun yoktu gayet rahatsızlık demeyeyim yani beni anlıyordun sonuçta ama sen bilirsin
Anlıyorum tabikide
Ozaman bir soru sana
Elbette
Gazımızı çıkarmayınca karnımız ağrıyor Midemiz şişiyor rahatsızlık veriyor Öyle değil mi Sonra doktorda buluyoruz kendimizi o zamansa neden bu olay iğrenç olarak karşılanıyor ya da herkes herkesin yanında yapamıyor
Şöyle öncelikle gaz kokusunu genel olarak iğrenç görüyor insanlar hele de bizimkisi. Sizinki yine iyi aslında. Birinin yanında bunu yapmak işte etik gelmiyor sözde ama gerçekten bence doğal bir olay ama saçmalıyorlar. Uçup gidecek işte birkaç dk sonra zaten
Evet anlamıyorum bende
Ya şimdi gaz çıkarmanın yararlı olduğunu da diyorlardı heh hele de sizinki cidden ama buna rağmen olan tepki bu
Evet doğru söylediniz
Evet bana kalsa bol bol salalım işte miss gibi tabuları yıkmak lazım. Hele de siz kadınlar salın işte yararı da var hepimize mükemmel olur
Ben eskiden çok tutardım ama şimdi tutmam asla
Hmm neden tutardın? E yani zaten tutma kokarsa da koksun işte dimi
Utanırdım
Yiaaaa anladımm. İşte şu an salıyorsun yani. Mesela beni tanımıyorsun yanımda salabilir miydin rahatça veya ne bilim işte ortama göre mi derdin
Seni tanımıyorum yapmazdım belki tanıdıkça
Sen yaparmıydın
E o zaman fark yokki eskideki halinle. Hmm tanıdıkça olurdu diyorsun da e yine de tutuyormuşsun. Zararlı yani işte
Evet haklısın
Yapardım sanki be ama tepkini bilemezdim tabi
Rahat ol
hmmm o zaman patır patır salmak isterdim rahatlardım
Güzel
Tabi iğrenirsen utanır kötü hissederdim ama tepki vermezsen işte o zaman salmaya devam ederdim dövene kadar :D tabi sen de salsan fena olmaz bence ben salarken
Geğirmen nasıl
offf en sevdiğim şey bir günde 1000 kez bile geğirdiğim olmuştur ve aşırı sesli olur
biraz kendimi kaybettim :D
Hmmmm
Sen?
Sorun değil
yok sen ne düşünüyorsun geğirme hakkında?
Ben de çok sık geğiriyorum
Hmm e ama geğirince bir rahatlama gelmiyor mu osurmak gibi miss yaa. İkinisi hele aynı anda yapmak gerçekten mükemmel bir şey
Gelmezmi
Yanlış anlama ama aynı kafada olduğumuzu düşünüyorum gerçekten
Olabilir
Nasıl desem ben de insanların iğrenç gördüğü şeyler bana normal geliyor ki sen de öyle gibisin
Öyle bende
Açık açık dicem artık bir tık senin olay da fantazimsi gibi mi?
Hıhı öyle
Biliyordum ama sadece içini açamadın tam olarak
Evet öyle
Mesela en üst ne ilgini çeker en uç desene be hiç çekinmeden iğrençlik sınırım da yok rahat ol
Konuşmak istemiyor musun? Sen bilirsin ama nedense konuşmak istiyorsun gibime de gelmişti
o zaman ben bir tane diyeyim mesela. Ben biriyle karşılıklı rahatça osurmak isterdim ha yarışma gibi ama değil de rahatsın ve ana bırakıyorsun neyse öyle işte
Cidden konuşmayacak mısın be özelden diyorsan da xper 1 im ama ne diyeyim sen bilirsin. Benim gibi biriyle konuşmak istedim rahatça olan bu
Peki hanımefendi rahatsız ettiysem kusura bakmayın eşinizde varmış zaten saygı duyarım. Fikriniz değişir konuşmak isterseniz gerçekten beklerim neyse iyi geceler hayırlı günler :))
Kusura bakmayın beyefendi uyuya kalmışım affedin beni
hmm şu an burada mısınız
Geldim
Heh şu an burada mısın
uyudun mu ki
Günaydın
Günaydın
burada mısın
Kusura bakma telaşımız varda
hııı anladım sorun yoktur umarım
Amacam vefat etti 😭
hıı başın sağolsun vallahi ne desem bilemedim kusura bakma
Dostlar sağolsun teşekkürler
Ne demek rica ederim. Neyse konuşmak istiyordum aslında ama şu an kafanızı dinlemeniz lazım rahatsızlık verdim üzgünüm
Estağfurullah olur mu öyle şey
Ya ama böyle bir zamanda böyle şeyler konuşulmaz be sanki. Yani siz iyi olunca konuşuruz elbet hemde neler neler
Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler Allah razı olsun
Ne demek ben teşekkür ederim. Ne zaman iyi hissedersen seve seve konuşuruz :))
Sağol
Ne demek rica ederim :))
Çok iyisin
Yok bee yine de teşekkür ederim
Neden kötümüsünki
Değilim ama işte biraz tuhafım maalesef
Nasıl tuhaf ama
Sorumdan bile belli değil mi?
Ne varki sorunda
Az çok anlamadın mı nasıl olduğumu cidden?
Kafan güzel iyisin
Böyle olmam iyi mi demek vay bee bilmiyorum
İyi iyi
Peki sen? Yani sen nasıl bir ruhtasın. Geçenlerde benle kafa mı buluyordun yoksa sen de mi tuhafsın veya nasıl dersen işte
Kafa bulmadım asla
Hmmm kendini açıklamak ister misin peki?
Tuhaf biriyim uyuz gıcık
O tuhaflıkları aç işte tabi istersen? hmm
Off üşüttüm herhalde karnım ağrıyor çok fena
Seninle aynı kafadan
hııı geçmiş olsun da bunu niye belirttin bilmiyorum kasdkjsakd
Özür dilerim sustum ben
Benimle aynı kafadanı açmıyorsun işte. Ben kendimi "hasta" olarak tanımlıyorum
yok konuş konuş
Hoşçakal
Aaaa noldu ki neden gittin
Sen bilirsin tabi ama ne diyeyim sadece bilmiyorum belki de benziyorsun diye düşünmüştüm bana bilmiyorum
Neden gittin ki bari? Hastayım dedim diye mi peki
Hayır
Ne bileyim seni de anlamadım. Konuşmak istiyorsun gibi veya istemiyorsun. İçinde bir şeyler mi tutuyorsun veya ney bilmiyorum ama sana kalmış. Yaşın veya cinsiyetin de doğru mu falan ki evli misin gerçekten onu da bilmiyorum ama anlatmak istersen dinlerdim neyse durum bu
Bu son mesajımdı yazmak istersen zaten bundan sonra yazarsın gerisi de sana kalmış hadi hayırlı geceler
Herşeyim doğru
O zaman çekindiğin bir şey var konuşmak istemiyorsun diye düşünüyorum
Gereksiz konuşuyorum dimi
Hayır işte alakası yok. Sadece anlamak istiyorum veya anlatmak istediğin ne? Benle konuşmak istiyorsun ama istemiyorsun da
Benim mi seni anlamamı istiyorsun
Ben ben ben
Anladım trolsün sen ahh ahh s**lak ben
Hayır değilim
Nerden çıktı bu
Ya bir git sözde 30 yaşında kadınsın ama neyse
Söyle Söyle
Hadi bb
İyi kaç bakalım
Pis kokar ıyyy
E zaten öyle evet de napalım
dene bi