Bana böyle zayif ince bacakli ve kücük totolu kizlar cok güzel geliyor. Balik etli kizlari nedense hic begenmiyorum. Siz zayif mi begeniyorsunuz yoksa balik etlimi
Boyle zayif kizlardan hoslanan erkekler sizce normal mi?
tamam zayıflığı beğeniyorsun beğenmene bir şey demiyorum kimi balık etli kimi orta kilolu kimi de zayıf sever ama bu kızınki zayıflık değil ben onu diyorum sevip sevememen senin için ben bilgi veriyorum bu zayıflık değil
Dogrudur eskiden 20 yasima kadar balik etli begeniyordum 1.65 65 kg sevgilim vardi 20 yasindan sonra 7 yildir zayiflari begenmeye basladim. Senin boy ve kg kac acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendi seçimleri
Bu görüntünün sağlıklı olduğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde
Anoreksiya olup bende böyle olmuştum. Adetten kesildim saçlarım döküldü erkekler erkek gibi gelmiyordu filan. Hastalık bu maalesef
Su an kac kilosun ve boyun kac
bu zayıflık değil bildiğin anoreksiya, iskelet olma durumu
Sizin boy ve kg kac acaba
yalnız bu zayıflık değil hastalık
Senin boy ve kg kac? Begenmedinmi
Olm beni boş ver beğenip beğenmeme değil bu kadar zayıf olması normal değil bu bir hastalık
Ben begeniyorum zayifligi
tamam zayıflığı beğeniyorsun beğenmene bir şey demiyorum kimi balık etli kimi orta kilolu kimi de zayıf sever ama bu kızınki zayıflık değil ben onu diyorum sevip sevememen senin için ben bilgi veriyorum bu zayıflık değil
Benim mesele biraz karisik ya burada anlatamam maalesef yoksa bende biliyorum asiri zayif oldugunu
anladımm
Evet durumumu analtacagin kimsede yoj normal mi degilmi onuda bilmiyorum icimi dökecemde ama iste tanimadigim ve icimi dokecek birj lazim
ben ne güne duruyom piskolog gibi herkesi dinşiyip tavsiye veriyim yakı da işe dökcem
Guzel para var bu iste meslek edin gaha
Evet sen bana atabilirsin mesaj ben senin xper puanın çok düşük sandım
bana mesaj at
Hanımefendi fazla zayıf gibi.
Sizin boyunuz kilonuz kac acaba
164-56
Varmis baya masallah
Ne varmış
Kilo ya eskiden 20 yasima kadar balik etli severdim 1.65 65 kg sevgilim vardi ama 7 yildir artik zayif begenmeye basladim 1.64 boyda mesela 40-44 kg
Bence yok gayet sağlıklıyım ideal kilomdayım ve senin bahsettiğin sağlıksız olmak demek tamamen seni Afrikaya yönlendiriyorum:)
Afrika degilde japonya kore falan olur 😂
Bi soru daha paylastim o kizida yorumlarmisin
Zayıf kadınları severim fakat bu seviyede değil.
Beli kırılır bunların
sen begenmiyorsun diye zaýiflayamam
Go girl
Ben hafif balıketli seviyorum
Taşıyabilir lik önemli
Gay olabilirsin
Yo niye gay olsam erkek severim ama ben kadin seviyorum😂
İste bu vucut erkek tipini daha cok andiriyor duz kivrimsiz falan o yuzden
Dogrudur eskiden 20 yasima kadar balik etli begeniyordum 1.65 65 kg sevgilim vardi 20 yasindan sonra 7 yildir zayiflari begenmeye basladim. Senin boy ve kg kac acaba
Yani olabilir zayiflik yine bir sekilde guzelde senin paylastigin iskelet resmen beni boş ver
Evet cogu icin iskelet ben cok cekici buluyorum ama mesela. 165 boyda 40-45 kg ideal geliyor. Sizin boy ve kg kac acaba
Anladim, ne yapicaksin benim boyumu ve kilomu ben baliketliyim
Merak etdimde diger bir soru daha paylastim o kizida yorumlarmisin
Hiç hoş durmuyor maalesef
Boy ve kg kac
kız cok guzel degılmı beyler
Efso
Iy bunlar kadın mı
Niyee degilmi
Değil