Güncellemeler
+1 yıl
şu ab elimde herhangi bir yara gibi bir iz yok dümdüz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir panik atak hastası olarak aşılarım olmasına rağmen 2013 2018 2020 de elimi şu fırınların altında bulunan camın demire benzeyen yerine çizdirdim sadece sıyrık oluştu ve herhangi bir kanama olmadı, 1 2 dakika boyunca kızarık kaldı o da sürekli sıktığımdan kaynaklı sanırsam, hergangi bir aşı olmama gerek var mı ya da korkmalı mıyım lütfen yardım!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
5 yılda bir olman gerekiyor 5 yılı geçtiyse sıkıntı
en son 2020 de oldum
İyi o zaman bir problem yok rahat ol
teşekkürler herkes farklı bir şey diyor valla😄
Rica ederim, tetanoz aşısı 5 yılda bir yapılıyor 5 yıl geçmediği sürece bir şey olmaz rahat ol
Gerek yok sabunlu su ile yika oksijenli su dök ve hava alsın kâfi.. zaten paslı şeyden de bulasmiyor
çok teşekkür ederim anlayışınız ve tavsiyemiz için 🥺
Rica ederim
Psikiyatriste git bence çok daha faydalı olur senin için
tetaoz olsaydın 2020de ölürdün yıl olmuş 2024
sanurım yanlış anladın son aşım 2020 de oldu
5 yıl geçerli aşılar bişi olmaz
En son ne zaman tetanos aşısı olmuştun?
2020'de oldum hastanedeki hemşire 10 yılda bir ol demişti erken olursan etkisi azalır diye, başka bi hastanedeki hemşirede 2 yılda yaptırmak zorundasın hatta ciddi yaralanmalarda üzerinden 5 6 ay geçmemeli demişti, herkes bir ağızdan konuşuyor
Ben sana şöyle söyleyeyim, ben askerde yakın zamanlarda oldum öldürmedi çok şükür ama bayağı süründürdü. Senin aşı bayağı eskimiş, en yakın sağlık kuruluşuna gidip tetanos aşısı olmanı öneririm.
maalesef köydeyim ve kimse yok gidemicem sanırım😭
Tamam, eğer canını çok acıtmıyorsa tertemiz bir pamuğa limon kolonyası bulup dökebilirsin ve onu yaralı bölgeye uygulayabilirsin. Birkaç saat sonra da bol su ve sabun ile yıkayabilirsin. Geçmiş gitmiş olsun.
yaralı bölgem yok 1 2 dakika sonra derim eski haline geldi nereyi çizdiğini bile hatırlamıyorum görünmüyor
Anladım ama sen yine de tahmini olarak gördüğün alana sürebilirsin yani en azından için rahat olur
çok teiekkür ederimm
Rica ederim ✨
size de geçmiş olsun tekrardan🙏🏻
Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Hayır bir şey olmaz rahat ol
teşekkürler
Bi ihtimal
Olursun
Olursunn
Bilmiyorum