NABIZ KISMINI TIRMALAMASI YANİ SAKATA GİTTİM SANDIM BİR AN KORKTUM YAZDIM
Bileğimi kedi tırmaladı kesildi şu an yanma var yardım?
NABIZ KISMINI TIRMALAMASI YANİ SAKATA GİTTİM SANDIM BİR AN KORKTUM YAZDIM
beni de daha bugün tırmaladı bizim kedimiz. Hamileydi ruh değişiklikleri var bazen çok uysal bazen çok asabi 3 arkadaşım aynı anda karnına dokununca sinirlendi elime atladı ama benim parmağımı çok az 1 cm falan tırmaladı. çok az kanadı duruladık hemen geçti hep yapar böyle şeyleri. aşıları varsa korkma herkes ilk olarak kuduz ihtimalini değerlendiriyor ama kedinin kuduz olması için ilk başta mahallede falan kuduz haberi çıkması lazım. o yüzden pek korkmana gerek yok beni hep tırmalar zaten kediler 8-10 oluyor bu ama yine de kuduzdan şüpheleniyorsan 2 hafta bekle allah korusun ölmezsen kuduz yok ama kuduz ısırılmadan aylar sonra da baş gösterebiliyor. eczane sağlık ocağına falan gidebilirsin...
benim ev arkadaşımda aynı saçmalıktan gitmişti doktora doktor gülüp geri yollamıştı ama büyük ihtimal arkasından küfürde etmiştir. bir kedinin kuduz vs olduğunu anlarsınız demişti :D
Kuduz riski olabilir aşı olmanız lazım..
Diğer türlü kedi tırmalaması biraz sızlatır evet ama bir süre sonra geçer. Ben evde her gün mırnavla boğuşurken bazen tırmaladığı olmakta.. herhangi bir şey yapmıyorum şahsen
çöpe felan değiyor onun elleri bence doktora gitmelisin
Cevap
3Cevap
Kedinin aşısı yok gidip asi ol abartma yahu kedi tirmigindan ne olur benim her yerimde var
Tetenoz yaptır Kuduz ihtimalide var ama düşük hastaneye git
Hımm aşınvarsa bişi olmaz önceden sana tetenız yapıldı mı sahibine sor kediyi köpek ısırmış mı hiç
bir sağlık kuruluşuna gidip aşı olmanız gerekmektedir.
Kiz gibi yazmssn la niye
Hastaneye git ya da eczaneye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar