Bilerek yapmıyorum, sohbet esnasında bende diyete girdim dikkat etmem lazım diyorum bakıyorum yanımdakilere bir ben zayıfım jsjsjs sanki laf sokuyor gibi oluyor vallahi değil 🙄

#inci🌸
Bilerek yapmıyorum, sohbet esnasında bende diyete girdim dikkat etmem lazım diyorum bakıyorum yanımdakilere bir ben zayıfım jsjsjs sanki laf sokuyor gibi oluyor vallahi değil 🙄

#inci🌸
Bu nasıl söylediğinle alakalı bence. Ay yok ben ekmek yemiyorum dikkat ediyorum tarzında havalı havalı söylenirse evet kötü oluyor. Onurla alakası yok. Sadece o kişinin hassasiyeti. Ama bi de bir iki kilo vermeye çalışan biriysen bahsetme yanında. Kız şey moduna girer senin derdin dertmidir benim derdim yanında nxmxçdççdç..
Evet kırar kilo diyet sorun olabilir, bazen bu tür durumlar hassas olabilir. Açık ve samimi bir iletişimle niyetini anlatabilir ve yanlış anlaşılma olduğunda bunu önleyebilir. Örneğin, "Diyete girdim, kendime daha iyi bakmaya karar verdim, ama bu senin durumunu asla göz ardı ettiğim anlamına gelmez" gibi bir ifade kullanabilirsin.
Kırmaz diye düşünüyorum diyet yapmak kişinin kendisini bağlar bence diyet yapan kişini yanında baklava yemek diyet yapanın ruhunu incitebilir😄
Ben alıştım ya kim ne yerse yesin pişmanlığıni onlar yasayacaklar😒
Valla üzülüyorum bazen diyet yapanlara ben herşeyi yerken onların izlemesi beni derinden etkiliyor inan bak hatta bir dilimini de onlar için yiyorum haksızlık olmasın 😇
Halinden memnun ki adım atmıyor demek ki. Dikkat etmek lazım kırıcı olabilir ama. Ben dikkat ediyorum kendimi böyle iyi hissetmiyorum denirse kırıcı olacağını düşünmüyorum herkesin kendi bedeni kendi kararı
Cevap
12Cevap
Bence çok bahsedilmemeli ya da konusu açıldıysa nazikçe konuşmalı karşıdaki tarafı kırmamalı
Yeni farkettim daha konusunu açmam
Sanmıyorum ya bende bı aralar kiloluydm pcos sendromlu biri olarak söylüyorum ortamdaki en kilolu kişi ben oldugum zamanlar çok oldu yine de ben dışında herkes diyette diye bıseyker yemezken takmazdm yani yerdim icerdim ne ben kilolu olmak isterdim ne onlar yani bunda alınıp gucenek bişey yok neyseki verdim de hepten rahatladım shahsbhq
Bu kadar düşünceli olmak zorunda hissetme kendini 😀
Ben diyete girdim her sabah yürüyorum diyince kadinin yüzü düştü
Kadınla empati kurdum bence yersiz alındıysa bile
Arkadaş ortamında olmaz diye düşünüyorum, şaka yapa bilirler. Diğer kişiler söylerse kişi kırıla bilir.
Bence insan kendiyle barışık olmalı ya direk ona söylemedikçe alınmamalı
kadınlar arasında kilo konuşulmamalı malum 😂
Eee senin ki biraz ayıp, başka muhabbetin yok mu?
Kadinlar bi araya gelince ya kilodan konuşur ya akrabalardan bilerek yaptigim bir sey değildi yani
Kız inceciksin sürekli diyet diyip durma 😄
Diyet değil iste dikkat ediyorum hep dikkat etmem gerekiyor gibi kssjs
Bi kez sal bakalım ne olacak 😄
Saldım 1 yil kadar 3 kg aldim🙄
1 yılda 3 kilo mu 😂 ben onu haftada alıyorum
Niye kırsın yahu kırılıyorsa zayıflasın napak şimdi yani
Bilerek söylenmiyosa sıkıntı yok
Kırsında azimli olsun 🤠
bilmiyorum kırar gibi
Kırmaz zayıf olsaymış
Kırabilir maalesef
Konuşmam daha🙄