Şeker yerine muz, biraz pekmez
Un olarak yulaf kullanacağım. Yağ olarak zeytinyağı.
Gerisi havuç, cevizli kek. Diyetteyim.
Şeker yerine muz, biraz pekmez
Un olarak yulaf kullanacağım. Yağ olarak zeytinyağı.
Gerisi havuç, cevizli kek. Diyetteyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kaç kalori aldığına göre değişir
Karbonhidrat yok az yağ var o da doğal problem olmaz
Yulaf var karbonhidrat olarak:/
Hergün yemiyeceksen bir şey olmaz, ödül gibi düşün , zaten egzersiz yapıyorsan geri verirsin vücut onu yakar.
Haklısın ama diyetimin ilk haftası icin cok gereksi, olur mu diye korkuyorum, yani cok da fit bi tarif değilse erteleyeyim
Sağlıklı bir bir tarif, yinede ama devamlı bunu tüketme giderek kilo aldırabilir.
yok, istesem de sürekli kalkıp bunu hazırlamam zaten. ve öğün olarak tüketecrğim yarın, cay yanı atıştırmalık olarak degil
Afiyet olsun egzersiz hareketleride ekleyin diyetinize çok daha iyi olur
dünyanın en canım spor salonuna gidiyorum 3 4 gündür, kardiyo yapiyorum devam ederim
Muzda da çok fazla şeker var nefesini koreltmek için çok az ye bence
Nefsini*
ya diyeti bozmamak icin böyle tarifler yapayım diyorum
Hiç bir yiyecek kilo aldırmaz veya zayiflatmaz sadece kalori açığı olusursa zayıflarsin eğer spor veya yürüyüşle kalori açığını oluşturum diyosan ye. Ama abartma yine de :)
Fazla yersen aldırır ölçülü tüket
Aralıklı oruç yapıyorum.
Sabah 2 dilim (kahvaltı niyetine), 1 kutu activia yogurt.
Aksam da 1 dilim, yanına meyve. Ardından 30 dk yürüyüs, 15 dk bisiklet yapsam? Nasıl bir gün olur
Berbat bir gün olur baş ağrısından ölürsün bu şekilde kilo vermek sağlığına ciddi zarar verir düzgün şekilde kalori hesaplaması ve düzenli kardiyo yap
Fazla kalori aldığım icin mi berbat olur? Ya pek anlamıyorum ki. Meyve asiri seviyorum, canım asiri kek cektigi icin internetten bu fit tarifi buldum ben de :/
Fazla kalori aldığın için değil de az kalori aldığın için tüm gün sadece bu yazdıklarıni mi yiyorsun?
ha, kekten dolayı fazla kalori diyeceksin sandım. yani şöyle henüz hiç bu keki pişirip de bu şekilde bi gün geçirmedim ama normalde 12'de ekmeksiz yumurtalı filan kahvaltı yapıp saat altida da son öğünümü yapiyorum, son öğünüm için diyete özel bir sey hazirlamiyorum ne mevcutsa onu yiyorum maksadım 6 7'yi gecmemek. mesela dün yumurta ve meyveden olusan büyük bi tabak kahvalti yaptim, aksam da 2 kase et suyu corbası 1 dilim ekmek biraz piyaz yedim.
Tam olarak kilonu boyunu ve günlük fiziksel aktiviteni ogrenebilir miyim fazla yemiyorsun kilo alacağını sanmıyorum
Kiloluyum, normalde bu kadar yemiyorum tabii ki, coook kilom var 🥺 diyetteyim 6 7 gündür
Kardiyo süresini arttır bence daha fazla çalışman lazim
Salona yazıldım, özel dersleri var antrenörlerin, malum ben de aletleri kullanmayı bilmiyorum sürekli peslerinden dolanıp programımı göstermekten bıktım kardiyo yapmak zorunda kalıyorum biraz yürüyüs biraz eliptik vs...
keşke özel ders alsaymışım ben de.
Antrenörler zaman kaybı onlara ihtiyacın yok hangi makinenin nasıl kullanıldığını öğrenmek istiyorsan YouTube yazman yeterli
Keske sen benim spor koçum olsaydın.
Ben İstanbul'dayım eğer yakınsan benim çalıştığım salona gelirsin seve seve her zaman yardımcı olurum ben bildiğim kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışıyorum spor konusunda
Veya online de destek verebilirim 😂
Ne şanssızım, of, ankaradayım ben. Online uğraşmak isteyeceğini zannetmiyorum ☹
Sorun yok müsait olduğum zaman cevaplarım sorularını 😂
Öyle olmaz. Zayıflat beni. 😳
Kaç kg olduğunu ve hedefinin ne olduğunu hala söylemedin
Utanmıştım. 163, 74.800 çıkmıştım geçen. İncecik değil ama 63-65 olmak istiyorum
74 kg mi bende bişey sandım 😂 55kg bile olabilirsin önümüzdeki yaz
74 zaten cok bi sey ki.. 55 kadar düsmek istemiyorum azıcık baliketli olayım 😌 Mesela şöyle bir ayda 67 filan olsam fena mı olur?
Bir ayda olamazsın, olsan bile çok sağlıksiz olur dedim ya bu iş sadece görüntüden ibaret degil aynı zamanda sağlıklı da olman lazım 4 ayda olursun diye dusunuyorum
😱Ama ayda 2 kg az değil mi... Haftada 1 kilo versem yine 2 ay sürer
Bu senin bünyene, beslenme şekline yaptığın antrenmana göre değişir ben tahmin yurutuyorum sadece
mesela yarın o keki nasıl tüketmem gerekir... kilo almamak için...(KAFAYI YEDİM KEKLE)
https://youtu.be/Nj00Qx50rTc?si=NB6b84fYl5x8v2Uq
Valla bu keki protein tozu ile de yapabilirsin hem protein almış olursun vücuduna
Öyle bi tozum yok ki
Satın alabilirsin özelden yapabiliyorsan ordan yazsana çok uzadı burada 😀
Aldırır ama daha az
offff 😒
Diyettemisin
😒 EVET
O zaman yeme…:))
Bu sana kilo aldırır
Aldirir
E yulaf da mı yemeyelim of 😒
Ye o zaman
😒