Yaşam biçimimde fark olmaksızın (yeme değişikliği olmadan, günlük ayni rutinler) ama yine de kilo alıyorum. Diyet yaparsam da çok çok az verebiliyorum. Ama net karar verdim kilo vermek istiyorum yaklaşık şu an hedefim 10-15 kg. Önerinize deneyimlerinize ihtiyacım var?
Not: belirgin bir hastalığım yok sadece hipotiroidim var bu kadar
Not: belirgin bir hastalığım yok sadece hipotiroidim var bu kadar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşuna diyetisyene para verme kardeş sabah tam buğday ekmeği 2 tane az peynis bir yumurta 5 zeytin ye
Öglen çorba ve yağsız bir yemek az olacak şekilde
Akşam ise az corba 5 kaşık yemek fark etmez
Ara öğünlerde elma ayran kefir cig badem ve cig fındık ile beslen
Kaç hafta ya da ay yapıcaz bunu nsmejxnejs günde iki öğün de yerim sıkıntı yok ama diğer arkadaşın dediği gibi spor tarzı bir şey de lazım bana
Bunu bir ay yaparsan 5 kg garanti
Benim için bir bilemedim ama ben gerçekten zor veriyorum
Bunları yaparsan verirsin cidden yeme diyeti bu nası verdiğini bile anlamazsın ben hareket etmeden 4 kg verdim şu an 1.84 boy 79 kiloydum 94 e cıktım şu an 90 kiloya düştüm
Deneyeceğim sonucu yazarım burayaa
Devam ediyor musun sen
Evet ediyorum ben disipliniyim baya sevgilim yüzünden aldım zaten şu an baya iyi gidiyor ete karşı koyamıyorum bazen ama olsun öcşsçvmslc
Ne kadar daha devam edeceksin
Et benim için hiç hiç sorun değil jdndjxjejsns ama tatlı off
Ben 79 a düşene kadar devam 79 iyi bende ideal tatlıyı hurmadan alıyorum ben idare ettiği kadar
Hurma evet çok güzel şeker oranı da yüksek ama çikolataya düşkün olmama rağmen hurma bana çok ağır ve şekerli geliyor yiyemiyorum. Başarılar sana en en en kısa zamanda istediğini elde edersin.
Teşekkür ederim elma yiyebilirsin oda kesiyor hurmadan hafif ama şöylede yap bak çok kasarsan illaki bir gün fazlasını yersin 1 tane baklava ya da süt tatlılarından bişi ye mutlaka
Evet elma olabilir hatta elma yiyince benim normal yemek isteğim bile gidiyor. Belki ödül olarak dediğini yapabilirim. Yoksa işin sonunda canımın çektiği her şeye yapışırım ve çabam boşa gider
Öyle evet bide şu tavsiyeyi veriyim toplulukta filan bi yemek yeniyorsa dahil ol yiyormuş gibi yap bi iki bişi al yoksa ne diyeti falan filan psikolojin bozulur gine bozarsın sonrasında kimseye deme yani diyette olduğunu yoksa gelen tepkileri beyin kontrol edemeyip engel oluyor sana
Ayy dime bir çok diyeti bu yüzden bozmuş olabilirim. Bu sefer insanlar yine yapamazsın bırakırsın gibi sinir bozucu şeyler söylüyor. Şükran
Evet evet bunları diyetisyen söylemez bak vösşcçskcoşsc
Valla Eyvallah reis
Her zaman ağa sana başarılar diliyorum iyi geceler
Teşekkürler sanadaaa
Yediklerindense hareketsizlik daha çok kilo almana neden olur bir profesyonelden yardim alman senin icin daha iyi olur
Diyetisyene gitmiştim daha önce açıkçası çok bir şeyini görmedim. Ramazanda bir ay boyunca çeşitli spor aktiviteleri yaptım o ara evet vermiştim ama normal insan o spor ve diyetle 5 kg verirken bende iki ya da üç olması moral bozuyordu o yüzden bırakmıştım.
Ramazanda kilo vereilmiyor senin normal zamanda diyet + spor yapman lazim ve her insanin metabolizmasi bir degil diger kisilerle kiyaslama kendini
Evet motivasyon eksiğim var sanırım bunu çok yapıyorum. Bugünden itibaren tekrar spor artı diyeti deneyeceğim. Yıllardan beri az çok tanıdım kendimi
Oyle bir anda olacak birsey degil yani once bunu kendine kabul ettirmen lazim
Evet sabırsız biriyim yaptığım her işte uzamadan olsun istiyordum. İstikrar devamlılığım yok farkındayım ama yine de duramıyorum işte