Sigara-alkol dahi kullanmayan biriyim. Böyle yakıştırmalar hoşuma gitmez
2 Senedir düzensiz olarak, Lustral kullanıyorum
m.friendfeed-media.com/bd0dc5f281dee5c65c6b36d9874e7380c681854e
Göz bebekleri karanlıkta daha iyi görebilmek için büyür, ışık miktarı artınca küçülür. Bu senin kontrol edebileceğin bir şey değil,
bunu yapan ilaç varsa da kör olmana sebep olabilir, çünkü ışık artınca göz bebeklerinin küçülmesinin sebebi, ışık miktarı fazla olduğu içindir, gereksiz miktarda ışığı göze almaz. Sen aydınlık bir ortamda göz bebeklerini büyütürsen görme reseptörlerine zarar verirsin, aşırı yüklersin, bunun sonu kör olmaya kadar gider.
Lustral ise hafif bir Anti Depresandır. göz bebeğiyle alakası yoktur. Doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır.
Bende reçetesiz ilaç alımına karşı biri olarak, doktor tavsiyesi sonucunda kullanıyorum :)
Sırf bu amaç için kullandığınız o ilaçların farklı yan etkileri olabilir. Daha da önemlisi sizin en önemli organınız için yaptığınız bu dış müdahale tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
Daha büyük göz bebekleri için olan arzunuzun ucunda kör olmak yatabilir!
Gözlerim bozuk zaten. Lens kullanmaya cesaret dahi edemiyorum böyle bir korkum oldugundan
Anladım. Siz yine de dikkat edin kendinize...
Teşekkürler
Rica ederim.
Tekrar teşekkürler.
Tekrar rica ederim :)
kullandığın haplar sayesinde büyüyen gözbebeklerin fark ediyorsundur ki bulanık görmeye başlar ve gözün buna dayanamayabilir yan etki yapabilir fazla kullanım, ben de seviyorum büyük gözbebeklerini ama işte sağlıktan değerli değil sonuçta...
Göz bebeklerini büyütmek için antidepresan mı kullanıyorsun? Zararlı olabileceğini düşünmüyor musun acaba?
2 senedir düzensiz olarak kullanıyorum. Psikiyatrist verdi, uykusuz kalmak ve gözbebeklerim büyüsün diye kullanıyorum. Devamlı kullanırsam beni intihara iter onuda biliyorum, gözlerim miyop kemik gözlük kullanıyorum doğal sarışın oldugum için herkes mavi lensin yakışacagını söylüyor ama kör olurum diye lens bile kullanmazken göz büyütücü damlaları kullanmaya cesaret edemiyorum bende antidepresan kullanıyorum böyle arada
Bende memnun degilim hatta o hapları içince midem bulanıyor ama, bana daha çok maddi manevi zarar verebilecek şeylerede hayatta başlamam
Bundan sonra öyle yapacağım bende
Cevap
15Cevap
Vay canina böyle bir sey de mi vardi :/ Neden böyle bir seye gerek duydunuz ki?
Büyük gözbebekleri çekici geliyor. Bazı insanların büyük oluyor bakmaya doymıyorum sırf biraz büyüsün diye antidepresan (reçeteli) kullanıyorum
Olmaz mı
uykusuzluk
sersemsiz
cene kasılması
titreme
gözbebekleri büyümesi
iştahsızlık
göz bebeğine büyüme etkisi yapan damlalar var ama bulanık görmeyi de göze almalısın :)
zaten tedavi amaçlı operasyondan önce kullanılıyo :):)
Psikolojik bir sorunun mu var? Seni etkileyen. Neden Lustral kullanıyorsun. Takıntıların mı var. Şu istediğin bir takıntı gibi geldi bana?
Hoşuma gidiyor
Belkide beynimiz yok :D
benimkiler kendinden büyük gören ne güzel gözlerin var diyor
Çok çekici işte :/
2 kapsül alırsan 5 saatligine büyüyor ama sadece 5 saat :/
Gözbebeği mutlu olduğun anlarda büyür. Seni mutlu edecek birilerini bul. Zor.
gün geçmiyor ki ülkemde bir saçmalık daha çıkmasın!
Sen sitedeki ondan bundan şundan hoşlanıyorum sorularını daha heyecanlı buluyorsan saygı duyarım mod'um :)
miyop olman daha düzeltilebilir sorun lazer ile... gerisi sana kalmış
öyle bir hapı nereden buldun?
m.friendfeed-media.com/bd0dc5f281dee5c65c6b36d9874e7380c681854e
Bunu bulmak zor olamaz herhalde :D
psikiyatristim verdi :)
hapın ismi ne
ve göz bebekleri büyüyünce ne oluyor
Büyütüyor bu ilaç
Kapılıyorum zaten
gözbebeklerini büyütemezsi ama karanlıkta büyüyor aydınlık oldumu küçülür yok sa hap map la büyümez...
Kortizon sana büyük göz bebekleri verecektir lakin daha fazlasını alacaktır. . Tavsiye edilmezz.
Kortizon?
O halde bu hapta kortizon var
Öldürmüyor süründürüyor
Uyuşturucu kullanan insanların gözbebekleri büyür hacı :D
göz bebekleri sadece karanlıkta büyür öyle ilaçlar kullanarak göz sağlığını bozabilirsin
Buyutmen neyi değiştirir yani fotograf falan olabilir de hayatta öyle gezsen nolcak senin icin degisen bisey yok bence bunun icin hap kullanma
Belli şartlar altında buyur göz bebekleri
o şartlarda sürekli hale getirmek seni yorar😂
Bence pisikoloğa gitmelisin diyecem ama ilaçların reçetesini nereden aldığın belli
Güzel avrat otu kullan ))
İlk önce kendine bir beyin naklettir
Herkesi kendin gibi beyinsiz sanma :)
sevdiğin kişiyi görmen yeterli.
Kedi gibi bak #))
hayalet at ya da denge 3-4 tane at
Gözbebeği büyümezki bildiğim kadarıyla
hap dediğin ne?
bunu gözbebeklerini büyütmek için mi kullanıyosun? dehşete düştüm şu an
Bilmiyorum
Işığa bak
seker atmalısın :)..