okbmdrn dolayi oraya yonlendirdiler ileri derece sorunum hem yatisim olur mu hem de nasil icerisi doktorlari merak ediyorum daha once yatmis olan biri var mı bu hastanede ya da sorunlar yasayip doktorlarini gormus biri ;?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yatma sen deli değilsin
oyleyim be kardea
okb nin ilaçla tedavisi var bende aynıydım tedavi oldum
benimkisi ileri bulasma ve kafada kurma var bilmiyorum ne yapicagimi gitsem halledebiliriz bir sekil belki de yine İmkansiz geliyo normal olmak isterdim :(
doğuştanmı hastasın sonradanmı senin için dua edicem
lisede basladi kendim hallediyodum normalde ama zorlasmaya baslayinca babam yardim etmeye baslamisti arada agliyodum falan ama yine hallediyoduk bu sene babami kaybettim iyilesmis gibiydim yine babamdan dolayi eski halime dondum tesekkur ederım saol
çok üzüldün ve tekrarladı Allah sabır şıfa versin
Babana ahirette kavuşacaksın üzülme
bende 3 ay içinde babannemi ve dedemi kaybettim bende iyi değilim
evet hastaneye gitmeden once de son kez opmustu moralim yok eskisi gibi degilim saol tesekkur ederım babanne dede yine iyi annen ya da baban gidince benim icin babamdi tabi tek kaliyosun o daha kotu de degisir.. allah rahmet eylesin
Babanada Allah rahmet eylesin sen tek yalnızmı yaşıyorsun
yok ailemle beraber
kendini iyi olmaya iyileşmeye şartlandır
keske zor ama
zorla kendini
İstanbul dimi orası
yes
Adanada örnek verim cano sana
burada var ora gibi belli alan var yataklı hasta yeri ben gördüm eşofmanı çekmişler geziyorlar babam oraya hasta götürür bazen dayak bol ilaçtan ne yaptığını bilmiyon anlatır yani
Ama normal poliklinik var orada gidiyon işte sadece psikiyatr var orada genel hastane gibi değil ilacini yazıp gönderiyor
neden dovuyolarmis uzuldum ya
Akıl uçmuş yani saldırıyor falansa bilmiyorum duyduğum bu benim
biliyorum benim annem de sizo tanili biri oluyomus galiba da sacma
of of kardes
Noldu sana ki
okbm var ya ileri derece takinti vesvese falan kafamda kuruyorum en basit seyleri bile yapamamaya basladim oyle zorlaniyorum annem abim hakaret ediyolar bu durumdan oturu yanimda olan biri de yok da oyle sormak istedim babam da yok
Baba yok derken vefat mi etti
evet bu sene beyin tumorunden 4. evrede falandi farkedemedik maalesef
Allah rahmet eylesin canım benim
Şimdi bu soyluceklerimi ister abin olarak dinle tabi yasin doğruysa ister knk ister arkadaş sana kalmış...
Bir sürü psikiyatr gittim hayatımda küçüklük travmalarım var geçmeyen ve geçmeyecek olanlar bir sürü ilaç da aldım ama nafile vesvese de vardı takıntı da vardı son 2 3 gündür ogrt nim ama işsizim zorla bana okuttular hayat gülmedi hiçbir şekilde samimi diyorum bak
Tek başıma yaşamaya çalıştım evdeyim ama şunu kendime dedim askere giderken sen yalnızsın. Neredeyse her şeyi tek yapmaya çalıştım yaptım da. Vesvese takıntı vs kendimiz üretiyoruz kaynak kendimiziz ve engel olabiliriz ben oldum odagimi değiştirdim, mutsuz şeylerden uzaklaştım, sert yapıya büründüm yani beni de çok kişi bıraktı bir baktım engel yemişim sebepsiz senin dediğin gibi güvenmemeyi bencilliği öğrendim
bu sorunlar yuzunden mi saol sarjim yok bitmek uzere bu arada ilac icersem belki biraz iyi olurum bilmiyorum gerekirse yatis.. benjmde hayalim vardi ama hersey bozuldu
Benim arkadaşım kalem kağıt bilgisayar müzik telefon hani insan harici özellikle hayvanlara sevgi verdim ve karşılık aldım. Bizde neler neler var inan ki ama çektiğim acı okdunlastiriyor düşüncesine girdim bağışıklık kazandığımı düşündüm ve oldu da olmak istediğin ruh hali psikoloji senin elinde canım
İlaç veya yatıs çözüm değil inan ki diyorum iş sende bitiyor
Senden beter şeyler yaşadım :)
aci yaristirmiyorum benim durumumda degilsin bu yuzden anlaman zor hastaneye gitmek tek cozum benim icin ya da intihar bu kadar
Karar senin hastaneye gidebilirsin
gidemiyorumidte boş ver