20 yaşımı doldurdum fakat 1 yıl görmeyen herkes uzamışsın diyor ben 18 de falan durur sanıyordum sizce normal mi?
18 yaşımda - 181 cm
19 yaşımda - 183 cm
20 yaşımda 185 cm ile sonlandırdım dahada uzamaz mesela geçen sene babamdan kısaydım onu geçmişim vs. Ne düşünüyorsunuz?
18 yaşımda - 181 cm
19 yaşımda - 183 cm
20 yaşımda 185 cm ile sonlandırdım dahada uzamaz mesela geçen sene babamdan kısaydım onu geçmişim vs. Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsan her yaşta uzar evladım bize yanlış öğretildi büyü hormonunu aktifleştirirsin 27 e kadar uzarsın
Vay be bize de formülu söyle cuce kaldık burada 😂
Valla genetik kankam ya bazıları diyor ya erken yatın yok boy gece uyurken yatakta şu saatte uzuyormuş vs. Hiç uyumadığım halde geç saatlere kadar yinede uzuyor genetikte varsa uzuyor maalesef
Ekstradan denizde yüzmek baya ilave katıyor ben denize gidiyorum yazın her gün o da olabilir ama babam ve abilerimde ben kadar genetik iste : / babam 190 olsa bende 190 olurdum ama 185 civari oldugu icin bende o kadar kaldim simdi
Ulan uyku konusunda kimse beni geçemez ki yine de bi halt olmadı 😂 gübre mi atsak 😂🤣
Erken yatıyorsun yani ya da çok mu uyuyorsun😂 boyun kaç ki merak ettim
Allah kahretsin 1 60 durdu daha da çıkmıyor 😂
1.60 çok kısa değil bence ideal boy şuanda hani uzun değilsin ama kısada çok sayılmassın bir kıza göre. Mesela burada 153 boyumdayım diyen kızlarda oluyordu veya 1.55 kızlarla dalga gecende oluyor en azından 1.55 boy degilsin yine 1.60 olman iyi😂
Deme öyle onlarla aynı boyda gibi görüyoruz 😂
Yok ya ne aynısı yine farkeder bacak boyundan veya omuzlarından. Sen yüksek tabanlı spor ayakkabı giy 3 4 cm uzun daha dur ama çokta kalın taban alma itici durmasın. Emin ol aynı durmassin öyle saniyorsunda biz anlariz😂 sıkma canını
Sus be nasıl bir durum bilmiyorsun 😂
👍🙂 tamam özür dilerim
Şaka manasında 😂
Haklısın ben en iyisi şöyle 10 cm yüksek ayakkabı bulayım 🤣
10 cm degilde bi 5 cm var😂 ben bile uzun oldugum halde yuksek taban giyiyorum : ))
Ne diye giyiyon iyisin bence 😂
O ayakkabılar bize lazım bize 😂🤣
Olsun ya kızlar yolda daha çok bakıyor bi tık daha uzun olunca yanlis anlama : )) erkek dedigin uzun olcak ama kız çokta uzun olmasina gerek yok😂 150 altı olmasın 👍 yeterlidir bence şükret 160 iyi ama yine kızcan bana : /
Yok yok teşekkür ederim 😂
Ben tesekkur ederim🙃
Rica ederim 🤗
🌻✋️👍😊
22-23 Yaşına kadar uzaksın diye düşünüyorum. Spor, özellikle basketbol ve voleybol.
Büyüme plakları 20 yaşında kapanır. Normaldir
20 de duracağını sanmam
Normaldir.
Normaldir.