Sağlık Yağlı cilt ve saç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yüz, sırt, göğüs, saç bunlar için ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? Cildiyeye gittim kremler felan verdiler ama hiç işe yaramıyor Güncellemeler+1 yıl Buna bi bakayım teşekkür ederim Yağlı cilt ve saç? Cevapla Cilt Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cerave var , ama onlarin cesitleri var. Yagli cilt icinde var okuman lazim etiketleri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eczanelerde mi peki? Yorumla Melodiieejj +1 yıl Yani bence bilmiyorumki Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır bakarım teşekkür ederim 😄😄 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl saç ciltten emip yağlanıyordur.. cildiye ye git roaccutane kullan 6 aya kesin gecer 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl ağır bir ilaç bilgine.. kesin geçirir ama doktorun söylediği yönermelere net uyman gerek. Yorumla Soran +1 yıl Evet en etkili ilaçmış randevu alıp gidip önce gözükmem gerekiyor onu söylerim yazarsa alırım Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl sen iste derim.. tabii ki de kullanmadan önce karaciger durumuna bakmaları gerek.. Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok onda geçenlerde kontrol ettirdim onu Yorumla
Kadirateşli Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Toprak sür her yerine 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mezara girsem geçer mi? Yorumla Kadirateşli +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cerave var , ama onlarin cesitleri var. Yagli cilt icinde var okuman lazim etiketleri
Eczanelerde mi peki?
Yani bence bilmiyorumki
Tamamdır bakarım teşekkür ederim 😄😄
saç ciltten emip yağlanıyordur.. cildiye ye git roaccutane kullan 6 aya kesin gecer
Teşekkür ederim
ağır bir ilaç bilgine.. kesin geçirir ama doktorun söylediği yönermelere net uyman gerek.
Evet en etkili ilaçmış randevu alıp gidip önce gözükmem gerekiyor onu söylerim yazarsa alırım
sen iste derim.. tabii ki de kullanmadan önce karaciger durumuna bakmaları gerek..
Sorun yok onda geçenlerde kontrol ettirdim onu
Toprak sür her yerine
Mezara girsem geçer mi?
Olur
Eyvallah