Psikolog ve psikiyatriye herkesin gitmesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz ben kendi düşüncemi belirttim😃?

Psikologların ve psikiyatristlerin ciddi agir şizofreni gibi vakalar dışında her insana bakması ve her şeye ulac yazması ne kadar doğru? Günümüz bencil dünyasında belki de insanların sadece birinin dinlemesine ihtiyacı varken ilaçla tedavi etmek ne kadar doğru? Bence her insan kendi sorununu kendi halletmeli. Öyle ofke problemim var depresyona girdim ailevi sorunlarım var vb nedenlerle bu adamlara gidilmemeli. Antidepresan denen ve en hafifi bile uyuşturucudan beter yan etki yapan ilacın yan etkilerinden insanı öldüren ve diger doktorların asla kullanma dediği ilaçları sadece insanların iki sözüyle verip insanları zehirleme ne kadar digru? İnsanın bedeni muayene edilebilir nasil ki normal doktor kan testi idrar testi MR röntgen vs olmadan sendeki sorun bu diyip insana ilac yazmıyorsa bu yanlışsa psikiyatrilerin de agir sizforenj gibi ciddi paikolojik hastalik dışında insanlara ilac yazması doğru değil. Burada görev psikologlara düşüyor ama psikolojisi bozuk olan insan bile iki kitap okuyup mezun olup psikologum diye dolaşıyor bundan dolayı öfke probleminin stres probleminiz travmanın olsa dahi kendiniz araştırın ve kendiniz kendinizin doktoru olun psikolojimi düzeltecegim diye bedeninize zarar vermeyin.
Psikolog ve psikiyatriye herkesin gitmesi hakkında sizler ne düşünüyorsunuz ben kendi düşüncemi belirttim😃?