Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende boyleyim ama kaburgalarim fotolardaki gibi cok belirgin degil ve cok saglikli durmuyor bence bide hayret zayif erkek seven varmiymis balik etli diye diye oldunuz
Cidden mi? Cok iyisin cok fizigin cok cekicidir senin. Evet zayif seviyorum ben. Balik etli kadinlar hic hosuma gitmiyor. Büyük besenli kadinlari cekici bulmuyorum. Daha cok incecik bel ve kücük besenli begeniyorum. Sosyal medyada bir türk kizi var oda 1.67 ve 43 kg giyim kombim videolari yapiyor onun fizigide cok muthis duruyor.
Dimi bende hic sevmiyorum ya. Balik etli büyük besenli kadinlar hic ilgimi cekmiyor ve gözüme hos gelmiyor. Zayif ve kücük besenli kadinlar cok daha cekici ve güzel ve crop tarzi dekolte tarzi cok daha cok yakisiyor zayiflara. Cogu tuhaf buluyor zayif begendigim icin 1.64 boyunda 44 kg eski sevgilim vardi sürekli laff atak oluyordu zayif diye. Sanki herkes kocaman popolu balik etli sevmek zorundamis gibi algi yapiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende boyleyim ama kaburgalarim fotolardaki gibi cok belirgin degil ve cok saglikli durmuyor bence bide hayret zayif erkek seven varmiymis balik etli diye diye oldunuz
Boyun ve kilon kac?
168 43 kilo
Cidden mi? Cok iyisin cok fizigin cok cekicidir senin. Evet zayif seviyorum ben. Balik etli kadinlar hic hosuma gitmiyor. Büyük besenli kadinlari cekici bulmuyorum. Daha cok incecik bel ve kücük besenli begeniyorum. Sosyal medyada bir türk kizi var oda 1.67 ve 43 kg giyim kombim videolari yapiyor onun fizigide cok muthis duruyor.
Yaş kac bu arada senin?
18 im harbiden bu arada sifir basenli incecik belim var
Cok iyisin ozaman yaa hayalimdeki kadin. zayif olup kilo almayan kadin😂.
Profili acsana tkp atayim
Ama hic aktif olmuyorumki burada Instagram varsa verebilirsin
Var ama gizliden cikta tkp atip mesaj atip vereyim herkes görmesin adimi
Veya bak bu benim fake hesabim bunu tkp et. Orjinal hesabimla bulurum seni ben ondan sonra
www.instagram.com/lezzetci_34
Yaa nere kayip oldun sen ya 😒😒
Off sorma cok kotu seyler oldu
Noldu hayirdir iyimisin? Link biraktim sana yaz ordan seni ekligim orjinal hesabimla instadan
Noldu alooo
ben sağlam vuruyorum narin kadın sıkıntı hardcore da
Ne gibi sikinti
hocam altıma alıp abanınca kemik falan kırılır o kadar zayıf kadında
Fizigim fotoğrafta ki gibi hiçte hoşuma gitmez yani
Hoşuma gider
Aynen böyle mi
Boyun kilon kac?
1.72 54 kg
İyisin oldukça
Iyi bence gayet zayifligin
Yemeğin salçalısı demişler, direğe sarıl daha mantıklı. 😆
Ben yemegi etli kadini etsiz seviyorum
Afiyet olsun
Katılıyorum kadın dediğin ele gelecek
Kadın lömbür lömbür değilse tamamdır ya balık etli olsa bile tek seferlik gideri olur
Ne kadar da boşsun ya
Niye
Eski zayişligimi kaybettim
Kac kiloydun kac oldun
44düm 48 oldum
Boy kac peki?
147
35-40 kg ideal olurdu sana o boya
Heyir 44 iyi
1.47 boyda 44 kiloyu bilemedim. Benim eski sevgilim 1.46 boya 30 kiloydu
Sana ölü silkici diyebiliriz
iskeletin neyini seviyon kank
Cok güzel geliyor bana ya senin boy ve kg kac?
ben senin listeye giremem abi 166 52
45-47 iyi yakisirmis sana
yok 46 kiloydum bi ara sağlıksız ve çöp adam gibi duruyo ben bu halimden memnunum zayıflamayı düşünmüyom sen zayıf bulursun
52 kg ile fizigin nasil duruyor acaba merak etdim.
46 kg oldugun zamanlar kac sene önceydi
1.5 sene önce falan
var mı hic kiyas fotosu acaba 46 ile 52 kg halinle farkin nasil
baya fark var tabii ki giydiğin pantolonun oturması bile fark yaratıyor zayıfken yakışmıyodu hiç
Hmm dar pantolon yakisiyor bence bacaklar daha ince duruyor
Kadin dediğin balık etli olur
Hayir kadin dedigin zayif olur
en bastaki ölçülerdeyimm
Kaca kacsin tam olarak?
173 53
Tam idealsin 🙂 fizigin müükdür senin
tesekkür
Rica ederim. Sence normal mi bi erkegin balik etli sevmeyip zayif begenmesi?
Kilondan ve fiziginden memnunmusun peki bu arada?
memnunum balık etli ne ya o öyle
Dimi bende hic sevmiyorum ya. Balik etli büyük besenli kadinlar hic ilgimi cekmiyor ve gözüme hos gelmiyor. Zayif ve kücük besenli kadinlar cok daha cekici ve güzel ve crop tarzi dekolte tarzi cok daha cok yakisiyor zayiflara. Cogu tuhaf buluyor zayif begendigim icin 1.64 boyunda 44 kg eski sevgilim vardi sürekli laff atak oluyordu zayif diye. Sanki herkes kocaman popolu balik etli sevmek zorundamis gibi algi yapiyor
Zayıf uzun boylu ve büyük göğüslü kadın güzel
Ben kilolu balık etli seviyorum
Öyleyiz
Boyun kilon kac?