Doktora git demeyin gittim iki defa ama biseyin yok dedi ikiside cafede çalışıyorum artık şu an hala işteyim ve topallıyorum izin alıp eve gidicem birazdan sinirden ağlıyorum artık

Doktora git demeyin gittim iki defa ama biseyin yok dedi ikiside cafede çalışıyorum artık şu an hala işteyim ve topallıyorum izin alıp eve gidicem birazdan sinirden ağlıyorum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktora git demeyin çünkü doktora gittim demişsiniz fakat iyi bir doktora gidin. Ayak & ayak bileği cerrahisi ile ilgilenen, sadece ayakta oluşan sorunlarla ilgilenen çok kaliteli hocalarımız var.
Ağrı kesici kremlerle idare edilebilecek bir şey değil, ki zaten basamıyorum diyorsunuz. Belki basit bir cerrahi müdahale gerekiyordur, belki ortopedik tabanlık kullanmanız gerekecek. Bu şekilde kendinize eziyet etmeyin.
Bence yarın için izin alin ve eve gidince 0,5 lt boş pet şişeye su doldurup buzluğa atın. Şişe buz olduktan sonra çorabınızı çıkarın, ayağınızı yan yatan bu şişenin uzerine bırakıp ileri geri hareket ettirin. Tendonların, kasların çalışmasını da sağlar, ağrınıza da geçici olarak iyi gelir.
Tabi siz en başta dediğim gibi iyi bir ortopedi uzmanı bulun. Ayak ve ayak bileği cerrahları var birçok şehirde. İnşallah kalıcı bir çözüm bulunur.
Allah şifa versin, umarım iyi olursunuz
Ya çok teşekkür ederim bunu denerim daha eve gitmedim burdayım kalkıp durağa bile yürümeyi kesmiyor gözüm doktora gidicem dediğin gibi ama iste annem ve abim diyor ki devlet hastanesindeki doktor degilmi ne farkeder hepsi tıp okumus ama gidicem çünkü dediğin gibi bu şekilde olmuyor
Paranız varsa ve mesafe yakınsa taksiyle gidin yürümeyin durağa hiç. Toplu taşımaya bineceksenizde ayakkabılarınızı çıkarın, ağrıyan bölgeye biraz iki el baş parmağınızla masaj yapın, varsa buz tutun o bölgeye. Tekrardan çok geçmiş olsun
Çok çok teşekkür ederim 🥰
Ayakkabina ortopedik ic taban alabilirsin uygunsa veya ortopedik bi ayakkabi al. Kalin tabanli bisi olabilir
Ortopedik tabanlık hiç kullanmadım ayakkabıda kullanmadım spor giyiyorum ama bu giydiğim adidas bilmiyorum ortopedikmi degilmi çok teşekkür ederim ya
Masaj yaptır ve varis çorabı giy devamlı dinlenmeye çalış
Ayağımda varis yok ama yinede eğer işe yarar dersen giyeyim doktora gidene kadar çok teşekkür ederim ya
Varis olmasına gerek yok eğer çok uzun süre ayakta kalıyorsan giymen ayaklarını çok rahatlatır ve rahat bir ayakkabı giymende iyi olur sert tabanı olmayan
Onada bir bakayım canım çok teşekkür ettim