Merhaba çok kilo almak istiyorum. Cici bebe önerileri çok gelmeye başladı. Deneyen var mı? Ya da başka öneri? Beni gören Nasılsından önce ne kadar zayıfsın diyor. d
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Spor yaparak ve beslenmeyle daha sağlıklı alırsın tabiki. Yine de sen bilirsin tabi ki.
Ben ciddi takıntı ettiğim için sağlıklı alamıyorum zaten, o yüzden etkili ve hızlı bir yol seçiyorum 45 kiloyum 50 olana kadar bununla idare etsem midemi biraz büyütsem yeter
Mideni büyüttüğün zaman sporsuz tek bölgeye daha fazla baskı yaparsın unutma. Sen bilirsin yinede. Cici bebeyi twk değil de shake yapıp kullan.👍
Teşekkür ederim 🤩🤩 o karışımlar midemi bulandırıyor ama çarem yok bi ara pskj hapları kullanıp şişmeyi bile düşündüm hatta ilerisi kortizon vurdurup almayı ama onları kimse önermedi
Evet spor yapmıyorsan kullanma. Doğru bir karar👍Güzel olanları var o shakelerin ne kattığına göre değişiyor.🙂🙏
Boy kilo nedir? Evde egzersiz yaparak yemeğe dikkat edersen hem şekillenerek alırsın
167-45 kiloyum
Evde ki yeterli olur mu ki
Yardımcı olmaya çalışırım istersen
Burdan olabilirsin teşekkür ederim 🤩
Yani başlangıç için evet yardımcı olur. Etrafında var mı spor salonu falan
Spor salonlarına gidemiyorum
Evde egzersiz programı hazırlarız istersen beslenme içinde diyetisyen arkadaşım var
Diyetisyen ile görüştüm ve hazır programım var ama iştsh problemim var sıkıntı o
Egzersiz yaptıkça isfahinda açılacak yediğinde vücuduna yarayacak
Cici bebe hıkaye seker var onda
Nasıl yani
Devamlı cıcı bebe şeker verır vucuda saha cok yemek yemen lazım cok cığnemeden
E versin şeker of sağlıklı sağlıksız olması fark etmiyor aldırır mı aldırmaz mı?
Aldırır evet baş ve nutella ile
Bal
Teşekkür ederim cevap için 🤩 az önce nutella ile yedim zaten.
Afıyet olsun yarasın 🌹
Aile hekimi bunun için bana şurup yazdı
Spor yap
Anksiyetem var spor salonlarına gidemem, evde yaptığım da ne kadar etkili olur bilmiyorum
Profesyonel düşünmüyorsan evde cok güzel bal gibidenyapılır
Kaç kilosun
45
Boy ve kg kac?
ye bacım
Ay hiç akıl edememiştim iyi ki tazdın🥲
Kılon kac
Sanane
Senın güzel ama bebekcım
Boy kilon kaçki